Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Ο Γιώργης αποκαλύπτει στον Χριστόφορο πως η Βικτώρια...

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Και ξαφνικά κόντρα ανάμεσα σε Πετρουτσέλι και Πιερίδη

Νωρίς νωρίς τα... τσούγκρισαν τα πασχαλινά αβγά η Φλορίντα...

Ο Λευτέρης Χαρίτος μετά τη Μαρκέλλα Γιαννάτου βρήκε τον έρωτα στην αγκαλιά...

Ο Λευτέρης Χαρίτος είναι ξανά ερωτευμένος και δεν το...

Καμία ευθύνη δεν ανέλαβε ο Δημήτρης Κουτσολιούτσος για το σκάνδαλο της Folli...

Καμία ποινική ευθύνη για τους «μαγειρεμένους» ισολογισμούς της εταιρίας...

Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2016

ΚΡΙΟΣ: Οι υπερβολικές υποχρεώσεις που έχετε αναλάβει θα δώσουν αφορμή στον σύντροφό σας να σας κάνει παράπονα και να θυμώσει μαζί σας

ΚΡΙΟΣ: Οι υπερβολικές υποχρεώσεις που έχετε αναλάβει θα δώσουν αφορμή στον σύντροφό σας να σας κάνει παράπονα και να θυμώσει μαζί σας. Καλό θα ήταν να επιλέξετε μαζί τους κοινούς φίλους σας, αφού έχει βάσιμους λόγους να αμφισβητεί την εχεμύθειά τους.

ΤΑΥΡΟΣ: Αποδεχθείτε κοινωνικές εκδηλώσεις που θα σας βοηθήσουν να κάνετε νέες γνωριμίες. Δημιουργήστε τις ιδανικές συνθήκες για ένα όμορφο βράδυ με τον σύντροφό σας. Αποφύγετε με κάθε τρόπο παιχνίδια εξουσίας που δεν έχουν να σας προσφέρουν τίποτα.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Μη βασίζεστε μόνο στην καλή διάθεση των άλλων για να πετύχουν τα σχέδιά σας. Επικεντρώστε την προσοχή σας στα αισθηματικά θέματα και δώστε άμεσες λύσεις. Μόνο με σοβαρότητα θα καταφέρετε να πείσετε τους συνεργάτες σας ότι αξίζετε περισσότερα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Καλύτερα να μη μιλάτε για τα σχέδιά σας πριν αρχίσουν να πραγματοποιούνται. Μην αντιδράτε με άσχημο τρόπο στα λόγια ενός φίλου που είναι καλοπροαίρετος. Βάλτε τους στόχους σας σε πρώτο πλάνο, ώστε να μπορέσετε να τους διεκδικήσετε.

ΛΕΩΝ: Κρατήστε τα αυτιά και τα μάτια σας ανοιχτά για να μη σας προλάβουν τα γεγονότα. Μια οικονομική συμφωνία στον εργασιακό χώρο θα επιτευχθεί χάρη σε εσάς. Μην αφήνετε την παράφορη ζήλια σας να μεγεθύνει τις καταστάσεις και να σας εκθέτει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Κλέψτε τις εντυπώσεις στις κοινωνικές εκδηλώσεις με την τόλμη και τη γοητεία σας. Χωρίς να παίρνετε ανταλλάγματα, μην αφήνετε τους γύρω σας να απαιτούν. Διατηρήστε κλίμα αισιοδοξίας και μην επιτρέψετε σχόλια για άτομα που δεν είναι παρόντα.

ΖΥΓΟΣ: Η αυτοπεποίθησή σας θα ανέβει στα ύψη, εξαιτίας μιας αξιόλογης επαγγελματικής πρότασης. Οι πρακτικές λύσεις σε καθημερινά θέματα που σας απασχολούν θα σας λύσουν τα χέρια. Θα βγει αληθινή η διαίσθηση ενός φίλου που σας είχε προειδοποιήσει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Χρησιμοποιήστε την αποφασιστικότητά σας ως κινητήρια δύναμη για να κάνετε αυτά που θέλετε. Συνδυάστε την αγάπη με το πάθος και θα ζήσετε ευτυχισμένες στιγμές. Μπορεί κάποιοι συνεργάτες σας να είναι επιπόλαιοι, αλλά κι εσείς συχνά σηκώνετε μπαϊράκι.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Εκτονωθείτε σε αισθηματικό επίπεδο και χαρείτε ό,τι σας προσφέρει απλόχερα η ζωή. Πολλά είναι αυτά που θα λειτουργήσουν θετικά στη σχέση σας για να σας φέρουν πιο κοντά με τον σύντροφό σας, αρκεί να προσέξτε να μη θίξετε την αξιοπρέπειά του.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μην είστε σκληροί στην κριτική σας και αποφύγετε ανταγωνιστικές κινήσεις. Θα περάσετε καλύτερα αν εκφράσετε τις διαφωνίες σας χωρίς να τραβάτε την κατάσταση στα άκρα. Η ζεστασιά και η αφοσίωση που θα σας δείξει ο σύντροφός σας θα σας αιχμαλωτίσουν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Οι κανόνες που έχετε θέσει στις σχέσεις σας αρχίζουν σταδιακά να αναθεωρούνται. Απελευθερωθείτε από αισθήματα καταπίεσης για να ομορφύνει περισσότερο η σχέση σας. Αποφύγετε με κάθε τρόπο άτομα που είναι ανταγωνιστικά απέναντί σας.

ΙΧΘΥΕΣ: Εξηγήστε τις προθέσεις που έχετε για κάτι που πρέπει να προγραμματίσετε. Να είστε ξεκάθαροι σε αυτά που λέτε, αν θέλετε να αποφύγετε απογοητεύσεις ή παρεξηγήσεις. Δώστε αρμοδιότητες και στους άλλους, αλλά μην τους αφήνετε χωρίς έλεγχο.

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....