Παράταση για ρύθμιση οφειλών

Μετά το αλαλούμ στις ουρές, οι διοικήσεις των δύο ΔΕΚΟ αποφάσισαν διακανονισμό έως τον Δεκέμβριο του 2016

Μετά το αλαλούμ στις ουρές, οι διοικήσεις των δύο ΔΕΚΟ αποφάσισαν διακανονισμό έως τον Δεκέμβριο του 2016

Η απίστευτη ταλαιπωρία και οι μεγάλες ουρές, που οδήγησαν ακόμα και σε διαπληκτισμούς για τη σειρά προτεραιότητας, ώθησαν χθες τις διοικήσεις της ΔΕΗ και της ΕΥΔΑΠ στην απόφαση για παράταση των προγραμμάτων ρύθμισης οφειλών μέχρι το τέλος Δεκεμβρίου 2016.

Οπως ανακοίνωσε χθες η διοίκηση της ΔΕΗ, έως την 31η Οκτωβρίου 2016 έχουν διακανονίσει τις οφειλές τους περισσότεροι από 510.000 πελάτες της, με συνολικό ύψος οφειλής πλέον του 1,335 δισ. ευρώ.

Συνεδρίαση

Το Δ.Σ. της επιχείρησης, στη χθεσινή συνεδρίασή του, αποφάσισε να παρατείνει την ισχύ του συνολικού προγράμματος διακανονισμού των οφειλών με 36 δόσεις χωρίς προκαταβολή, ορίζοντας ελάχιστη μηνιαία δόση τα 10 ευρώ, έως την 31η Δεκεμβρίου του 2016. Αντίστοιχα, το πρόγραμμα διακανονισμού οφειλών της ΕΥΔΑΠ προβλέπει, μεταξύ άλλων, δυνατότητα διακανονισμού σε δόσεις για όσους έχουν οφειλές άνω των 60 ευρώ, ελάχιστη δόση στο ποσό των 20 ευρώ, αλλά και καθορισμό αριθμού δόσεων κατά περίπτωση.
Υπάρχει απαλλαγή από το σύνολο των μη βεβαιωμένων προσαυξήσεων, τόκων και προστίμων για τους δικαιούχους του Εκτακτου Ειδικού (Κοινωνικού) Τιμολογίου της ΕΥΔΑΠ, εφόσον η οφειλή ρυθμιστεί κατά ανώτατο έως 36 άτοκες μηνιαίες δόσεις.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