Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

«Σφήνα» ΑΝΤ1 για Νίκο Μουτσινά

Σε σύγχυση βρίσκεται ο Νίκος Μουτσινάς σχετικά με το...

Ξανά ισόβια στη Βουλγάρα που είχε σκοτώσει τον καπετάνιο σύζυγό της

Μεγάλη ανατροπή φέρνει στην υπόθεση της 59χρονης Βουλγάρας, η...

Η νέα δισκογραφική δουλειά της Evgenia

Την καλύτερη περίοδο της ζωής της διανύει η Evgenia,...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Η Αμαλία αποφυλακίζεται

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Ο «θησαυρός» του Φασιανού στα χέρια των διαρρηκτών

Με έναν ανεκτίμητο θησαυρό στα χέρια τους βρέθηκαν οι διαρρήκτες που «χτύπησαν» το σπίτι του Αλέκου Φασιανού το περασμένο Σάββατο

Με έναν ανεκτίμητο θησαυρό στα χέρια τους βρέθηκαν οι διαρρήκτες που «χτύπησαν» το σπίτι του Αλέκου Φασιανού το περασμένο Σάββατο, καθώς τα κοσμήματα που άρπαξαν είναι δημιουργίες του γνωστού ζωγράφου!

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι κακοποιοί γνώριζαν άριστα τι περιείχε το μικρό χρηματοκιβώτιο, καθώς αποδείχτηκε από τις έρευνες των αστυνομικών πως δεν είχαν ερευνήσει κάποιο άλλο μέρος της μονοκατοικίας στην περιοχή του Παπάγου. Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας, που έχουν αναλάβει τις έρευνες για την υπόθεση, εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα και φέρεται ότι έχουν καταλήξει στο συμπέρασμα ότι οι διαρρήκτες είχαν συγκεκριμένη πληροφόρηση όχι μόνο για τα συστήματα ασφαλείας που είναι εγκατεστημένα στη μονοκατοικία του ζωγράφου, αλλά και για το περιεχόμενο του χρηματοκιβωτίου, καθώς, σύμφωνα με διασταυρωμένες πληροφορίες, όλα τα κοσμήματα που άρπαξαν ήταν ιδιόχειρα έργα του Αλέκου Φασιανού, που τα είχε δημιουργήσει αποκλειστικά για τη σύζυγό του και μάλιστα αποτελούνταν από καθαρό χρυσό! Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως κάθε κομμάτι ήταν μοναδικό και έφερε την υπογραφή του γνωστού ζωγράφου, με αποτέλεσμα αυτομάτως να έχουν ανεκτίμητη αξία, καθώς πρόκειται για έναν από τους μεγαλύτερους Ελληνες δημιουργούς που βρίσκονται στη ζωή!

Οι αστυνομικοί θεωρούν ύποπτο για τη συγκεκριμένη διάρρηξη έναν Γεωργιανό, παλιό γνώριμο της Ασφάλειας, ο οποίος φέρεται ως «επιστήμονας» στον τομέα των διαρρήξεων αλλά και στην αλίευση πληροφοριών για τους στόχους του.
Αλλωστε, φαίνεται πως οι «ποντικοί» που τρύπωσαν στη μονοκατοικία του Αλέκου Φασιανού γνώριζαν καλά ότι την ημέρα που είχαν αποφασίσει να πραγματοποιήσουν την εισβολή ο ζωγράφος βρισκόταν σε κοινωνική εκδήλωση με τη σύζυγό του και για τον λόγο αυτόν είχαν δώσει ημερήσιο ρεπό στη Βουλγάρα οικιακή βοηθό τους! Πάντως, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, οι έρευνες της Ασφάλειας βρίσκονται σε καλό δρόμο και δεν αποκλείεται να εξιχνιαστεί η κλοπή των κοσμημάτων τις επόμενες ημέρες.

ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΠΑΝΟΥ

04.06 espr.weekend 260x160 630x388 630x388 630x389 630x388 630x388 630x387 630x387

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Το Open είναι… ανοιχτό για τους «Παγιδευμένους»

To Open θέλει τον δημοφιλή ηθοποιό Μιχάλη Λεβεντογιάννη στους κόλπους...

Θύμα και… η αδελφή της Μηλιού – Η υπόθεση του άγριου ξυλοδαρμού από τον σύντροφό της

Την ώρα που το πανελλήνιο προσπαθεί να συνέλθει από...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...