Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Μοντέλο σε καμπάνια η «κυρία Πιτ»

Βουτιά στον χώρο της μόδας έκανε η σύντροφος του...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του...

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Άγριο κράξιμο στην Κιμ Καρντάσιαν για το fake μακροβούτι

Πάλι καλά που η Κιμ Καρντάσιαν δεν καρφώθηκε με...

Γιάννης Ευαγγελίδης: Ο αρχηγός της Αστυνομίας του Φώσκολου στο «Καλημέρα ζωή» αναπολεί...

«Η δουλειά κάνει τους άντρες». Αυτός είναι ο τίτλος...

«Happy birthday» με ερωτηματικό

Οι τούρτες και το πάρτι-έκπληξη για τα 65α γενέθλια του προέδρου της Ενωσης Κεντρώων Βασίλη Λεβέντη!

ΑΠΟ ΤΗ ΒΙΒΙΑΝ ΜΠΕΝΕΚΟΥ

Οι τούρτες και το πάρτι-έκπληξη για τα 65α γενέθλια του προέδρου της Ενωσης Κεντρώων Βασίλη Λεβέντη!

Οχι μία, δύο τούρτες έσβησε χθες ο πρόεδρος της Ενωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης, που είχε τα γενέθλιά του. Ο γιος του Μάριος Γεωργιάδης και η μητέρα του και σύζυγος του πρόεδρου Αναστασία Μεντεσίδου ετοίμασαν πάρτι-έκπληξη στα γραφεία του κόμματος, στην οδό Καρόλου της πλατείας Καραϊσκάκη, και έγινε χαμός.

img 1802

Φίλοι των Κεντρώων αλλά και βουλευτές, όπως οι Γιώργος Κατσιαντώνης και Δημήτρης Καβαδέλλας, έσπευσαν να ευχηθούν στον (Σκορπιό) Βασίλη Λεβέντη, που έκλεισε τα 65 χρόνια του, «happy birthday»! Ο Μάριος παρήγγειλε δύο τούρτες, με λευκή και μαύρη σοκολάτα, για όλα τα γούστα. Το κεράκι που έσβησε συγκινημένος ο Λεβέντης ήταν ένα μεγάλο ερωτηματικό! Αραγε, αφορούσε την ηλικία ή το τι μέλλει γενέσθαι με τη στάση των Κεντρώων; Οπως και να ‘χει, του ευχόμαστε «χρόνια πολλά»!

Ο «Θεοχάρης» ντύθηκε υποστράτηγος!

Ηταν τόσο πιστός στον ρόλο του ταξίαρχου Θεοχάρη που ακόμη gia 02 1742529και οι ίδιοι οι αστυνομικοί πίστευαν ότι είναι δικός τους! Και ήταν. Ο πρώην υπουργός Δημόσιας Τάξης Γιώργος Βουλγαράκης, λοιπόν, θυμήθηκε ένα ωραίο περιστατικό μαζί του:

«Ηταν λίγο μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Στην Αστυνομία θα γίνονταν οι κρίσεις των αξιωματικών, που είχαν αναβληθεί εξαιτίας των Αγώνων. Καθώς έβλεπα στο γραφείο μου τις αποφάσεις των συμβουλίων, με ειδοποιεί η γραμματέας μου ότι ήθελε να μου μιλήσει ο βουλευτής Γιώργος Βασιλείου. “Ελα, Γιώργο, τι θέλεις;” τον ρώτησα. Αρχισε να μου αναφέρει ένα θέμα που απασχολούσε την περιφέρειά του. Τον διακόπτω και του λέω: “Γιώργο, επειδή είσαι πολλά χρόνια ταξίαρχος, λέμε να σε κάνουμε υποστράτηγο, τι λες;” “Μέσα” μου απάντησε, σκασμένος στα γέλια. “Με μία διαφορά όμως”, του είπα, “θα έρθεις στο υπουργείο με στολή”. “Θα έρθω” μου απάντησε! Και ο μπαγάσας την επομένη ήρθε με στολή! Περιττό να πω ότι ήρθαν όλοι να τον χαιρετήσουν διά χειραψίας… Αυτός ήταν ο Γιώργος Βασιλείου».

Η Ζωή για καφέ με το «δεξί χέρι» της

«Λύνει και δένει» στο κόμμα της Ζωής Κωνσταντοπούλου ο ηθοποιός Διαμαντής Καραναστάσης, που εδώ και μήνες βρίσκεται στην… καρδιά της Πλεύσης. Οπως μαθαίνουμε, η Ζωή τού έχει εμπιστευτεί σημαντικές αρμοδιότητες και στο πρόσωπό του έχει βρει έναν άνθρωπο εμπιστοσύνης. Πρόσφατα μάλιστα η στήλη τούς συνέλαβε να τα λένε στο καφέ του Νομισματικού Μουσείου. Συμπλέει λοιπόν με τη Ζωή ο ωραίος Διαμαντής.

