Σχολεία κατά της ομοφυλοφιλίας!

Ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου θέλει να ιδρύσει νηπιαγωγεία, γυμνάσια και λύκεια, που θα καταπολεμούν την «αμαρτία»

Ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου θέλει να ιδρύσει νηπιαγωγεία, γυμνάσια και λύκεια, που θα καταπολεμούν την «αμαρτία»

Στη δημιουργία εκκλησιαστικών νηπιαγωγείων, γυμνασίων και λυκείων, που θα… πολεμούν την ομοφυλοφιλία, θέλει να προχωρήσει άμεσα η Εκκλησία της Κύπρου! Σύμφωνα με τον Αρχιεπίσκοπο Χρυσόστομο, που έδωσε τηλεοπτική συνέντευξη, «η ομοφυλοφιλία είναι μια εκτροπή που μπορεί να καταπολεμηθεί μέσα από ένα ορθά δομημένο εκπαιδευτικό σύστημα».

ΑΠΟ ΤΗ ΓΙΟΥΛΗ ΣΤΑΡΙΔΑ

Ο προκαθήμενος της Κυπριακής Εκκλησίας υποστήριξε ότι «ως κοινωνία έχουμε ξετσιπωθεί και πρέπει να υπερπηδήσουμε την ανωμαλία», σχολιάζοντας ταυτόχρονα ότι «η ομοφυλοφιλία είναι αμαρτία, δεν είναι φυσιολογική». Συγκεκριμένα, στη συνέντευξη που παραχώρησε στο «Mega one», ανακοίνωσε ότι τον Σεπτέμβριο του 2017 θα ετοιμαστούν σε πρώτη φάση δέκα νηπιαγωγεία, στα οποία θα διδάσκεται μια «υποδειγματική εκπαίδευση με ορθές κατευθύνσεις στους μαθητές, από τους οποίους θα έχουν την απαίτηση να βγαίνουν σωστοί άνθρωποι, που να είναι παράδειγμα προς μίμηση».

Ο κ. Χρυσόστομος ισχυρίστηκε ότι ο στόχος για τη δημιουργία τέτοιου είδους εκπαιδευτηρίων υπήρχε από παλαιότερα, αλλά οι σχεδιασμοί τους αναβλήθηκαν λόγω της οικονομικής ύφεσης

. Σε ερώτηση γιατί να μην αποτελεί επιλογή των ανθρώπων να ζουν όπως θέλουν, απάντησε ότι πρέπει να αγωνιστούν στη ζωή τους, για να μπορέσουν να υπερπηδήσουν τον κακό εαυτό τους: «Ενας μοναχός, ο οποίος έρχεται ενάντια στη φύση, δίνει πολύ πιο δύσκολο αγώνα από έναν ομοφυλόφιλο, ο οποίος πιο εύκολα μπορεί να έρθει ενάντια σε κάτι αφύσικο, όπως η ομοφυλοφιλία. Το αφύσικο πιο εύκολα το υπερπηδάς και όμως έχουμε καταξιωμένους κληρικούς που έζησαν μια όμορφη πνευματική ζωή». Οπως κατέληξε ο Αρχιεπίσκοπος: «Πρέπει να πρυτανεύει η ανθρωπιά. Δεν πρέπει να τα ισοπεδώνουμε όλα. Πυξίδα και γνώμονας της Εκκλησίας είναι το Ευαγγέλιο του Χριστού»!

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