Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Είναι πολλά τα λεφτά για το «GNTM», Ηλιάνα

Μαύρες πλερέζες... για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, καθώς το «GNTM»...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Οι έφοδοι στα καταφύγια του σατανικού Παφ Ντάντι σε Λος Αντζελες και...

Φύλλο και φτερό έκαναν οι ομοσπονδιακοί πράκτορες τις βίλες...

Μηνύσεις στους υπευθύνους της Πυροσβεστικής και της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Λάρισας από τους...

Τις ποινικές ευθύνες των υπευθύνων της Πυροσβεστικής αλλά και...

Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2016

ΤΟΞΟΤΗΣ: Κρατήστε αποστάσεις ασφαλείας από τα γεγονότα, περιορίζοντας την επιθυμία σας για προσωπική προβολή. Ευνοείται η δημιουργία νέων στόχων και η υλοποίηση ενός μακροχρόνιου σχεδίου

ΚΡΙΟΣ: Το σίγουρο είναι πως εξαιτίας των καταστάσεων, που αλλιώς τις περιμένετε και αλλιώς εξελίσσονται, δεν θα αποφύγετε το στρες και την υπερένταση. Ισως χρειαστεί να πάρετε ορισμένες αποφάσεις που θα σας οδηγήσουν σε αλλαγή του τρόπου ζωής σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Βρείτε καινούργια ενδιαφέροντα που θα σας δώσουν ενέργεια και θα σας γεμίσουν δύναμη. Αν έχετε ήδη προσπαθήσει να κάνετε σωστά οικονομικά προγράμματα, θα έχετε την ευκαιρία να τα υλοποιήσετε και να κερδίσετε πολλά από αυτά.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Αναπτύξτε στους συνεργάτες τα σχέδια που έχετε κάνει, περάστε τους τα μηνύματα που θέλετε και όλα θα είναι ξεκάθαρα. Ασχοληθείτε με τα συναισθηματικά σας όσο και με τις κοινωνικές επαφές σας. Διαχωρίστε τα έσοδά από τα περιουσιακά σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η τύχη θα είναι μαζί σας δίνοντάς αρκετές ευκαιρίες να επέμβετε και να αλλάξετε αυτά που δεν σας αρέσουν στη ζωή σας. Προτιμήστε τον διάλογο για να ξεπεράσετε προβλήματα και μην επιτρέψετε στον εγωισμό σας να πικράνει αγαπημένα πρόσωπα.

ΛΕΩΝ: Ξεπεράστε ψυχολογικά προβλήματα ακούγοντας την καρδιά σας και αφήνοντάς τη να σας οδηγήσει. Μη δείξετε φόβο μπροστά σε έναν συνεργάτη που κάνει επίδειξη εξουσίας. Μια παλιά κατάσταση επανέρχεται στο προσκήνιο και σας γυρίζει στο παρελθόν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μη βασίζεστε στις υποσχέσεις των άλλων, ειδικά σε αυτές που δίνονται υπό πίεση. Εργασιακές αλλαγές προσώπων και καταστάσεων θα έχουν αντίκτυπο σε εσάς. Ασχοληθείτε μόνο με δημιουργικές εργασίες που θα σας βοηθήσουν να εδραιωθείτε.

ΖΥΓΟΣ: Μην καταπιέζεστε, αν τα πιστεύω σας συγκρούονται με αυτά των συνεργατών σας. Στα επαγγελματικά θέματα έχετε αρκετή πυγμή, γι’ αυτό μη γίνεστε μετριοπαθείς. Ξεκαθαρίστε τι ζητάτε από μια συνεργασία και προβάλετε τα σχέδιά σας σε άτομα κύρους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αρχίστε δυναμικά τη σημερινή μέρα, με θετική σκέψη και χαμόγελο. Η διπλωματία θα αποτελέσει σημαντικό παράγοντα για την επίτευξη των επαγγελματικών σχεδίων σας. Οι εξελίξεις που θα υπάρχουν στα εργασιακά θέματα θα σας ωφελήσουν οικονομικά.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Κρατήστε αποστάσεις ασφαλείας από τα γεγονότα, περιορίζοντας την επιθυμία σας για προσωπική προβολή. Ευνοείται η δημιουργία νέων στόχων και η υλοποίηση ενός μακροχρόνιου σχεδίου. Πάρτε δραστικά μέτρα για όσους δρουν παρασκηνιακά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Η επιρροή που θα ασκείτε στους άλλους θα είναι πιο ισχυρή και θα σας δώσει το κίνητρο να ελπίζετε σε ένα καλύτερο μέλλον, που θα είναι πιο κοντά στις προσδοκίες σας. Μειώστε το άγχος σας και δείτε τα επαγγελματικά σας θέματα με καθαρό μυαλό.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Επιχειρήστε να κάνετε κάποιες αλλαγές τόσο στην καθημερινότητά σας όσο και στην εξωτερική σας εμφάνιση, ώστε να νιώσετε πιο όμορφοι. Κάντε μικρά διαλείμματα από την εντατική εργασία για να μην οδηγήσετε τον οργανισμό σας σε εξάντληση.

ΙΧΘΥΕΣ: Μην αφήσετε τη συναισθηματική ένταση να σας μπερδέψει, ώστε να αποφύγετε να υποσχεθείτε πράγματα που θα σας βλάψουν οικονομικά. Επίσης έτσι δεν θα χρειαστεί να κάνετε υποχωρήσεις για να αποφύγετε την αντιπαλότητα με τους συνεργάτες σας.

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς τον Αδωνη Γεωργιάδη

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....