Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Δημήτρης Κουτσολιούτσος: Mε Μαντόνα και Hollywood στο… δικαστήριο για το σκάνδαλο της...

Με αναφορές στο Hollywood αλλά και στη βασίλισσα της...

«Σασμός»: Η Σάντρα δείχνει έντονο ενδιαφέρον για τον Αστέρη

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο του «Σασμού».Η Σάντρα δείχνει...

Βασίλης Σίμος: Ο πρώην Survivor και πανελίστας του Φουρθιώτη είναι ο πολιτικός...

Επιασε λαβράκι ο Ανδρέας Λοβέρδος, τοποθετώντας τον 33χρονο πρόεδρο...

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου...

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

90′ με το πιστόλι στον κρόταφο!

► Η μαρτυρία της οικιακής βοηθού και το ύποπτο αυτοκίνητο στη γειτονιά του μουσικού παραγωγού
► «Τον χτύπησαν για να ανοίξει το χρηματοκιβώτιο» λεει η γυναίκα του

Αντιμέτωπος με τον τρόμο βρέθηκε χθες ο γνωστός μουσικός παραγωγός Τόνι Μαυρίδης στα χέρια τριών ενόπλων, που τον ακινητοποίησαν μόλις βγήκε από το σπίτι του στην Ανω Γλυφάδα για να δει τι έψαχναν οι επιβάτες ενός αυτοκινήτου, που έκανε «περίεργους» κύκλους στη γειτονιά και τελικά στάθμευσε στην εξώπορτά του!

ΑΠΟ ΤΟΝ
ΘΕΟΔΟΣΗ Π. ΠΑΝΟΥ

Αμέσως μετά ο Μαυρίδης έζησε 90 εφιαλτικά λεπτά, με ένα πιστόλι κολλημένο στον κρόταφό του! «Τον χτύπησαν άσχημα! Ούτε στον χειρότερο εχθρό μας να μη συμβεί ποτέ αυτό!» είπε η σύζυγός του Ευαγγελία Καραμπατζάκη.

Η ώρα ήταν λίγο μετά τη 1.30 τα ξημερώματα όταν ο Τόνι Μαυρίδης μαζί με τον φίλο του, τον στιχουργό Σπύρο Βροχίδη παρατήρησε από την μπαλκονόπορτα του σπιτιού του ότι ένα αυτοκίνητο είχε περάσει μπροστά από τη μεζονέτα δύο τρεις φορές και πάντα με χαμηλή ταχύτητα.

Χωρίς να φαντάζεται τι θα επακολουθούσε, ο μουσικός παραγωγός βγήκε στη βεράντα για να ρωτήσει τους επιβαίνοντες αν είχαν χαθεί και αν μπορούσε να τους βοηθήσει.

Τον σημάδευαν

Σύμφωνα με όσα έχει καταθέσει στην Αστυνομία, ξαφνικά ο συνοδηγός βγήκε από το αυτοκίνητο φορώντας κουκούλα και κρατώντας προτεταμένο ένα όπλο και μίλησε στον έκπληκτο 45χρονο με σοβαρό, απειλητικό τόνο. «Μην κουνηθείς, σ’ την άναψα!» ήταν τα λόγια του οπλοφόρου που έκαναν τον Τόνι Μαυρίδη να παγώσει.

Ο ένοπλος εκμεταλλεύτηκε τα δευτερόλεπτα της αδράνειας για να δημιουργήσει έναν κλοιό γύρω του μαζί με τους επίσης κουκουλοφόρους συνεργούς του. Σημαδεύοντάς τον με το όπλο του στο πρόσωπο, τον υποχρέωσαν να τους οδηγήσει στο εσωτερικό της μονοκατοικίας, όπου ακινητοποίησαν με την απειλή των όπλων τους και τον Σπύρο Βροχίδη.

rweq4twe

Ο ένας από τους κακοποιούς έδεσε με σπάγκο τον στιχουργό, ενώ ο συνεργός του ρωτούσε επιτακτικά τον Μαυρίδη πού έχει κρυμμένο το χρηματοκιβώτιο, ενώ ταυτόχρονα τον χτυπούσε με τα χέρια του στο πρόσωπο! Υπό τον φόβο οι ληστές να κάνουν κακό στη σύζυγό του, παραδέχθηκε πως στο υπόγειο υπάρχει ένα χρηματοκιβώτιο, αλλά ήταν άδειο.

