Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Σαν τρελό… λεωφορείο

Συναγερμός σήμανε χθες το πρωί στα Λιόσια, όταν ένα...

Οικογενειακές στιγμές στα Νότια για τον Σόμμερ και τη σύζυγό του Βαλεντίνη

Οικογενειακές στιγμές στη Γλυφάδα μοιράστηκαν ο Κώστας Σόμμερ και...

Σε ειδικό χώρο και κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας ο φονιάς της...

Κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας μεταφέρθηκε, χθες το μεσημέρι,...

«Παρέλαση» της Πατούλη με γούνα στη Ν.Υ.

Παρευρέθηκε με τον σύζυγό της σε επετειακή εκδήλωση της ομογένειας στην καρδιά της Αστόριας

ΑΠΟ ΤΗ ΒΙΒΙΑΝ ΜΠΕΝΕΚΟΥ

Παρευρέθηκε με τον σύζυγό της σε επετειακή εκδήλωση της ομογένειας στην καρδιά της Αστόριας 

Νέα εμφάνιση-φωτιά για τη Μαρίνα Πατούλη, η οποία μαζί με τον σύζυγό της, δήμαρχο Αμαρουσίου, Γιώργο Πατούλη παρευρέθηκε σε επετειακή εκδήλωση της 28ης Οκτωβρίου που διοργάνωσε η ελληνική ομογένεια στην Αστόρια και ανέβασαν τα φωτογραφικά στιγμιότυπα στους λογαριασμούς τους στα social media.

Η κυρία Πατούλη φόρεσε εκρηκτικό μπλε-ραφ παντελόνι, με ζώνη που μπορεί να δέσει και το άλογό της (εάν είχε), πουκάμισο με κουτάκια που θυμίζουν (ελπίζω) παραφορά Louis Vuitton και γούνα που τα… σπάει.
Μαρίνα μου, ήθελα να ‘ξερα, προτού ντυθείς και βγεις έξω, η φαντασία έρχεται αυθόρμητη ή προσχεδιάζεται το όλο στιλ;

f2 19

Φυσικά, εδώ, η εθνική επέτειος, που είθισται να εορτάζεται σε μπλε αποχρώσεις, δένει με το λουκ, αλλά πολύ το βάρυνες!

Πάντως στην άνεση και την αυτοπεποίθηση της βγάζω το καπέλο! Καμία σαν κι αυτή. Είναι «θεά», που λέει κι ο απλός λαός.
Σημειώνεται ότι το ζευγάρι έφυγε για τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής αφού πρώτα παρευρέθηκε στις εδώ επετειακές εκδηλώσεις του «Οχι».

Αλλαξε γραμμή για τον Πολύδωρα

f3 17

«Καλά έκανες και ήσουν σκληρός στις δηλώσεις σου» είπε ο Αλέξης Τσίπρας στον Βύρωνα Πολύδωρα, με τον οποίο είχαν ήδη δύο τηλεφωνικές επικοινωνίες. Στην πρώτη τους επαφή, το περασμένο Σάββατο, ο πρωθυπουργός συνέστησε ευγενικά στον πρώην υπουργό και νυν υποψήφιο για το ΕΣΡ να είναι ήπιος στις δηλώσεις του, κάτι το οποίο δεν έκανε, φυσικά, ο Βύρωνας και, όταν ήρθε η ώρα να μιλήσει για την επίθεση που δέχτηκε για την υποψηφιότητά του από τους ομοϊδεάτες του, αυτός, αναφερόμενος στον Κυριάκο Μητσοτάκη, είπε: «Αν ήμουν κολλητός του Χριστοφοράκου, θα με πρότεινε»! Χθες λοιπόν ο Αλέξης Τσίπρας, όταν ξαναμίλησε με τον πρώην υπουργό, και ενώ του είχε πει να είναι χαμηλών τόνων, του έδωσε εύσημα λέγοντάς του: «Καλά έκανες»! Πού να τα βάλει με τον Βύρωνα ο Αλέξης!

Επιτροπές για να βγουν τα… κουκιά

 f5 8

Αλλαγές στη Διάσκεψη των Προέδρων της Βουλής μαθαίνουμε ότι σχεδιάζει ο πρόεδρός της Νίκος Βούτσης. Ενώ μέχρι στιγμής στη διάσκεψη συμμετέχουν οι έξι πρόεδροι των διαρκών και μόνιμων επιτροπών του Κοινοβουλίου, εκείνος «σπέρνει» συνεχώς το τελευταίο διάστημα προσωρινές – θεματικές επιτροπές, με σκοπό να τις εντάξει και αυτές στη διάσκεψη. Δηλαδή, εκτός από τους «μόνιμους», να διασκέπτονται και οι μη μόνιμοι, όπως για παράδειγμα είναι οι επιτροπές Περιφερειακής Πολιτικής, Χρέους, Κοινωνικής Πολιτικής και άλλες σχετικές. Κι όλα αυτά για να του βγουν τα κουκιά! Αλλιώς πώς θα έχει πλειοψηφία;

