Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Θεάσεις UFO πάνω από πυρηνικό σταθμό και σταθμό ατομικής ενέργειας στην Ινδία

Παγκόσμιες διαστάσεις παίρνει το μυστήριο με τις θεάσεις UFO...

Ανδρέας Βγενόπουλος: Άγονο το «σφυρί» για τον πύργο στην Εκάλη του νεκρού...

Στα αζήτητα έμεινε η βίλα του επιχειρηματία Ανδρέα Βγενόπουλου,...

Δημήτρης Κουτσολιούτσος: Mε Μαντόνα και Hollywood στο… δικαστήριο για το σκάνδαλο της...

Με αναφορές στο Hollywood αλλά και στη βασίλισσα της...

«Σασμός»: Η Σάντρα δείχνει έντονο ενδιαφέρον για τον Αστέρη

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο του «Σασμού».Η Σάντρα δείχνει...

Η Τζούλια θέλει να γίνει πρωθυπουργός!

Το ξανθό μοντέλο μιλάει στην «Espresso» για τα σχέδιά του στην πολιτική, τον Τσίπρα, τη Χίλαρι και τα Γλυπτά του Παρθενώνα

«Στόχος είναι τα λεφτά» τραγουδούσε η Τζούλια Αλεξανδράτου στην κινηματογραφική ταινία του Νίκου Περάκη «Ψυχραιμία» το 2007. Σήμερα, περίπου δέκα χρόνια μετά, τα δεδομένα έχουν αλλάξει, με την εκρηκτική στάρλετ να δηλώνει αποκλειστικά στην «Espresso» ότι ο στόχος της είναι πλέον η Βουλή των Ελλήνων, αλλά και η επιστροφή των Γλυπτών του Παρθενώνα.

ΑΠΟ ΤΟΝ 
ΗΛΙΑ ΜΑΡΑΒΕΓΙΑ

«Θέλω να συνεχίσω τον αγώνα που ξεκίνησε η Μελίνα Μερκούρη. Τα Γλυπτά είναι δικά μας και πρέπει να γυρίσουν στην Ελλάδα» δηλώνει η Τζούλια και συμπληρώνει ότι της έχει γίνει σχετική πρόταση από μεγάλο πολιτιστικό σύλλογο να γίνει πρέσβειρα αυτού του σκοπού. Η ίδια ισχυρίζεται ότι την έχουν προσεγγίσει και οι υπεύθυνοι μεγάλου κόμματος προκειμένου να την πείσουν να κατέβει υποψήφια στις επόμενες βουλευτικές εκλογές.

aw4tw5t4«Μου είχε γίνει και παλαιότερα πρόταση να πολιτευθώ, λίγο πριν φύγω για την Αυστρία, αλλά τότε είχα απαντήσει αρνητικά διότι είχα υποχρεώσεις στο εξωτερικό. Η αλήθεια είναι ότι με προβληματίζει η είσοδός μου στα κοινά, διότι ο κόσμος δεν εμπιστεύεται πλέον τους πολιτικούς. Με την εκλογή του Αλέξη Τσίπρα μπήκε τέλος στην οικογενειοκρατία, που υπήρχε για 40 χρόνια στην πολιτική σκηνή της χώρας μας. Εκείνη την περίοδο όποιος και να έβγαινε πρωθυπουργός θα ήταν υποχρεωμένος να πράξει αυτά που λένε τα Μνημόνια, τα οποία είχαν υπογραφεί νωρίτερα σχεδόν απ’ όλους τους αρχηγούς των πολιτικών κομμάτων αυτής της χώρας».

«Τον περίμενα αλλιώς»

«Ο Αλέξης Τσίπρας, από την άλλη μεριά, είναι ένας νέος άνθρωπος με καινούργιες ιδέες, αλλά τον περίμενα αλλιώς ως εκπρόσωπο της Αριστεράς. Δυστυχώς, αποδείχτηκε πιο δεξιός και από τους δεξιούς. Χαίρομαι που δεν μας πήγε τελικά πίσω στη δραχμή, διότι κάτι τέτοιο θα σήμαινε την απόλυτη καταστροφή μας. Και πάλι όμως, με τις κινήσεις του έφερε τους Ελληνες στα πρόθυρα της εξαθλίωσης, ενώ ξεπούλησε σχεδόν όλη τη δημόσια περιουσία».

Για όλους τους παραπάνω λόγους, η Τζούλια Αλεξανδράτου σκέφτεται πολύ σοβαρά ν’ αποδεχτεί τη νέα πρόταση που της έγινε πρόσφατα να κατέβει στην πολιτική.

Οπως δηλώνει, μάλιστα, στην «Espresso», η υποψήφια πρόεδρος στις ΗΠΑ Χίλαρι Κλίντον λειτούργησε για την ίδια ως πρότυπο.

«Σκέφτομαι ν’ ασχοληθώ με την πολιτική μήπως μπορέσω και βάλω εγώ μια τάξη σ’ αυτή τη χώρα. Οι γυναίκες μπορούμε να γίνουμε καλύτερες πολιτικοί από τους άντρες. Τρανταχτό παράδειγμα, η Χίλαρι Κλίντον, η οποία έρχεται πρώτη στις δημοσκοπήσεις για την προεδρία. Για πρώτη φορά στα χρονικά μια γυναίκα μπορεί να καθίσει στο οβάλ γραφείο. Γιατί να μη γίνω κι εγώ πρωθυπουργός της Ελλάδας;» αναρωτιέται ρίχνοντας τη… βόμβα της!

