Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

«TV Queens»: Χριστοπούλου στον ρόλο της καθηγήτριας

Τα αστέρια θα περάσουν από το Οpen! Nα και...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Η Αμαλία είναι απογοητευμένη με τον Ντίνο

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Στο… μικροσκόπιο 20 Ελληνες Influencers που ελέγχονται για παραπλανητικές πρακτικές

Στο μικροσκόπιο των ελεγκτικών μηχανισμών μπαίνουν 20 Ελληνες influencers...

Ο Σκάι καλοβλέπει το τηλεπαιχνίδι «Still Standing» με παρουσιάστρια την Καραβάτου

Τα δημοφιλή τηλεπαιχνίδια δεν πεθαίνουν ποτέ! Από τα χέρια...

Στο 4711 ξανά ο Διονύσης Σχοινάς!

Η αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη της χειμερινής σεζόν έχει ήδη αρχίσει. Η προσμονή για τα νέα μουσικά σχήματα που θα μας διασκεδάζουν τον χειμώνα 2016-2017 κορυφώνεται διαρκώς. Την εμφάνισή του θα κάνει  για ακόμα μια φορά το δίδυμο Διονύσης Σχοινάς 4711. Η  pop μουσική του Διονύση Σχοινά, με τα εναλλακτικά της χαρακτηριστικά, θα κορυφώσει το κέφι από τα μέσα του Νοέμβρη στον αγαπημένο χώρο του 4711. Είναι ένα σχήμα που κλέβει τις καρδιές μας τα τελευταία έξι χρόνια θα μας χαρίζει βραδιές διασκέδασης κάθε Παρασκευή και Σάββατο. Το σχήμα 4711 μαρουσι διονυσης σχοινας 2016 θα αποτελέσει και τον χειμώνα 2016-2017 μια από τις πρώτες επιλογές των φίλων της pop και του Διονύση Σχοινά.

ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΣΧΟΙΝΑΣ 4711 ΧΕΙΜΩΝΑΣ 2016-2017

Ένας καλλιτέχνης που μάγεψε το κοινό με τα τραγούδια του τη δεκαετία των 90’s, ο Διονύσης Σχοινάς, κάνει δυναμική επάνοδο στη νυχτερινή ζωή της Αθήνας. Παλιές αλλά και νέες επιτυχίες του έμπειρου έλληνα τραγουδιστή κάνουν τους παλιούς να θυμούνται και τους νέους να μαθαίνουν. Ακούσματα που δημιουργούν ένα όμορφο συναίσθημα στους θαυμαστές του, θα πλημμυρήσουν το χώρο του γνωστού club 4711 μαρουσι. Έπειτα από ένα διάστημα απουσίας από τις μεγάλες πίστες των νυχτερινών κέντρων και σχεδόν δύο δεκαετίες μετά τη λαμπρή του εμφάνιση και καριέρα, Διονύσης Σχοινάς 4711 μαρουσι γίνονται ένα και στοχεύουν στην κορυφή. Βασικό κίνητρο η διασκέδαση των πιστών θαυμαστών. Το live club 4711 αποφάσισε να στεγάσει τις επιτυχίες του Διονύση Σχοινά και του μαέστρου του Κώστα Λαϊνά το 2011 και συνεχίζει πιστά έξι χρόνια αργότερα. Γεγονός που έφερε το δίδυμο Διονύση Σχοινά 4711 στο top των επιλογών του κόσμου για τις βραδινές εξόδους!

4711 marousi sxoinas 2016 2017 kratisinow

Ο Διονύσης Σχοινάς Τραγούδησε για πρώτη φορά στο 4711 το 2011, όταν το νυχτερινό στέκι στεγαζόταν στο Κολωνάκι. Η μεταφορά του club στην διεύθυνση του πρώην Norrum Live Stage δεν αποτέλεσε εμπόδιο στο καυτό σχήμα Διονύσης Σχοινάς 4711 να συνεχίσει ανοδικά την πορεία του. Μια επιτυχία που μεταφέρθηκε τις καλοκαιρινές βραδιές και στα στενά της Μυκόνου με την προσέλευση του κόσμου να βρίσκεται σε ψηλά επίπεδα. Έτσι και τον χειμώνα 2016-2017 θα αποτελεί έναν από τους πιο ενδιαφέροντες προορισμούς. Ο καλλιτέχνης αναμένεται να μας ξεναγήσει στο χώρο της μουσικής και να κορυφώσει το κέφι για έκτη συνεχόμενη σεζόν στο νυχτερινό στέκι της Αθήνας.

4711 ΧΕΙΜΩΝΑΣ 2016-2017

Ήδη από την χρονιά της δημιουργίας του το club 4711 συμπεριέλαβε τον ταλαντούχο Διονύση Σχοινά στο μουσικό του σχήμα, που εμφανιζόταν στο Κολωνάκι. Η επιτυχία δεν άργησε να έρθει και οι ιθύνοντες μεταφέρουν το κέντρο το χειμώνα του 2014-2015 στη οδό Κηφισίας 7. Την επόμενη σεζόν, χειμώνας 2015-2016 το δίδυμο Διονύσης Σχοινάς 4711 αλλάζει για ακόμα μια φορά διεύθυνση και πλέον στεγάζεται στην οδό Σινά και Κηφισίας, όπου βρισκόταν η μουσική σκηνή του Norrum Live. Η μεγάλη επιτυχία που γνώρισε το σχήμα Διονύσης Σχοινάς 4711, όμως, δε σταμάτησε στις μεγάλες πίστες των Βορείων Προαστίων. Τα τελευταία χρόνια το 4711 κάνει εμφανίσεις και στο νησί των ανέμων απογειώνοντας το κέφι και στη Μύκονο, με το Διονύση Σχοινά να ερμηνεύει το τραγούδι «Μύκονος», μεγάλο Hit του 2013, και να ξεσηκώνει τα πλήθη. Για όσους δεν έχουν βρεθεί ακόμα στο 4711 αλλά και γι’ αυτούς που ακολουθούν πιστά το σχήμα  Διονύση Σχοινά 4711, οι εμφανίσεις θα συνεχιστούν και τον χειμώνα 2016-2017 στο νυχτερινό κέντρο της Αθήνας στα Βόρεια Προάστια, δημιουργώντας βραδιές γεμάτες μουσική και όμορφα συναισθήματα.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τετάρτη 17 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Πολλά είναι αυτά που θα λειτουργήσουν θετικά στη...

Διπλός Λιάγκας στον ΑΝΤ1

Ο Γιώργος Λιάγκας όλα τα σφάζει, όλα τα μαχαιρώνει!...

Cool στο κέντρο της Αθήνας ο Μπισμπίκης

Η νέα ταινία του Γιάννη Οικονομίδη «Σπασμένη φλέβα» άρχισε...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...

Bασίλισσα Σοφία της Ισπανίας: Υστερα από τέσσερις ημέρες νοσηλείας επέστρεψε στο παλάτι

Υστερα από τέσσερις ημέρες νοσηλείας και αγωνίας για τον...