Πέμπτη, 29 Φεβρουαρίου, 2024

Κωνσταντίνα: «Δεν μπορώ να δω τη Famagusta. Θέλω να προστατέψω τον εαυτό...

H Κωνσταντίνα, παραβρέθηκε στο πλατό της εκπομπής «Στούντιο 4»...

Δικηγόρος Μαίρης Χρονοπούλου: «Υποπτευόμαστε ότι υπάρχει εγκληματική ενέργεια»

Ο δικηγόρος της Μαίρης Χρονοπούλου, Δημήτρης Χατζημιχάλης, παραχώρησε μια...

Πέθανε ο Ηλίας Λογοθέτης

Έφυγε από τη ζωή ο Ηλίας Λογοθέτης. Ο γιος...

Γιώργος Καπουτζίδης: «Είμαι ανοιχτός να κάνω οικογένεια και γάμο»

Ο Γιώργος Καπουτζίδης, παραχώρησε στην εκπομπή «Breakfast@star» την πρώτη...

«Εκλεβε» ρεύμα ο Μικρούτσικος

► Καταδικάστηκε σε 7 μήνες φυλάκιση με αναστολή για το πειραγμένο ρολόι της ΔΕΗ στη μεζονέτα του στην Κηφισιά
► Πώς βυθίστηκε η ζωή του στο σκοτάδι όταν έσβησαν οι προβολείς στα πλατό!

Για 16 μήνες «γλίτωνε» ηλεκτρικό ρεύμα στη μεζονέτα του στην Κηφισιά ο Ανδρέας Μικρούτσικος, ωστόσο η… παρέμβασή του στο ρολόι της ΔΕΗ έγινε αντιληπτή, με αποτέλεσμα ο ίδιος να καταδικαστεί σε επτά μήνες φυλάκιση με αναστολή και χρηματική ικανοποίηση! Ο πρώην σταρ της TV παραπέμφθηκε στο εδώλιο για κλοπή ηλεκτρικής ενέργειας κατ’ εξακολούθηση, αφού κατά το κατηγορητήριο έκλεβε την επιχείρηση από τις 6 Φεβρουαρίου 2012 έως τις 20 Ιουνίου 2013.

ΑΠΟ ΤΗ
ΣΟΦΙΑ ΣΠΙΓΓΟΥ

Από τον έλεγχο των τεχνικών της ΔΕΗ προέκυψε ότι ο Ανδρέας Μικρούτσικος κατάφερε με το «πειραγμένο» ρολόι να γλιτώσει ρεύμα αξίας 1.330 ευρώ, το οποίο μαζί με τους τόκους αγγίζει τα 1.700 ευρώ, ενώ υπολογίζεται σε περίπου 8.000 κιλοβατώρες. Η πλευρά του άλλοτε δημοφιλούς προσώπου της τηλεόρασης, η ζωή του οποίου βυθίστηκε στο σκοτάδι μόλις έσβησαν οι προβολείς στα πλατό, δεν εμφανίστηκε καθόλου στο δικαστήριο, ενώ -όπως αναφέρθηκε κατά την ακροαματική διαδικασία- κλήθηκε στην προκαταρκτική εξέταση και δεν εμφανίστηκε.

Στο βήμα του μάρτυρα από την πλευρά της ΔΕΗ ανέβηκε για να καταθέσει ο Ι.Ζ., τεχνικός που είχε κάνει τον έλεγχο στο ρολόι της μονοκατοικίας: «Σε δειγματοληπτικό έλεγχο, δεν έγινε δηλαδή κάποια καταγγελία, διαπιστώσαμε επέμβαση στο ρολόι. Γύριζε ανάποδα το ρολόι! Μετρούσε προς τα πίσω! Κόψαμε την παροχή και ενημερώσαμε αμέσως την υπηρεσία. Δεν υπάρχει περίπτωση να έχει γίνει κατά λάθος ή να απορυθμίστηκε. Μάλιστα, ξέρω ότι υπάρχει ενημέρωση από την υπηρεσία στον ιδιοκτήτη, αλλά εκείνος έχει αδιαφορήσει». Μετά την καταδίκη του Ανδρέα Μικρούτσικου, η ΔΕΗ αναμένεται να διεκδικήσει και στο αστικό δικαστήριο το ποσό που της οφείλει από την παράβαση.

