Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

«Σασμός»: H Μαρίνα με τη γιαγιά Ειρήνη συμφιλιώνονται

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο του «Σασμού».Η Θοδώρα...

Μαριάντα Πιερίδη: Ερωτικό ταξιδάκι στο Λονδίνο

Απόδραση στο Λονδίνο με το νέο της αμόρε για...

Ο ντελιβεράς που είχε αφοδεύσει σε ασανσέρ και πασάλειψε τους τοίχους μονοκατοικίας...

Δεν έχουν περάσει παρά μόνο δυόμισι μήνες από εκείνο...

Ένοχος για βιασμό ο Ηλίας Μίχος – Αθώα η μητέρα της 12χρονης...

Ένοχο έκρινε το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο τον Ηλία Μίχο...

Ο Μακάριος και ο… Λαζαρίδης

Αλαλούμ με τον πρώην σύμβουλο του Σαμαρά και τον διευθυντή του γραφείου Τύπου της Ν.Δ.

ΑΠΟ ΤΗ ΒΙΒΙΑΝ ΜΠΕΝΕΚΟΥ

Αλαλούμ με τον πρώην σύμβουλο του Σαμαρά και τον διευθυντή του γραφείου Τύπου της Ν.Δ.

Τι Μακάριος και τι Χρύσανθος Λαζαρίδης! Οι δυο τους, αν και έχουν διαφορετικό μικρό όνομα, εντούτοις είναι σαν ένα…

Δέχονται κλήσεις ο ένας του άλλου, τους μπερδεύουν όλοι και μπερδεύονται και μεταξύ τους. «Μου τηλεφωνεί μια μέρα ο Μακάριος και με ρωτά: “Εχεις κάνει εσύ δήλωση για το χρέος, γιατί το ΑΠΕ αναφέρεται σε μια δήλωση Λαζαρίδη”! “Δεν έχω κάνει καμία δήλωση εδώ και ενάμιση χρόνο” του λέω, για να εισπράξω την απάντησή του: “Ε, τότε, θα την έχω κάνει εγώ»! Είναι ένα από τα περιστατικά που τους τυχαίνουν καθημερινά, και το περιγράφει στη στήλη μας ο πρώην σύμβουλος του Αντώνη Σαμαρά Χρύσανθος Λαζαρίδης, συμπληρώνοντας: Επειδή μας τηλεφωνούν και στο σπίτι, ζητώντας τον Μακάριο, η κόρη μου, όταν θέλει να με… πικάρει, με φωνάζει Μακάριο! Εχουν μπλέξει τους γοφούς τους οι δεξιοί Λαζαρίδηδες!

Είναι η χαρά της ζωής, όποτε και όπως τον δεις, ο αντιπρόεδρος της Βουλής Νικήτας Κακλαμάνης. Τι τα χρώματα στα ρούχα, τι το καλλιτεχνικό του ταμπεραμέντο, τι το χιούμορ και η άλλη αντίληψη για τη ζωή που κουβαλάει ο Νικήτας, όλα συνθέτουν τη διαφορετικότητά του. Χθες, λοιπόν, το μεσημέρι, ο αντιπρόεδρος ήπιε καφεδάκι στο γραφείο του στη Βουλή με τον «καρδιακό» φίλο του, όπως ο ίδιος τον χαρακτηρίζει, τον καραγκιοζοπαίχτη Χαρίδημο. «Η μέρα και ο μήνας σήμερα ξεκίνησαν με τον καλύτερο τρόπο.

