Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Ανδρέας Βγενόπουλος: Άγονο το «σφυρί» για τον πύργο στην Εκάλη του νεκρού...

Στα αζήτητα έμεινε η βίλα του επιχειρηματία Ανδρέα Βγενόπουλου,...

Δημήτρης Κουτσολιούτσος: Mε Μαντόνα και Hollywood στο… δικαστήριο για το σκάνδαλο της...

Με αναφορές στο Hollywood αλλά και στη βασίλισσα της...

«Σασμός»: Η Σάντρα δείχνει έντονο ενδιαφέρον για τον Αστέρη

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο του «Σασμού».Η Σάντρα δείχνει...

Βασίλης Σίμος: Ο πρώην Survivor και πανελίστας του Φουρθιώτη είναι ο πολιτικός...

Επιασε λαβράκι ο Ανδρέας Λοβέρδος, τοποθετώντας τον 33χρονο πρόεδρο...

Σατανιστές (;) πίσω από την τραγωδία

Σοκαριστικές αποκαλύψεις για τον 17χρονο που στις 21 Σεπτεμβρίου αυτοκτόνησε πέφτοντας στις ράγες του τρένου, ενώ 37 ημέρες μετά τον «ακολούθησε» και η φίλη του Εύα

Σοκαριστικές αποκαλύψεις για τον 17χρονο που στις 21 Σεπτεμβρίου αυτοκτόνησε πέφτοντας στις ράγες του τρένου, ενώ 37 ημέρες μετά τον «ακολούθησε» και η φίλη του Εύα

Ανατρεπτικές αποκαλύψεις συνθέτουν νέο σκηνικό για τις συνθήκες υπό τις οποίες έφτασε στην αυτοκτονία ο 17χρονος Ιωακείμ πέφτοντας στις ράγες του τρένου στην Ημαθία, με τη συνομήλικη φίλη του Εύα να τον ακολουθεί με τον ίδιο τρόπο 37 ημέρες μετά.

ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΠΙΤΣΙΑΚΙΔΗ

Οι αστυνομικές έρευνες μετά τη «δίδυμη» τραγωδία που συντάραξε όλη την Ελλάδα στρέφονται τώρα στο ενδεχόμενο ο 17χρονος να είχε μπλέξει στα δίχτυα σατανιστών μέσω του ίντερνετ!f2 145

Τουλάχιστον αυτό φοβάται η οικογένειά του, που απευθύνθηκε σε δικηγορικό γραφείο της Θεσσαλονίκης αναζητώντας τα αίτια που οδήγησαν το παιδί να βάλει τέλος στη ζωή του με φρικτό τρόπο. Οι αστυνομικοί ερευνούν τις αναρτήσεις που είχε κάνει παλαιότερα ο Ιωακείμ στο facebook και ειδικά μία, στην οποία ανέφερε «αν φύγω κάποια στιγμή, θα το κάνω στις 21 Μαρτίου». Η 21η Μαρτίου είναι η μέρα της εαρινής ισημερίας και το 17χρονο αγόρι έβαλε τέλος στη ζωή του στις 21 Σεπτεμβρίου, που είναι η μέρα της φθινοπωρινής ισημερίας!

Σύμφωνα με τη μητέρα του, ο ανήλικος της είχε εκμυστηρευτεί πως στην Αθήνα υπάρχει μια μορφή «εκκλησίας» για παγανιστές και υποψιαζόταν ότι είχε επαφές μαζί τους. Οι υποψίες άρχισαν να γίνονται πιο έντονες στην κηδεία του παιδιού, όταν εμφανίστηκε ένας φίλος του, ο οποίος πέταξε τη ζώνη του μέσα στον τάφο του παιδιού φωνάζοντας ότι θα πάει σύντομα να τον συναντήσει!

Στο κάδρο των ερευνών έχουν μπει οι παγανιστικές αναρτήσεις μιας ομάδας παιδιών, των οποίων τα προφίλ εξετάζει το Tμήμα Ανηλίκων της Ασφάλειας. Το ενδιαφέρον συγκεντρώνει μία από τις αναρτήσεις, που δείχνει τον Εωσφόρο στο κέντρο του Μυστικού Δείπνου! Τον δικηγόρο της οικογένειας του Ιωακείμ, Σωκράτη Δημητριάδη, προβληματίζει η διασύνδεση των παιδιών.

«Το να είναι μια παρέα από το σχολείο ή από την ίδια περιοχή όπου συχνάζουν είναι φυσιολογικό. Υπάρχουν όμως σχέσεις με άτομα που βρίσκονται, για παράδειγμα, στην Εδεσσα και αλλού στη Βόρεια Ελλάδα, σε μέρη όπου δεν υπάρχει δυνατότητα για καθημερινή επαφή. Το μόνο κοινό που τους συνδέει είναι παγανιστικά στοιχεία» είπε ο δικηγόρος.

f1 72

Το εξαφανισμένο laptop

Οι αστυνομικοί προσπαθούν να εντοπίσουν τον φορητό υπολογιστή που φέρεται ότι είχε πάρει μαζί του ο Ιωακείμ, όταν έφυγε αποφασισμένος να αυτοκτονήσει. Ο άλλος δικηγόρος της οικογένειας του 17χρονου, ο Πάρης Σπυράτος, επισήμανε ότι το laptop δεν έχει βρεθεί, όπως και το κινητό τηλέφωνο του Ιωακείμ, που έχει πάψει να δίνει σήμα από την ημέρα του θανάτου του!f5 paraskeyas spyratos

«Αν βρίσκονταν αυτά, θα μπορούσε κάποιος να εντοπίσει με ποιους είχε συνομιλίες ο 17χρονος ή πού βρισκόταν, με βάση το κινητό του τηλέφωνο. Χάθηκαν όμως μυστηριωδώς, κάτι που μας προβληματίζει» είπε στην «Espresso» ο κ. Σπυράτος.
Την έρευνα για την αυτοκτονία του παιδιού είχε αναλάβει αρχικά το αστυνομικό τμήμα στην Ημαθία. Μετά τα νέα στοιχεία η έρευνα πέρασε στα χέρια των αστυνομικών του Tμήματος Ανηλίκων της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης. «Δεν περιμέναμε ότι θα βρισκόμασταν σήμερα αντιμέτωποι με αυτές τις εξελίξεις» είπε ο κ Δημητριάδης.

Στο μεταξύ, οι Αρχές αναζητούν και τη σχέση που είχε με τον Ιωακείμ ένας 45χρονος από τη Θεσσαλονίκη, ο οποίος πριν από ενάμιση χρόνο κατηγορήθηκε από τον 17χρονο για σεξουαλική κακοποίηση. Σύμφωνα με πληροφορίες, λίγο αργότερα ο ανήλικος ανακάλεσε την καταγγελία του, αλλά ο 45χρονος θα δικαστεί τις επόμενες ημέρες, αφού του είχε ασκηθεί δίωξη αυτεπάγγελτα.

04.06 espr.weekend 260x160 630x388 630x388 630x389 630x388 630x388 630x387 630x387

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς τον Αδωνη Γεωργιάδη

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Ποια είναι η Στέλλα Κοσμοπούλου, που τρέλανε κόσμο με το τσιφτετέλι της στο «Σάββατο με φίλους»

Χαράς ευαγγέλια στην εκπομπή του Χρήστου Φερεντίνου τα βράδια...