Πώς γλίτωσε ο Βενιζέλος την κλήση για παράνομο παρκάρισμα

Τις αντοχές των εμπόρων στο κέντρο της Θεσσαλονίκης δοκίμασε προ ημερών ο Ευάγγελος Βενιζέλος, που φαίνεται ότι, αν και δεν διαθέτει τα αξιώματα του παρελθόντος, βρίσκεται υπεράνω του νόμου και δη της Δημοτικής Αστυνομίας

Τις αντοχές των εμπόρων στο κέντρο της Θεσσαλονίκης δοκίμασε προ ημερών ο Ευάγγελος Βενιζέλος, που φαίνεται ότι, αν και δεν διαθέτει τα αξιώματα του παρελθόντος, βρίσκεται υπεράνω του νόμου και δη της Δημοτικής Αστυνομίας. Στα τέλη της προηγούμενης εβδομάδας ο Ευάγγελος Βενιζέλος έφτασε στην οδό Μητροπόλεως με τον προσωπικό οδηγό του, προκειμένου να επισκεφτεί τον οδοντίατρό του. Ο οδηγός διπλοπάρκαρε το αυτοκίνητο στον δρόμο (από τους πλέον μπλοκαρισμένους της Θεσσαλονίκης), περιμένοντας τον πρώην πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ να ολοκληρώσει την επίσκεψή του.

Με νεύμα

Την ίδια ώρα είχαν σταθμεύσει κι άλλοι οδηγοί τα αυτοκίνητά τους σε διπλή γραμμή, με κάποιους από αυτούς να περιμένουν τις συζύγους τους να κλείσουν τα καταστήματά τους. Τότε έκανε την εμφάνισή της η Δημοτική Αστυνομία, που πλησίασε τον οδηγό του αυτοκινήτου του κ. Βενιζέλου. Εκείνος με ένα διακριτικό -αλλά εξοργιστικό για τους περιοίκους που το αντιλήφθηκαν- νεύμα έδωσε στον δημοτικό αστυνομικό να καταλάβει περί τίνος επρόκειτο. Χωρίς δεύτερη κουβέντα ο δημοτικός αστυνομικός προχώρησε στο επόμενο αυτοκίνητο, έτοιμος να κόψει κλήση για διπλοπαρκάρισμα.

Τότε ήταν που οι έμποροι βγήκαν από τα καταστήματά τους φωνάζοντας και ζητώντας τον λόγο για τον διαφορετικό τρόπο αντιμετώπισης της ίδιας παράβασης. Τελικά ο δημοτικός αστυνομικός έφυγε χωρίς να γράψει κανέναν, ενώ στο ενδιάμεσο κατέβηκε και ο Ευάγγελος Βενιζέλος, που είχε ενημερωθεί για το συμβάν. Αποχωρώντας, δε, έριξε στους διαμαρτυρόμενους εμπόρους, όπως σχολίασαν οι ίδιοι, ένα βλέμμα όλο… δηλητήριο.

04.06 espr.weekend 260x160 630x388 630x388 630x389 630x388

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