(!)
gia 04 2626310

Εναν από τους καλύτερους διπλωμάτες της γενιάς του χαρακτήρισε τον υπουργό Εξωτερικών της Ρωσίας Σεργκέι Λαβρόφ, που ήταν χθες στην Αθήνα, ο ομόλογός του Νίκος Κοτζιάς. Ο Ελληνας υπουργός, αναφερόμενος στον Ρώσο, έβγαλε ακόμη μία φορά την ποιητική του διάθεση, μιλώντας περισσότερο φιλολογικά και λιγότερο πολιτικά. Ολα αυτά στο περιθώριο του Ελληνορωσικού Ενεργειακού Συνεδρίου, στο Ζάππειο, όπου μίλησε ο Σεργκέι Λαβρόφ. Να και οι ευχές του υπουργού Νίκου Κοτζιά για τον Νοέμβριο που μόλις μπήκε: «Νοέμβρης της εξέγερσης και του χαμόγελου. Της ζεστασιάς, μιας κλειστής παλάμης που σφιχτά κρατά την ελπίδα. Να είναι όμορφος ο μήνας που ξεκινά».

«Σίγουρα έρχεται τέταρτο Μνημόνιο» σχολίαζαν στο εντευκτήριο οι βουλευτές. Αρα το κακό είναι ότι και η όποια επόμενη κυβέρνηση, αν και όποτε είναι αυτή, θα τα βρει πολύ σκούρα! Πάντως οι ίδιοι πιστεύουν ότι αν η αυτή η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, ανασχηματισμένη η μη, περάσει τον Μάρτιο του 2017, το πιθανότερο είναι να εξαντλήσει τη θητεία της. Τι να πει κανείς; Φιλοκαλούμεν μετ’ ευτελείας και φιλοσοφούμεν άνευ μαλακίας (Θουκυδίδης)!

Οι δύο τελετές έγιναν μία, λόγω πολυκοσμίας

2625747

«Τόσους φουσκωτούς μαζεμένους είχα χρόνια να δω» σχολίαζε στο περιστύλιο της Βουλής βουλευτής που πήγε στην κηδεία του πρώην υπουργού Κώστα Στεφανή. Κι αυτό γιατί σχεδόν την ίδια ώρα γινόταν και η κηδεία του τραπεζίτη Αλέξανδρου Τουρκολιά. Πρώην πρωθυπουργοί, υπουργοί, βουλευτές και δεκάδες πρωτοκλασάτοι επιχειρηματίες μπλέχτηκαν μεταξύ τους.

2625724

Από τον πολύ κόσμο οι δύο τελετές έγιναν μία, και ήταν δύσκολο να διακρίνεις ποια είναι ποια! Ο πρόεδρος της Ν.Δ. Κυριάκος Μητσοτάκης με τη Μαρέβα και ο Ευάγγελος Βενιζέλος ήταν παρόντες και στις δύο. Δύο σε ένα… Εκεί και η Αντα Παπανδρέου, που είχε μια ζεστή συνάντηση με τον πρώην κουνιάδο της Αντρίκο.

04.06 espr.weekend 260x160 630x388 630x388 630x389 630x388 630x388 630x387 630x387

{{-PCOUNT-}}22{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Θύμα και… η αδελφή της Μηλιού – Η υπόθεση του άγριου ξυλοδαρμού από τον σύντροφό της

Την ώρα που το πανελλήνιο προσπαθεί να συνέλθει από...

Οσα έγιναν στο παρασκήνιο και οδήγησαν στο… διαζύγιο του Mega από την Ελένη Μενεγάκη

Τη στιγμή που γίνεται μεγάλος ντόρος στα δημοσιογραφικά γραφεία...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...

Φίλος «οχιά» και δολοφόνος του άτυχου καρκινοπαθούς Γερμανού στην Κρήτη

Τον δρόμο για τη φυλακή πήρε χθες, μετά την...

Η τοποθέτηση Παπανώτα περί κακοποίησης και η αντίδραση Κασσελάκη

«Καλύτερα να μασάς παρά να… πολυμιλάς» είναι η φράση...

«Βράζει» η Νίσυρος με την αποκάλυψη πως δημόσιος υπάλληλος παρέσυρε αγόρια ηλικίας 10-15 ετών

Σοκ προκαλεί η αποκάλυψη πως ο αρχαιοφύλακας του μουσείου...