Η «πτώση» του Ανδρέα Μικρούτσικου άρχισε με τις δικαστικές περιπέτειές του, από τις οποίες «απειλήθηκαν» η μεζονέτα, ένα οικόπεδο 2.000 τ.μ. στην περιοχή Ντράφι, αλλά και διαμερίσματά του στην Πάτρα. Η απόφασή του το 2005 να επενδύσει στην αγορά του 49% των στούντιο Τσιλιγιάννη με εγγύηση μέρος της ακίνητης περιουσίας του ήταν καθοριστική. Μέχρι το 2009 τα χρέη προς τις τράπεζες εξαιτίας της επένδυσης τον έφεραν ένα βήμα πριν από την απώλεια μέρους της ακίνητης περιουσίας του. Μάλιστα, από μια διαμάχη από την εποχή του «Big Brother» παραλίγο να χάσει το σπίτι του.

Διαμάχες με τη Δήμητρα Ρουμπέση

Την εποχή του reality show μια ομάδα δικηγόρων είχε αξιώσει την αλλαγή της ώρας μετάδοσης και ο Ανδρέας Μικρούτσικος είχε καταφερθεί από το βήμα της εκπομπής εναντίον τους. Ως ανταπάντηση έλαβε αγωγή, η οποία κατέληξε σε υποχρέωση καταβολής αποζημίωσης ύψους 50.000 ευρώ, την οποία αδυνατούσε να πληρώσει. Τότε για ακόμη μια φορά το σπίτι του βρέθηκε μια ανάσα από τον πλειστηριασμό. Ο παρουσιαστής απασχόλησε τα δικαστήρια και με τις διαμάχες με την πρώην σύζυγό του Δήμητρα Ρουμπέση, έπειτα από έγκληση εκείνης για την απόδοση από μέρους του μιας μοτοσικλέτας («παπί») και ενός τετράτροχου («γουρούνα»).

Η πτώση ενός πρώην σταρ της τηλεόρασης! Η κατάθλιψη, το χρέος και οι πλειστηριασμοί

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος, ίσως ο τελευταίος λαμπερός τηλεοπτικός σταρ της νεότερης γενιάς, ζει σήμερα αποτραβηγμένος στο σπίτι του στην Κηφισιά με τον φόβο μήπως το χάσει, λόγω των χρεών του.

Στα 66 του, με αραιά και μακριά γκρίζα μαλλιά, σκυθρωπός και αδυνατισμένος, ο παρουσιαστής, ο οποίος μεσουράνησε τις προηγούμενες δύο δεκαετίες στην ελληνική τηλεόραση, μοιάζει με σκιά του εαυτού του.

Ανεργος, μένοντας στα «αζήτητα» του θεάματος, δίνει τη μάχη της επιβίωσης μετά την οικονομική καταστροφή που υπέστη, όπως όλα δείχνουν, κυρίως από επενδυτικούς χειρισμούς του.

Ο ταλαντούχος άλλοτε τηλεοικοδεσπότης και ένας από τους πιο αγαπητούς -και ακριβοπληρωμένους- παρουσιαστές του κοινού, ο αεικίνητος, ο χαμογελαστός, ο ατακαδόρος, ο οποίος μιλούσε ακατάπαυστα και σήμερα εμφανίζεται με θλιμμένο βλέμμα, δεν μιλάει με κανέναν από τους VIP φίλους του.

Κλεισμένος στον εαυτό του, αποφεύγει τις δημόσιες εμφανίσεις και παραμένει στο καταφύγιό του, το σπίτι της Κηφισιάς.

Το καταφέρνει με δανεικά

Είναι μια μεζονέτα 160,90 τ.μ., οίκημα που έχει βγει αρκετές φορές σε πλειστηριασμό, με τιμή εκκίνησης το ποσό των 465.000 ευρώ (450.000 ευρώ για το σπίτι, 5.000 ευρώ για την αποθήκη και 10.000 ευρώ για το γκαράζ).

