Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Βασίλης Σίμος: Ο πρώην Survivor και πανελίστας του Φουρθιώτη είναι ο πολιτικός...

Επιασε λαβράκι ο Ανδρέας Λοβέρδος, τοποθετώντας τον 33χρονο πρόεδρο...

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου...

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Η Οικονομάκου πόζαρε με sexy εσώρουχα και όλοι αναρωτήθηκαν… πώς έκανε δύο...

«Σεισμό» και «καύσωνα» την ίδια στιγμή προκάλεσε η Αθηνά...

Μοριοδοτούμενα σεμινάρια στη σχολική ψυχολογία

Με την υπογραφή της Bright Academy (https://www.brightacademy.gr/) και σε...

Νέες αποκαλύψεις για τον θάνατο της όμορφης σεφ!

Οι συγγενείς της 39χρονης Σόνιας Αρμακόλα (που πέθανε ύστερα από τροχαίο στη Σκιάθο) λένε ότι δολοφονήθηκε, ενώ στη μήνυση υποστηρίζουν ότι η φίλη της έχει πέσει σε αντιφάσεις

Περιπλέκεται το θρίλερ με τον θάνατο της 39χρονης σεφ Σόνιας Αρμακόλα από το Δίστομο, η οποία έχασε τη ζωή της κάτω από περίεργες συνθήκες πριν από περίπου έναν χρόνο στη Σκιάθο, όπου εργαζόταν. Οι συγγενείς της φέρεται ότι έχουν βρει νέα στοιχεία και μαρτυρίες που οδηγούν στην εκδοχή ότι έπεσε θύμα ανθρωποκτονίας και μάλιστα από πρόθεση.

ΑΠΟ ΤΗΝ
ΓΙΟΥΛΗ ΣΤΑΡΙΔΑ

Στις 24 Οκτωβρίου επρόκειτο να αναβιώσει στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου η υπόθεση με κατηγορούμενο για ανθρωποκτονία από αμέλεια τον οδηγό της μηχανής από την οποία φέρεται ότι έπεσε η Σόνια τα ξημερώματα της 11ης Σεπτεμβρίου του 2015. Ωστόσο, αναβλήθηκε για τις 24 Απριλίου του 2017. Η εξέλιξη αυτή έδωσε ακόμη χρόνο στους συγγενείς της 39χρονης να συγκεντρώσουν νέα στοιχεία. Ετσι, μετά τη μήνυση που είχαν καταθέσει κατ’ αγνώστων για ανθρωποκτονία από πρόθεση στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου, όπως είχε αποκαλύψει η «Espresso», κατέθεσαν και έναν φάκελο με νέα στοιχεία, ενώ παράλληλα ζητούν να εξεταστούν 11 νέοι μάρτυρες, πέντε από τους οποίους κατ’ αντιπαράσταση.

«Επιμένουμε και θα επιμένουμε μέχρι και την τελευταία ανάσα μας ότι ο θάνατος της Σόνιας δεν επήλθε από τον τραυματισμό της ύστερα από την πτώση από μηχανάκι και πως το μοιραίο για τη ζωή της αιμάτωμα στο κεφάλι προκλήθηκε από άλλη πράξη, προγενέστερη του τροχαίου» ανέφερε χθες στην «Espresso» ο γαμπρός της, Κωνσταντίνος Τσάκαλος, και πρόσθεσε: «Είμαστε σίγουροι ότι στο τέλος θα αποδειχθεί η αλήθεια και οι ένοχοι θα πληρώσουν».

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες της «Espresso», στη μήνυση αναφέρεται μια σειρά από αντιφάσεις, στις οποίες πέφτουν οι εμπλεκόμενοι και κυρίως η φίλη της 39χρονης, που διασκέδαζαν μαζί. Η συγκεκριμένη γυναίκα φέρεται ότι κατέθεσε ενόρκως ότι μετέφερε η ίδια με ταξί την τραυματισμένη σεφ στο Κέντρο Υγείας, ενώ οι δύο συνοδοί τους υποστήριξαν στις καταθέσεις τους ότι τη μετέφεραν όλοι μαζί.

Η ίδια μάρτυρας φέρεται ότι υποστήριξε ότι παρέμεινε δίπλα στην άτυχη Σόνια όσο διάστημα παρέμεινε στο Κέντρο Υγείας, πράγμα που διαψεύδει ο γιατρός. Μάλιστα, ο γιατρός κατέθεσε ότι η συνοδός τού έλεγε ότι δεν πρόκειται για κάτι σοβαρό και του ζητούσε να κάνει ένεση καφεΐνης στην 39χρονη, ενώ η ίδια ισχυρίστηκε ότι του επισήμανε ότι η Σόνια δεν ήταν μεθυσμένη και του επέστησε την προσοχή ότι επρόκειτο για σοβαρό περιστατικό. Τέλος, ο οδηγός της μηχανής έχει καταθέσει ότι μπήκε μαζί με τη Σόνια στη θάλασσα για να ξεπλύνουν τα αίματα και τα χώματα από την πτώση τους από το μηχανάκι. Ομως, ο γιατρός του Κέντρου Υγείας διαπίστωσε ότι η τραυματισμένη γυναίκα δεν ήταν βρεγμένη.

04.06 espr.weekend 260x160 630x388 630x388 630x389 630x388 630x388 630x387 630x387

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς τον Αδωνη Γεωργιάδη

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Ποια είναι η Στέλλα Κοσμοπούλου, που τρέλανε κόσμο με το τσιφτετέλι της στο «Σάββατο με φίλους»

Χαράς ευαγγέλια στην εκπομπή του Χρήστου Φερεντίνου τα βράδια...

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...