Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Καμία ευθύνη δεν ανέλαβε ο Δημήτρης Κουτσολιούτσος για το σκάνδαλο της Folli...

Καμία ποινική ευθύνη για τους «μαγειρεμένους» ισολογισμούς της εταιρίας...

Ο Τσακαλώτος ξεπέρασε τη… Γιόχανσον και παρομοίωσε τη Μαρία Καρυστιανού με...

Αφησε τη Σκάρλετ Γιόχανσον και «έπιασε» την Τζούλια Ρόμπερτς...

Ευρυδίκη: Μοιράζεται ακόμα ένα τραγούδι από το πρόσφατο άλμπουμ της

Μετά το «Αερικό», η Ευρυδίκη μοιράζεται με τους fans...

Πατρόν Τεχνητής Νοημοσύνης

Η Τεχνητή Νοημοσύνη και... στη μόδα! Για πρώτη φορά...

Πολυχώρος με την αύρα της Αλίκης!

Μουσείο, δραματική σχολή, θέατρο και cafe (με αντικείμενα, ρούχα και φωτογραφίες της Βουγιουκλάκη) ετοιμάζει σύντομα ο γιος της Γιάννης

Μουσείο, δραματική σχολή, θέατρο και cafe (με αντικείμενα, ρούχα και φωτογραφίες της Βουγιουκλάκη) ετοιμάζει σύντομα ο γιος της Γιάννης 

Το όνειρο της θρυλικής μητέρας του Αλίκης Βουγιουκλάκη ετοιμάζεται να κάνει πραγματικότητα ο Γιάννης Παπαμιχαήλ: sdfsdsνα κρατήσει ζωντανά τον μύθο και το όνομά της, μέσα από ένα μεγαλεπήβολο σχέδιο!

Ο Γιάννης, μαζί τον στενό συνεργάτη του Νίκο Βασιλάκη και μια ομάδα ανθρώπων που βρέθηκαν στο πλευρό της αξέχαστης ηθοποιού, όπως ο Μιχάλης Νομικός, αλλά και οι Σωτήρης Durr και Λίζα Θανάση θα δημιουργήσουν έναν πολυχώρο στο κέντρο της Αθήνας, ο οποίος θα είναι έτοιμος στο τέλος του 2017 για να υποδεχτεί τους θαυμαστές κάθε ηλικίας της μεγάλης σταρ.

Κέρινο ομοίωμα

Ο συγκεκριμένος χώρος θα περιλαμβάνει καταρχάς το Μουσείο «Αλίκη Βουγιουκλάκη». Εκεί οι επισκέπτες θα μπορούν να δουν από κοντά προσωπικά αντικείμενα της αγαπημένης ηθοποιού, κοστούμια από τις θεατρικές παραστάσεις της, ρούχα τα οποία φόρεσε στις ταινίες της, με τα οποία έγραψε στιλιστική ιστορία, τις περούκες της, τα καλλυντικά της, τα κοσμήματά της, τις βούρτσες της, ακόμη και το κινητό που είχε πριν φύγει από τη ζωή. Μάλιστα, στο μουσείο θα υπάρχει και το κέρινο ομοίωμά της, το οποίο έχει αρχίσει να φιλοτεχνείται από καλλιτέχνη που ειδικεύεται στη γλυπτική με κερί.

img 3139Το δεύτερο κομμάτι του χώρου θα είναι η δραματική σχολή, στην οποία θα διδάσκουν αξιόλογοι καθηγητές υποκριτικής, πολλοί από τους οποίους είχαν συνεργαστεί με την ηθοποιό. Ετσι θα τιμήσουν τη μνήμη της συνεργάτιδος και φίλης τους. Το τρίτο project του πολυχώρου, ο οποίος θα βρίσκεται σε κεντρικό σημείο της πόλης, είναι το θέατρο, στο οποίο θα δίνονται παραστάσεις για ενήλικες αλλά και για παιδιά, τα οποία θα έχουν την ευκαιρία πριν από το έργο να επισκέπτονται το μουσείο.

Επίσης, στην παιδική σκηνή θα ανέβει η παράσταση η οποία θα πραγματεύεται τη ζωή της δημοφιλούς σταρ, που όρισε μια ολόκληρη καλλιτεχνική εποχή. Τέλος, στον πολυχώρο θα φιλοξενείται και cafe, το Cafe Αλίκη, στημένο στα πρότυπα του εξωτερικού και με τη μορφή της εθνικής σταρ να κυριαρχεί παντού, μέχρι και στα φλιτζάνια.

Οπως έγινε γνωστό από τον Γιάννη Παπαμιχαήλ και τους συνεργάτες του, μέρος των εσόδων του πολυχώρου θα δίνεται σε φιλανθρωπικούς σκοπούς, αφού και η ίδια η Αλίκη υπήρξε άνθρωπος με ιδιαίτερες ευαισθησίες και βρισκόταν πάντα στο πλευρό εκείνων που είχαν ανάγκη, πάντα με τον δικό της διακριτικό τρόπο.

Δείτε παρακάτω τις φωτογραφίες:

04.06 espr.weekend 260x160 630x388 630x388 630x389 630x388 630x388 630x387 630x387

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

Ιωάννα Τούνη: Τα επίμαχα «κεφάλαια» του βουλεύματος που στέλνει σε δίκη τους δύο άντρες

Συγκλονιστικά στοιχεία για την υπόθεση revenge porn εις βάρος...