Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Η Μέριλιν των ουσιών

Βαθιά βυθισμένο στην κόλαση της ηρωίνης ήταν μοντέλο που...

Οι αθέατοι γαμομπελάδες του «Μπόρατ»

Προβλήματα που «σέρνονταν» για χρόνια κρύβονται πίσω από το...

Η επιστολή του «σφαγέα» των Αγίων Αναργύρων στην άτυχη Κυριακή

Ανατριχίλα προκαλεί το περιεχόμενο μιας από τις επιστολές που...

Selfie θανάτου για αισθητικό

Μια selfie κόστισε τη ζωή σε Ρωσίδα αισθητικό με...

Η 17χρονη από τη Δράμα έπεσε θύμα βιασμού δεύτερη φορά σε έναν μήνα!

Συγκλονίζουν οι αποκαλύψεις για τη 17χρονη από τη Δράμα, η οποία έπεσε θύμα βιασμού ενώ βρισκόταν σε κώμα από χρήση ναρκωτικών. Η άτυχη ανήλικη, που νοσηλεύεται σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση στην Εντατική, είχε πέσει θύμα βιασμού και πριν από έναν μήνα! Μάλιστα, ο δράστης είχε συλληφθεί και τα στοιχεία του είδαν το φως της δημοσιότητας με εισαγγελική παραγγελία.

Οι αστυνομικές Αρχές κινήθηκαν γρήγορα και συνέλαβαν τους νεαρούς φίλους της ανήλικης κοπέλας, ηλικίας 23, 25 και 18 χρόνων, που οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα, ενώ πήραν προθεσμία από τον ανακριτή και θα απολογηθούν το Σάββατο. Στον 23χρονο που βίασε την κοπέλα και την εγκατέλειψε μισόγυμνη σε κωματώδη κατάσταση απαγγέλθηκαν κατηγορίες για ασέλγεια, έκθεση σε κίνδυνο και χρήση ναρκωτικών. Ο νεαρός κατοικούσε στην Αθήνα, αλλά το τελευταίο διάστημα είχε επιστρέψει στη Χωριστή Δράμας, όπου διέμενε. Στον 25χρονο, ο οποίος απασχόλησε στο παρελθόν τις αστυνομικές Αρχές για κλοπές, απαγγέλθηκαν κατηγορίες για παράλειψη λύτρωσης από κίνδυνο ζωής και χρήση ναρκωτικών. Ολοι τους είχαν κάνει πρώτα χρήση χασίς, ενώ στη συνέχεια ο 23χρονος έδωσε ψυχοφάρμακα στη 17χρονη, με αποτέλεσμα να χάσει τις αισθήσεις της. Ομως οι άλλοι δύο έφυγαν, αφήνοντάς τον μόνο με την κοπέλα και δίνοντάς του την ευκαιρία να τη βιάσει.

Αποπλάνηση με κεράσματα

Η ανήλικη είχε πέσει και πάλι θύμα βιασμού στις 12 του περασμένου Οκτωβρίου, από τον 52χρονο κάτοικο Δράμας Σάββα Τ. (φωτό), που τη γνώρισε σε πάρκο της πόλης και την έπεισε με κεράσματα και μικροποσά να τον ακολουθήσει στο σπίτι του. Μετά την άσκηση δίωξης για βιασμό κατ’ εξακολούθηση και αποπλάνηση παιδιού, είχαν δοθεί με εισαγγελική εντολή στη δημοσιότητα τα στοιχεία ταυτότητας και η φωτογραφία του.

Η σύλληψη του 52χρονου είχε προκαλέσει αναστάτωση στη Δράμα, καθώς αποκαλύφθηκε ότι είχε αποπειραθεί να αποπλανήσει και μια 12χρονη με πανομοιότυπο τρόπο! Ο δράστης είχε εκτίσει και στο παρελθόν ποινή φυλάκισης για υποθέσεις ασέλγειας και βιασμούς, αλλά και για κλοπές και ναρκωτικά.

ΝΙΚΟΣ ΠΙΤΣΙΑΚΙΔΗΣ

04.06 espr.weekend 260x160 630x388 630x388 630x389 630x388 630x388 630x387 630x387

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η «καταραμένη» φαμίλια της Ηλιούπολης: Εκτέλεσε τη μάνα του με καραμπίνα και αυτοκτόνησε

Δολοφονία και αυτοχειρία φαίνεται πως είναι το επικρατέστερο σενάριο...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Τα… βρόντηξε από το «My style rocks» η Φωτεινή Μπαρνασά, από τα φαβορί του reality

Σκάει «βόμβα» στο «My style rocks». Ενα από τα...

Χειροπέδες σε… ξαναμμένο κοκάκια μέσα σε ροζ μασατζίδικο!

Τα «ξέρασε» όλα στην ανακρίτρια, εν είδει ψυχοθεραπείας, ένας...