■ 
Κορυφαίο πάρτι έγινε προ ημερών στο σπίτι του πρώην βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας Σπήλιου Λιβανού. Το σπουδαίο όμως είναι ότι μαζί με τα καναπεδάκια… σερβιρίστηκε και Παπασταύρου. Παρών λοιπόν στην εν λόγω μάζωξη ήταν και ο παλιός συνεργάτης του Αντώνη Σαμαρά Σταύρος Παπασταύρου. Τι σημαίνει αυτό δεν ξέρουμε. Γνωρίζουμε μόνο ότι ο πρώην βουλευτής έχει κρίσιμο ρόλο στο πλευρό του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας. Είναι σύμβουλός του σε θέματα επιχειρηματικότητας.

Η… κόουτς του Καμμένου

f6 6

Προπονήτρια πόλο στην ομάδα της Βουλιαγμένης είναι η αδελφή του υπουργού Εθνικής Αμύνης Πάνου Καμμένου. Κι ανήκει, όπως μαθαίνουμε, στους έμπιστους συμβουλάτορές του. Η Αλεξία Καμμένου, λοιπόν, παλαιά αθλήτρια, έχει κάνει γάμο με τον αθλητή της Εθνικής ομάδας πόλο Ανδρών Κώστα Κοκκινάκη. Η αθλήτρια και πετυχημένη προπονήτρια μπορεί να απέχει παρασάγγας από την πολιτική, αλλά στην ουσία βρίσκεται κοντά στον αδελφό της και στις επιλογές του. Κι εκείνος κατά καιρούς, στο παρελθόν, έχει βρεθεί στα κολυμβητήρια για να παρακολουθήσει τις επιτυχίες της ως αθλήτρια.

«Ο Πάνος να φρεσκάρει τη μνήμη του με τσάι»!

f7 1  f8

Να πιει τσάι κρόκο για να φρεσκάρει τη μνήμη του, πρότεινε στον υπουργό Αμυνας Πάνο Καμμένο ο πρώην υπουργός Μιχάλης Παπαδόπουλος, όταν ο πρώτος με δηλώσεις του μίλησε εξ ονόματος πρώην υπουργών της Ν.Δ., που δήθεν αντιπαλεύουν την πολιτική της Νέας δημοκρατίας. «Από τη Ν.Δ. διεγράφη όποιος δεν συμφωνούσε με τα άκρα. Οποιος δεν συμφωνούσε με τη σύμπλευση ΠΑΣΟΚ – Ν.Δ.

Εάν δούμε ποιοι είναι έξω από τη Ν.Δ. σήμερα, και δεν μιλάω για τον εαυτό μου ή για τον Βύρωνα Πολύδωρα, θα δούμε ανθρώπους όπως ο Ευριπίδης Στυλιανίδης, ο Γιώργος Καλαντζής, νέα παιδιά από την ΟΝΝΕΔ, όπως ο Δάνης Τζαμτζής, ο Μιχάλης Παπαδόπουλος» είπε ο Πάνος Καμμένος και τους έκανε όλους έξαλλους, γιατί όλοι παραμένουν και είναι Ν.Δ! Ο Μιχάλης όμως, μαζί με την απάντησή του, πρότεινε στον υπουργό να πιει κρόκο Κοζάνης: «Υπενθυμίζω ωστόσο ότι ο κρόκος Κοζάνης, εκτός των άλλων, βοηθά σημαντικά στη μνήμη»! Πάνο μου, επειδή εσύ πήρες των ομματιών σου δεν σημαίνει ότι όλοι κάνουν το ίδιο. Πιες τσάι!

04.06 espr.weekend 260x160 630x388 630x388 630x389 630x388 630x388 630x387 630x387

{{-PCOUNT-}}22{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ολα στον αέρα» από τη Ζευγαρά

Η Λένα Ζευγαρά, η οποία παρασύρει με τις ερμηνείες...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

Τελετές σατανισμού στη «σκιά» του ιερού βράχου της Ακρόπολης

Μια πολύ ιδιαίτερη καταγγελία έφτασε πριν από λίγες μέρες...

«Σύμμαχος» του Καρβέλα ο Λαζόπουλος

Τη περιβόητη συνέντευξη του Νίκου Καρβέλα στη Νίκη Λυμπεράκη...

Νοσοκόμα επιστρέφει στις ταινίες πορνό έπειτα από 15 χρόνια αποχής…

Επιστρέφει στις «ρίζες» της η 38χρονη Σάντι Σάμερς, που...

Μπαμ στην TV με τη Μαρίνα του «Σκορπιού» και την Πέπη Τσεσμελή

Ολη η αλήθεια για την απολυμένη εργαζόμενη του music...