Κάθε φορά ο Μικρούτσικος καλείται να πληρώσει 8.000 ευρώ για να μην προχωρήσει η διαδικασία και το καταφέρνει με δανεικά.

Τα τηλεοπτικά στούντιο, ο χώρος του μοντάζ, οι κάμερες και τα φώτα ήταν κάποτε όλη του η ζωή. Μέσα εκεί ωρίμασε και με τα χρόνια ενσωματώθηκε στον χώρο της τηλεόρασης σαν «εξάρτημα» βασικό για την καλή λειτουργία των εκάστοτε τηλεοπτικών σταθμών όπου εργαζόταν.

Περήφανος αδελφός του Θάνου Μικρούτσικου και στοργικός πατέρας του Στέργιου, τα τελευταία πέντε χρόνια δίνει τη μάχη της επαγγελματικής ανυπαρξίας του και λέγεται ότι γράφει την αυτοβιογραφία του, ένα βιβλίο «βόμβα» για τη showbiz.

«Είχε πολλές τύψεις, βίωσε κατάθλιψη, την αποκαλούσε μάλιστα πνευματική κατάθλιψη, για τα λάθη του, για ατυχείς στιγμές που είχε. Ταυτόχρονα, μέσα από όλο αυτό το αδιέξοδο και το μηδέν, έβρισκε τρόπους να κρατηθεί ζωντανός, δημιουργικός και ακμαίος» έχει πει χαρακτηριστικά σε παλαιότερη συνέντευξή του ο μοναχογιός του.

Σε μια σπάνια έξοδό του στις αρχές του χρόνου, στη συναυλία του Θάνου Μικρούτσικου στο Badminton, ο Ανδρέας Μικρούτσικος (που καπνίζει ηλεκτρονικό τσιγάρο) τράβηξε τα φλας των φωτογράφων. Η εμφάνισή του ήταν ατημέλητη και ο ίδιος φαινόταν καταβεβλημένος.

04.06 espr.weekend 260x160 630x388 630x388 630x389 630x388 630x388 630x387

{{-PCOUNT-}}23{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τίτλοι τέλους για πασίγνωστο ζευγάρι στην εγχώρια showbiz

Το ζευγάρι είχε προσπαθήσει να κρύψει τη σχέση του,...

Χρήστος Προβίσταλης: Ο Καβαλιώτης που έχει μηνιάτικο καταβροχθίζοντας τον αγλέορα

Mε δεκάδες χιλιάδες βίντεο να κατακλύζουν το YouTube και...

Ξέσπασμα γνωστής ηθοποιού κατά της Κατερίνας Καινούργιου: «Οι ασήμαντοι γίνατε σημαντικοί»

Γνωστή ηθοποιός ξέσπασε κατά της Κατερίνας Καινούργιου με ποστ...

Πένθος για τον Γιώργο Γιαννιά – Έφυγε η μητέρα του πέντε μήνες μετά το θάνατο του πατέρα του

Δύσκολες ώρες περνάει ο Γιώργος Γιαννιάς. Ο τραγουδιστής πέντε...

Σάννυ Χατζηαργύρη: Διαζύγιο για τη Λίλα των «Singles» από τον δικηγόρο, Αλέξη Μίντζια μετά από 13 χρόνια

Η Σάννυ Χατζηαργύρη είναι και πάλι... single!Σύμφωνα με πληροφορίες...

Καλλονός στα νιάτα του ο πατέρας Ελληνίδας πρωταγωνίστριας

Τα γενέθλιά του είχε πρόσφατα ο πατέρας γνωστής ηθοποιού της χώρας μας και εκείνη θέλησε να του ευχηθεί και δημόσια ποστάροντας φωτογραφία με τον μπαμπά της νεαρό!

«Είχε έρθει στο περιοδικό στικάκι με ιδιωτικές στιγμές της Μενεγάκη σε ξενοδοχείο»

Ο γνωστός δημοσιογράφος και διευθυντής περιοδικού εξομολογήθηκε στην εκπομπή...

Επιστρέφει το «Booth» στο Open, με την προσθήκη της Σολωμού

Πηνελόπη Αναστασοπούλου, Σοφία Κουρτίδου, Σοφία Μουτίδου, αλλά και Μαρία...