Ο Ακης άκουσε νέο «όχι» για την αποφυλάκισή του

Δεύτερο «όχι» στο αίτημά του να δει την έξοδο της φυλακής εισέπραξε σε λίγους μήνες από το Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων ο Ακης Τσοχατζόπουλος

Δεύτερο «όχι» στο αίτημά του να δει την έξοδο της φυλακής εισέπραξε σε λίγους μήνες από το Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων ο Ακης Τσοχατζόπουλος. «Σήμερα δεν έχω δικαίωμα, αλλά θα τα πούμε στην απολογία μου» απάντησε ο ίδιος, αφού άκουσε την (αρνητική) απόφαση της έδρας του δικαστηρίου, που πάντως δεν ανακοίνωσε το σκεπτικό.

Νωρίτερα, την απόρριψη του αιτήματος για αναστολή εκτέλεσης της ποινής εισηγήθηκε και η εισαγγελέας, καταρρίπτοντας τους ισχυρισμούς του πρώην υπουργού του ΠΑΣΟΚ, που σε πρώτο βαθμό έχει καταδικαστεί σε 20ετή κάθειρξη. Στην αγόρευσή της τόνισε ότι ο κ. Τσοχατζόπουλος είναι ύποπτος τέλεσης νέων αδικημάτων, ξεπλύματος μαύρου χρήματος αλλά και ύποπτος φυγής.

Οσο για το «βραχιολάκι», η εισαγγελέας σημείωσε ότι ο πρώην υπουργός δεν εμπίπτει στην περίπτωση, αλλά ακόμη και αν ενέπιπτε θα ζητούσε και πάλι την απόρριψη του αιτήματος, διότι «ο αιτών θα μπορούσε με άλλα μέσα επικοινωνίας να οργανώσει τη διάπραξη και άλλων αδικημάτων».

Αναφερόμενη στα προβλήματα υγείας που επικαλέστηκε ο Ακης Τσοχατζόπουλος, τόνισε πως αν και επιτείνονται στο περιβάλλον της φυλακής, «η βλάβη της υγείας του δεν είναι τέτοια που να μην μπορεί να ανατραπεί». Σχετικά με την ανατροφή του ανήλικου παιδιού του, η εισαγγελική λειτουργός υποστήριξε πως το αγόρι «μεγαλώνει χωρίς την παρουσία του πατέρα, ωστόσο, έχει τη φροντίδα της μητέρας του και των παππούδων του (…) η βλάβη που θα υποστεί δεν θα είναι ανεπανόρθωτη».

04.06 espr.weekend 260x160 630x388 630x388 630x389 630x388

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