Ο καρδιακός μου φίλος και μεγαλύτερος εν ζωή καραγκιοζοπαίχτης Χαρίδημος ήρθε να μου πει την καλημέρα του» είπε ο Νικήτας με το φαντεζί πουλοβεράκι του (ένα αντίστοιχα δυνατό σε χρώμα πουλόβερ φορούσε και στην προχθεσινή Διάσκεψη των Προέδρων και εκεί ήταν που τσατάλιαζε περισσότερο τα νεύρα του Βούτση). Ο Χαρίδημος, λοιπόν, είναι η συνέχεια, για τέταρτη σχεδόν γενιά, των καραγκιοζοπαιχτών της οικογένειας των Χαρίδημων, που έχουν γράψει ιστορία στο θέατρο σκιών. Οι Χαρίδημοι μεσουράνησαν τόσο με τις παραστάσεις όσο και με τη λαϊκή ζωγραφική του Ελληνικού Θεάτρου Σκιών τους, από την αρχή του περασμένου αιώνα και έως τη δεκαετία του ’80. Ο ακομπλεξάριστος αντιπρόεδρος, λοιπόν, μας παρουσίασε τον λαϊκό καλλιτέχνη φίλο του. Και του λιμανιού και του σαλονιού, πάντοτε, ο Νικήτας.

Ο…διαρκώς θυμωμένος Πολάκης

f3 2620086

«Είναι συνεχώς θυμωμένος, σαν να έχει πιάσει τη γυναίκα του με άλλον» είπε ο Λάκης Λαζόπουλος για τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας Παύλο Πολάκη (φωτό), ενώ για τον υπουργό Παιδείας Νίκο Φίλη σχολίασε: «Ή τα βάζεις με την Εκκλησία ή όχι, αλλά μη μου κάνεις την Παναγίτσα μετά». Αυτές τις δύο φράσεις πήραν οι βουλευτές χθες στο εντευκτήριο και βρήκαν το ωραιότερο θέμα συζήτησης στα πηγαδάκια. Μάλιστα, με το που εμφανίστηκε ο Πολάκης, άρχισαν και τα κρυφόγελα… Μεγάλη καζούρα έγινε μεταξύ των συναδέλφων τους, ενώ αρκετοί από αυτούς θα ήθελαν να δουν τον Λάκη ως Πολάκη στο «Τσαντίρι»! Πόσο δίκιο έχει όμως ο Λάκης. Ο Παύλος Πολάκης είναι μονίμως θυμωμένος. Γεννήθηκε, βλέπετε, πολλά βαρύς!

Συγκίνηση από τους αδελφούς Αντώναρου

2301913

Τη γυναίκα που τα… μεγάλωσε χαιρέτισαν τα αδέλφια Αντώναρου προ ημερών. Η Ιουλία, που ήταν η πρώτη τους και τελευταία μέχρι στιγμής οικονόμος, ήταν ο άνθρωπος αυτός. Ο πρώην υπουργός Ευάγγελος Αντώναρος (φωτό), θλιμμένος, έγραψε στην ιστοσελίδα του: «Σήμερα αποχαιρετώ με μεγάλο πόνο ψυχής την Ιουλίτσα μου, όπως την έλεγα, την κοπέλα από την ορεινή Θεσσαλία που ήρθε στο σπίτι μας όταν ήμουνα παιδί και μου στάθηκε σαν δεύτερη μητέρα. Η άδολη αγάπη της για μένα, τον αδελφό μου και την οικογένειά μας είναι βαθιά χαραγμένη στην ψυχή μου. Σπάνιος άνθρωπος».

Κάν’ το όπως στις ΗΠΑdfsdfsd 7

Να, λοιπόν, που και οι Ελληνες βουλευτές και πολιτικοί, εν γένει, αρχίζουν να εκμοντερνίζονται.

Φωτογραφίζονται όπως οι Ευρωπαίοι και οι Αμερικανοί συνάδελφοί τους, με άνεση και χωρίς ταμπού. Επιτέλους, τέρμα τα ατσαλάκωτα κοστούμια, τα θλιβερά ντυσίματα και οι κάθε είδους κοινωνικές επιταγές. Κατερίνα Μάρκου (μικρή φωτό), βουλευτής του Ποταμιού, και Κώστας Μπακογιάννης, περιφερειάρχης, σε νέου τύπου… πολιτική έκθεση.

{{-PCOUNT-}}17{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

Ιωάννα Τούνη: Τα επίμαχα «κεφάλαια» του βουλεύματος που στέλνει σε δίκη τους δύο άντρες

Συγκλονιστικά στοιχεία για την υπόθεση revenge porn εις βάρος...