Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Ανδρέας Βγενόπουλος: Άγονο το «σφυρί» για τον πύργο στην Εκάλη του νεκρού...

Στα αζήτητα έμεινε η βίλα του επιχειρηματία Ανδρέα Βγενόπουλου,...

Δημήτρης Κουτσολιούτσος: Mε Μαντόνα και Hollywood στο… δικαστήριο για το σκάνδαλο της...

Με αναφορές στο Hollywood αλλά και στη βασίλισσα της...

«Σασμός»: Η Σάντρα δείχνει έντονο ενδιαφέρον για τον Αστέρη

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο του «Σασμού».Η Σάντρα δείχνει...

Βασίλης Σίμος: Ο πρώην Survivor και πανελίστας του Φουρθιώτη είναι ο πολιτικός...

Επιασε λαβράκι ο Ανδρέας Λοβέρδος, τοποθετώντας τον 33χρονο πρόεδρο...

Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2016

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Είναι γεγονός ότι τα προβλήματα που έχετε αντιμετωπίσει έχουν επηρεάσει βαθιά τις επαγγελματικές και τις προσωπικές σας σχέσεις. Θα αισθανθείτε καλύτερα, εάν αφήσετε τους άλλους να σας καταλάβουν

ΚΡΙΟΣ: Μία από τις σημαντικές σας ενασχολήσεις είναι να ψάχνετε και να βρίσκετε έξυπνες λύσεις σε προβλήματα. Η σωστή πληροφόρηση θα σας βοηθήσει στην ανανέωσή σας. Δεσμευτείτε αποκλειστικά με λόγια και όχι με πράξεις, γιατί είναι πολύ νωρίς ακόμα.

ΤΑΥΡΟΣ: Αξιοποιήστε τις δημιουργικές σας δυνάμεις όχι μόνο στα επαγγελματικά σας αλλά και στα θέματα της προσωπικής σας ζωής. Αξίζει τον κόπο να κάνετε πράγματα για εσάς. Προσπαθήστε να μη φέρεστε σκληρά σε άτομα που λειτουργούν μόνο συναισθηματικά.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Δεν θα μπορέσετε να προχωρήσετε, παρά τις καλές προθέσεις που έχετε, αν δεν διορθώσετε όλα τα κακώς κείμενα. Εχει σημασία να κάνετε κάτι για να ξεφύγετε από βραχνάδες. Εάν στις ενέργειές σας είστε ταυτόχρονα δραστήριοι και αποτελεσματικοί, όλα θα πάνε καλά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Εξετάστε προσεκτικά το κάθε πρόβλημα, ώστε να ξέρετε από πού θα ζητήσετε βοήθεια. Μην αδρανείτε, αλλά αναζητήστε νέες προοπτικές. Μην επιτρέψετε οι σκέψεις σας να αποσπώνται από ασήμαντα γεγονότα.

ΛΕΩΝ: Μπορεί η μέρα να ήταν δύσκολη για εσάς, αλλά τώρα που πλησιάζει στο τέλος της θα σας αποζημιώσει, βοηθώντας σας να διορθώσετε τα λάθη σας και να κάνετε μια νέα αρχή. Η αποστασιοποίηση σε θέματα που αφορούν τρίτους θα εκτιμηθεί ιδιαίτερα από τους συνομιλητές σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Αρκετά από τα προβλήματά σας οφείλονται στο ότι αδυνατείτε να πάρετε σημαντικές και τελεσίδικες αποφάσεις, καθώς οι ιδέες σας δημιουργούν έναν χείμαρρο αλλαγών. Συνειδητοποιήστε ποιες είναι οι κινήσεις που πρέπει να γίνουν αποκλειστικά από εσάς.

ΖΥΓΟΣ: Η ανάγκη σας να ανταποκριθείτε σε ό,τι σας περιβάλλει επιβάλλει την ανακατανομή των προτεραιοτήτων που θέτετε, γι’ αυτό δώστε ευκαιρίες στον εαυτό σας. Οι κρίσεις που περνάτε στον εργασιακό σας χώρο θα ξεπεραστούν με λογικές σκέψεις και επιχειρήματα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Είναι γεγονός ότι τα προβλήματα που έχετε αντιμετωπίσει έχουν επηρεάσει βαθιά τις επαγγελματικές και τις προσωπικές σας σχέσεις. Θα αισθανθείτε καλύτερα, εάν αφήσετε τους άλλους να σας καταλάβουν.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Οι διασυνδέσεις σας με ανθρώπους σε επαγγελματικό επίπεδο δεν γίνονται μόνο για να περνάτε ευχάριστα. Δημιουργούν υποχρεώσεις, τις οποίες πρέπει να πάρετε στα σοβαρά. Δεχθείτε με επιείκεια και κατανόηση τις εξηγήσεις που έχουν να σας δώσουν κάποιοι φίλοι.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Υστερα από τις τακτοποιήσεις που κάνετε, είναι πιθανόν να νιώσετε ανία. Ομως, δεν είναι ανάγκη να δημιουργήσετε καινούργιες έγνοιες, απλώς βρείτε ασχολίες που να σας γεμίζουν. Για να πετύχετε αυτά που επιθυμείτε, τολμήστε να κάνετε τα αδύνατα δυνατά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αυτά που περάσατε σας έχουν ωριμάσει αρκετά. Σκεφτείτε προσεκτικά τι σας απομένει ακόμα να κάνετε, προκειμένου να αισθανθείτε ολοκληρωμένοι. Λύστε άμεσα ένα πρακτικό πρόβλημα, προτού σας δημιουργήσει αναστάτωση.

ΙΧΘΥΕΣ: Τους νεωτερισμούς θα τους πετύχετε αν απαρνηθείτε τις παλιές συνταγές και ακολουθήσετε πρωτότυπες στρατηγικές. Κάντε νέες διασυνδέσεις και οι υπηρεσίες σας θα ανταμειφθούν. Μην είστε υπερβολικά ψυχροί με ανθρώπους που δεν γνωρίζετε καλά, γιατί θα παρεξηγηθείτε.

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς τον Αδωνη Γεωργιάδη

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Το δυσβάσταχτο κόστος για τις σειρές οδηγεί τα τηλεοπτικά κανάλια στις… πρόχειρες λύσεις των realities και talent shows

Τέλος εποχής για την πανάκριβη και ποιοτική εγχώρια μυθοπλασία,...