Ο αρχηγός της συμμορίας δεν τον πίστεψε και κατέβηκε στο υπόγειο με έναν από τους συνεργούς του με σκοπό να ανοίξουν το χρηματοκιβώτιο, όμως δεν τα κατάφεραν. Ετσι, ανέβηκαν πάλι στο σαλόνι της μονοκατοικίας και άρχισαν να χτυπούν στο πρόσωπο τον Μαυρίδη για να τον εξαναγκάσουν να τους αποκαλύψει τον κωδικό.

Μάλιστα, του κόλλησαν το πιστόλι στον κρόταφο απειλώντας ότι θα τον πυροβολήσουν! Ο τρομοκρατημένος άνδρας αναγκάστηκε να κατέβει μαζί τους στο υπόγειο, όπου άνοιξε το χρηματοκιβώτιο για να διαπιστώσουν και οι ίδιοι οι κακοποιοί ότι πράγματι δεν περιείχε χρήματα ή τιμαλφή.

Μαρτύριο

Ομως, το μαρτύριο για τον 45χρονο δεν τελείωσε εκεί, καθώς οι κακοποιοί συνέχισαν να τον χτυπούν για να τον υποχρεώσουν να τους αποκαλύψει πού είχε κρυμμένα χρήματα και κοσμήματα. Μπροστά στον κίνδυνο ακόμη και να χάσει τη ζωή του, ο Μαυρίδης φέρεται ότι αποκάλυψε στους οπλοφόρους το σημείο όπου φύλαγε ένα ποσό, σχεδόν 3.000 ευρώ, μαζί με τα κοσμήματα του ίδιου και της γυναίκας του.

q34rtqweΟι κουκουλοφόροι τα άρπαξαν και, αφού έδεσαν με σπάγκο τον Τόνι Μαυρίδη δίπλα στον στιχουργό, έφυγαν από τη μονοκατοικία με το αυτοκίνητό τους.

Ο Μαυρίδης κατάφερε να λυθεί λίγο πριν από τις 4.00 τα ξημερώματα και αμέσως ειδοποίησε την Αστυνομία, που ξεκίνησε έρευνες για να εντοπίσει τους δράστες.

«Πάτησε τρεις φορές τη σκανδάλη! Ηταν άδειο»

Τις δραματικές στιγμές που πέρασε ο Τόνι Μαυρίδης, ως όμηρος των τριών κακοποιών, περιέγραψε η οικιακή βοηθός: «“Ξεκινήσαμε για αλλού… Μη μιλήσεις τώρα” του είπαν και τον σημάδευαν με το όπλο».

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο κουκουλοφόροι μιλούσαν σπαστά ελληνικά, ενώ, όπως αποκάλυψε η οικιακή βοηθός, «απείλησαν ότι θα τον σκοτώσουν. Τα έψαξαν όλα, τα έριξαν όλα κάτω. Ο ένας έβαλε το πιστόλι στο στόμα του και πάτησε τρεις φορές τη σκανδάλη! Ηταν άδειο. Και τότε γύρισε στη γυναίκα του Τόνι και είπε “την τέταρτη φορά δεν αστειευόμαστε! Ή λες που είναι τα χρήματα ή τον τινάζουμε στον αέρα”». Τελικά, σύμφωνα με την ίδια, ο μουσικός παραγωγός αποκάλυψε πού είχε κρυμμένα χρήματα, τα οποία άρπαξαν οι ληστές και εξαφανίστηκαν.

Οσο για την κατάσταση της υγείας του Τόνι Μαυρίδη, η σύζυγός του Ευαγγελία Καραμπατζάκη σημείωσε: «Τον χτύπησαν, αλλά δεν έχει σπάσει κάτι. Εχει μώλωπες, είναι πολύ χτυπημένος. Τον είδε γιατρός».

04.06 espr.weekend 260x160 630x388 630x388 630x389 630x388

{{-PCOUNT-}}24{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς τον Αδωνη Γεωργιάδη

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...

Ποια είναι η Στέλλα Κοσμοπούλου, που τρέλανε κόσμο με το τσιφτετέλι της στο «Σάββατο με φίλους»

Χαράς ευαγγέλια στην εκπομπή του Χρήστου Φερεντίνου τα βράδια...

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Το δυσβάσταχτο κόστος για τις σειρές οδηγεί τα τηλεοπτικά κανάλια στις… πρόχειρες λύσεις των realities και talent shows

Τέλος εποχής για την πανάκριβη και ποιοτική εγχώρια μυθοπλασία,...