Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

«Σασμός»: Χρήστος, Στέλλα εκφράζουν τα συναισθήματά τους

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο του «Σασμού».Μαθιός, Βασιλική,...

Η Αννα Βίσση δεν «ψήνεται» για το «Voice»

Η Αννα Βίσση είπε «όχι» σε μια θέση στην...

Συμμορίες Ρομά έχουν ρημάξει τους τελευταίους μήνες την ανατολική Θεσσαλονίκη

Σε μάστιγα έχουν εξελιχθεί τους τελευταίους μήνες οι κλοπές,...

Η Κατερίνα Βρανά γιορτάζει την ημέρα που σχεδόν πέθανε

Είναι μια μαχήτρια της ζωής και δεν ξεχνά ποτέ...

«Ορφανό» DNA στο κρεβάτι της εξαφανισμένης 50χρονης

Ντετέκτιβ ανακάλυψε κηλίδες αίματος σε σιφόνι του μπάνιου • Νέα στοιχεία περιπλέκουν το θρίλερ της εξαφάνισης της ευκατάστατης 50χρονης από τα Κάτω Πετράλωνα στις 11 Ιουνίου

Νέα στοιχεία περιπλέκουν το θρίλερ της εξαφάνισης της ευκατάστατης 50χρονης από τα Κάτω Πετράλωνα στις 11 Ιουνίου. Οι ειδικοί των εργαστηρίων της ΕΛ.ΑΣ., που ερεύνησαν σπιθαμή προς σπιθαμή το διαμέρισμά της μετά τη δήλωση εξαφάνισης που έκανε η μητέρα της Ουκρανής, βρήκαν στο κρεβάτι της γενετικό υλικό που δεν ανήκει στην ίδια, αλλά δεν έχει διαπιστωθεί ακόμη από ποιον προέρχεται.

ΑΠΟ ΤΟΝ
ΘΕΟΔΟΣΗ Π. ΠΑΝΟΥ

Η 50χρονη Ελενα Ολτερσντορφ είχε παντρευτεί το 2009 με Ελληνα ο οποίος είχε οικονομική άνεση και απεβίωσε το 2014 από παθολογικά αίτια. Από τότε, η Ελενα ήταν μόνη και μάλιστα φέρεται ότι άρχισε να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα που την είχαν οδηγήσει σε απόπειρα αυτοκτονίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μόλις ολοκληρωθούν οι εργαστηριακές έρευνες στα ευρήματα από το διαμέρισμά της, είναι πιθανό να ζητηθεί από τον αρμόδιο εισαγγελέα να διατάξει τη λήψη γενετικού υλικού από πρόσωπα τα οποία εμπλέκονται, άμεσα ή έμμεσα, σε αυτή την περίεργη υπόθεση, ώστε να συγκριθούν με το «ορφανό» DNA που βρέθηκε στο κρεβάτι της «χαμένης» γυναίκας.

Στο μεταξύ, ο ντετέκτιβ Σωκράτης Στρατής υποστήριξε στην εκπομπή «Tatiana Live» ότι έκανε έρευνα στο σπίτι της Ουκρανής και ανακάλυψε κηλίδες αίματος σε σιφόνι του μπάνιου. Οπως είπε, ενημέρωσε άμεσα την Ασφάλεια Αθηνών, που διεξάγει τις έρευνες για την εξαφάνιση, και παρέδωσε στους αστυνομικούς δείγμα, προκειμένου να ερευνηθεί στα εργαστήρια.

Παράλληλα, οι αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση ζήτησαν την άρση απορρήτου τηλεφωνικών συνομιλιών για να διαπιστώσουν με ποιους ερχόταν σε επαφή η εξαφανισμένη Ουκρανή μέσω του κινητού τηλεφώνου της.

Τελευταία κλήση

Σύμφωνα με άριστα διασταυρωμένες πληροφορίες, η τελευταία κλήση από το κινητό της έγινε στις 9 Ιουνίου προς το κινητό τηλέφωνο της φίλης της, η οποία είναι και διαχειρίστρια στην πολυκατοικία.

Δύο ημέρες αργότερα, τα ίχνη της Ελενας εξαφανίστηκαν. Ομως, από τις έρευνες της Ασφάλειας διαπιστώθηκε ότι τις επόμενες ημέρες έγιναν αγορές, αναλήψεις, ακόμα και μεταφορές χρημάτων από τον λογαριασμό της σε λογαριασμούς της φίλης και της γειτόνισσάς της, αλλά και του 30χρονου γιου της. Μητέρα και γιος κατέθεσαν στην Ασφάλεια και παραδέχτηκαν ότι διαχειρίζονταν τον λογαριασμό της 50χρονης.

Ομως, ο 30χρονος προέβαλε τη δικαιολογία ότι η 50χρονη του χρωστούσε χρήματα, ενώ η μητέρα του είπε στους αστυνομικούς ότι η Ουκρανή τής είχε εμπιστευτεί την κάρτα της για να πληρώνει τους λογαριασμούς της, όταν εκείνη βρισκόταν στην πατρίδα της για να δει τη μητέρα της. Ο λογαριασμός παρουσίαζε κινήσεις ακόμη και όταν η μητέρα της εξαφανισμένης γυναίκας ήρθε στην Ελλάδα ανησυχώντας για την τύχη της κόρης της.

04.06 espr.weekend 260x160 630x388 630x388 630x389 630x388

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...