Για την ώρα, πάντως, στα επαγγελματικά σχέδια της Τζούλιας συμπεριλαμβάνονται fashion shows στο εξωτερικό, live εμφανίσεις ως τραγουδίστρια και dj και η κυκλοφορία ενός ντουέτου με τον Anastazio, όπως συστήνεται πλέον καλλιτεχνικά ο Τάσος Ποτσέπης, το οποίο θα έχει τίτλο «Αγάπη μόνο».

Οι δυο τους, όπως αποκαλύπτει σήμερα η Τζούλια, πρόκειται να συμπράξουν και σ’ ένα διαδικτυακό reality στα πρότυπα του επιτυχημένου «Keeping up with the Kardashians».

Η φίλη της Πάρις Χίλτον

Η ίδια, βέβαια, δεν ξεχνάει και τη φίλη της, την Πάρις Χίλτον, με την οποία συναντήθηκαν το φετινό καλοκαίρι στη Μύκονο.

4er3q4rtg 4«Παρά το γεγονός ότι πρόκειται για μια διάσημη και πάμπλουτη κληρονόμο είναι ιδιαίτερα απλή. Το καλοκαίρι περάσαμε μαζί δέκα μέρες στη Μύκονο και γίναμε οι καλύτερες φίλες. Η ίδια με κάλεσε, μάλιστα, να παίξουμε μαζί μουσική σε κλαμπ του εξωτερικού» αναφέρει η «Ελληνίδα Πάρις Χίλτον».

«Τη θέση μου πήρε η Χοψονίδου που εξαφανίστηκε»

Το λαμπρό story της Τζούλιας στη showbiz άρχισε τη βραδιά των καλλιστείων Σταρ Ελλάς 2006. Εκείνη ήταν το απόλυτο φαβορί, αλλά τον τίτλο κατέκτησε τελικά η Ολυμπία Χοψονίδου, σημερινή σύζυγος του Βασίλη Σπανούλη. «Στον διαγωνισμό φάνηκε ότι δεν έχουμε αξιοκρατία. Με έκοψαν για ένα νεύμα μου και τη θέση μου πήρε κάποια που “εξαφανίστηκε” την επόμενη μέρα. Την ίδια στιγμή, εγώ έγινα νούμερο ένα, με προτάσεις για τηλεόραση, τραγούδι, σινεμά, μόδα και τεράστιες διαφημιστικές καμπάνιες» σχολιάζει η ίδια. Οσο για το περιβόητο DVD που ακολούθησε;

«Ηθελα στη ζωή μου να δοκιμάζω τα πάντα. Οταν μου έγινε η συγκεκριμένη πρόταση με αστρονομική αμοιβή για τα ελληνικά δεδομένα, πήρα το ρίσκο, ακολουθώντας το παράδειγμα αστέρων του Χόλιγουντ, όπως οι Πάμελα Αντερσον, Πάρις Χίλτον και Κιμ Καρντάσιαν, οι οποίες άφησαν εποχή με τις καινοτομίες τους. Ετσι κι εγώ στην Ελλάδα έκανα φανερά αυτά 4er3q4rtg 5που άλλοι κάνουν στα κρυφά. Είμαι η Ζαν ντ’ Αρκ της Ελλάδας».

Ο «βελούδινος» χωρισμός με τον Κρίστιαν

«Ποτέ δεν προσαρμόστηκα στη Βιένη. Δεν μίλαγα καν τη γλώσσα, που ήταν τα γερμανικά. Hμουν όμως αναγκασμένη να ζω εκεί λόγω του συζύγου μου» λέει στην «Espresso» η πρώην κυρία Καρπόζηλου. «Αυτή τη στιγμή εγώ και ο Κρίστιαν δεν είμαστε μαζί. Χωρίσαμε οριστικά και με πολιτισμένο τρόπο. Η αίτηση του διαζυγίου θα κατατεθεί τον Νοέμβριο. Είδαμε πως δεν ταιριάζουμε και ακολουθήσαμε ξεχωριστούς δρόμους» εξηγεί και προσθέτει ότι η ίδια ζει πλέον μόνιμα στην Αθήνα. Οσο για τις φήμες που θέλουν να υπήρξε η πέτρα του σκανδάλου στη σχέση του επιχειρηματία Ντένη Παπαγεωργίου με τη Λίντσεϊ Λόχαν; «Η γνωριμία μου με τον Ντένη έγινε στη Μύκονο, στο Rakkan. Είμαστε μόνο φίλοι. Δεν έπαιξε κανέναν ρόλο στον χωρισμό μου. Είχα χωρίσει πολύ πριν γνωριστούμε. Δεν ξέρω αν ζήλεψε η Λίντσεϊ, επειδή κάναμε παρέα στη Μύκονο. Αναρωτιέμαι, όμως, πώς θα αντιδράσει όταν μάθει ότι έχω τηλεφωνικές επαφές με τον Ρώσο εκατομμυριούχο, πρώην σύντροφο της Ιγκόρ Ταραμπάσοφ και ότι
σκοπεύω να τον καλέσω στην Ελλάδα για να του πάρω συνέντευξη».  

4er3q4rtg 3

04.06 espr.weekend 260x160 630x388 630x388 630x389 630x388 630x388 630x387 630x387

{{-PCOUNT-}}23{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς τον Αδωνη Γεωργιάδη

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Το δυσβάσταχτο κόστος για τις σειρές οδηγεί τα τηλεοπτικά κανάλια στις… πρόχειρες λύσεις των realities και talent shows

Τέλος εποχής για την πανάκριβη και ποιοτική εγχώρια μυθοπλασία,...