Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τρίτη 23 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Πριν αρχίσετε να εκνευρίζεστε με τις υποδείξεις των...

Ελένη Φουρέιρα – Αλμπέρτο Μποτία: Ετοιμασίες για βάφτιση του μικρού

Ηταν το μεσημέρι της 7ης Φεβρουαρίου του 2023 όταν...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

Κώστας Σλούκας στο PS Blog: «Συγκινητικό να τραγουδάνε οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού...

Αποκαλυπτικός ήταν ο Κώστας Σλούκας στην αποκλειστική συνέντευξη που παραχώρησε στο PS Blog,...

Στην Ανοδο η επιστροφή του Χρήστου Κυριαζή!

Μια πολύ μεγάλη και ευχάριστη έκπληξη μας επιφυλάσσει και φέτος η χειμερινή σεζόν στην Αθήνα. Ο Χρήστος Κυριαζής, ένας από τους πιο αγαπημένους καλλιτέχνες του ελληνικού ρεπερτορίου, επιστρέφει ύστερα από σχεδόν είκοσι χρόνια στις πίστες και ετοιμάζεται να απογειώσει για τα καλά το κέφι και τη διασκέδαση. Επιτέλους, ο αγαπημένος τραγουδιστής πήρε τη μεγάλη απόφαση και πολύ σύντομα θα τον δούμε και πάλι να μας χαρίζει τις μοναδικές του επιτυχίες μέσα από το πιο ανεβαστικό πρόγραμμα στην πόλη! Μαζί του θα έχει ένα από τα μεγαλύτερα συγκροτήματα της ποπ μουσικής, τους Onirama, και μαζί θα μας χαρίσουν ένα αξεπέραστο πρόγραμμα που δεν θα μας αφήσει να κάτσουμε στις καρέκλες μας ούτε ένα λεπτό. Πού θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε αυτή τη μοναδική και πρωτότυπη μουσική συνύπαρξη; Στη σκηνή του Anodos Live Stage θα γίνει η μεγάλη αυτή συνεργασία που θα κρατήσει αναμφίβολα μία από τις πρώτες θέσεις στη διασκέδαση. Αναμένουμε την ανακοίνωση της μεγάλης πρεμιέρας στο ανοδος κυριαζής onirama με μεγάλη προσμονή!

ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΥΡΙΑΖΗΣ ONIRAMA ANODOS STAGE ΧΕΙΜΩΝΑΣ 2016-17

Βέρος Πειραιώτης, ο Χρήστος Κυριαζής ξεκίνησε την πορεία του στη μουσική από πολύ μικρή ηλικία. Τα πρώτα του βήματα στο τραγούδι είχαν ροκ κατεύθυνση και σταδιακά γύρισε σε πιο mainstream ρυθμούς. Το 1986 κυκλοφορεί ο πρώτος του δίσκος με τίτλο «Όταν καθόμαστε σπίτι». Τεράστια επιτυχία από την πρώτη κιόλας δουλειά του γίνεται το κομμάτι «Έλα μωράκι μου», που ακούγεται μέχρι και σήμερα. Η επόμενη μεγάλη επιτυχία του ήρθε το 1992. Τότε, ο Χρήστος Κυριαζής κυκλοφόρησε την επιτυχία «Μου θυμίζεις τη μάνα μου», που είναι μια από τις χαρακτηριστικότερες επιτυχίες του μέχρι και σήμερα. Το 1995, και ενώ βρίσκεται στο απόγειο της δόξας του και το μαγαζί όπου εμφανίζεται είναι ασφυκτικά γεμάτο κάθε βράδυ από τους θαυμαστές του, ο Χρήστος Κυριαζής παίρνει τη μεγάλη απόφαση να μην εμφανιστεί ξανά στις πίστες. Το 1997  μέσα από το νέο του δίσκο ξεπηδά μια ακόμα μεγάλη επιτυχία, «Στο ημεροβίγλι». Ύστερα από χρόνια, και ενώ πλέον έχει αποσυρθεί από το προσκήνιο ασχολούμενος με τη μουσική όσο επιθυμεί και παράλληλα με τη μεγάλη του αγάπη, την επιπλοποιία, ο Χρήστος Κυριαζής είναι έτοιμος να κάνει το μεγάλο βήμα και να επιστρέψει στις πίστες, όπου έχουμε να τον δούμε από το 1995! Η έκπληξη για τους φανς του, τεράστια, και η ανυπομονησία για τη στιγμή που θα τον δούμε και πάλι ζωντανά απερίγραπτη. Επάξια λοιπόν, Χρήστος Κυριαζής Anodos Stage είναι η συνεργασία που θα φέρει τα πάνω κάτω τον φετινό χειμώνα και θα συζητηθεί όσο καμία άλλη.

ONIRAMA ANODOS LIVE STAGE ΧΕΙΜΩΝΑΣ 2016-17

Δεν θα μπορούσε να υπάρξει ένα συγκρότημα καλύτερο να συνοδεύσει τον Χρήστο Κυριαζή επί σκηνής. Παρότι διαφορετικού στυλ και ύφους, Onirama Χρήστος Κυριαζής διαθέτουν μια έμφυτη ροκ διάθεση που τους κάνει ταιριαστούς όσο με κανέναν άλλο. Το μεγαλύτερο συγκρότημα της ελληνικής βιομηχανίας, συνεχίζοντας το live stage και φέτος, ετοιμάζεται να μας χαρίσει έναν αξεπέραστο χειμώνα. Είχαμε πολύ καιρό να δούμε τους Onirama σε μία τόσο αναπάντεχη συνεργασία. Τις τελευταίες φορές τους απολαμβάναμε είτε μόνους τους, από το Camorra είτε στο πλευρό του Σάκη Ρουβά – με τον οποίο έχουν συνεργαστεί πολλάκις- στη σκηνή του Estate. Φέτος, έρχονται να κάνουν τη μεγαλύτερη έκπληξη και να συνεργαστούν με ένα όνομα που ποτέ και κανείς δεν θα περίμενε. Οι Onirama συνυπάρχουν για πρώτη φορά στο stage με ένα όνομα σαν τον Χρήστο Κυριαζή και ετοιμάζονται να προκαλέσουν τον απόλυτο πανικό παντού. Μια συνεργασία που μας έχει κάνει να ανυπομονούμε για τα καλά. Εκτός από τον Χρήστο, και για τους Onirama θα είναι η πρώτη φορά που θα τους απολαύσουμε στην πίστα του Anodos Stage Live. Καλλιτέχνης και συγκρότημα δοκιμάζουν για πρώτη φορά τις δυνάμεις τους στο εν λόγω στέκι και το μόνο βέβαιο είναι πως θα μας χαρίσουν διασκέδαση άνευ προηγουμένου. Για το ανοδος κυριαζης τιμες – κρατηση επισκεφτείτε το www.kratisinow.gr

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Γιάννης Φέρτης: Η Βίβιαν Μπενέκου αποκαλύπτει όλα όσα δεν ξέρουμε για τον τεράστιο ηθοποιό

Δάκρυζε όταν άκουγε κλαρίνο, χόρευε τσάμικα με πάθος, αγαπούσε...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

«Εφυγε» ο Ηλίας Μπαρμπαλιάς

«Εφυγε» στα 68 του χρόνια ο Ηλίας Μπαρμπαλιάς που...

Η Μπόμπα δεν γλίτωσε ούτε αυτή τη φορά τη διαδικτυακή γιούχα

Πρόκειται για χάρισμα και οφείλουμε να τους το αναγνωρίσουμε!...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...