Αναβολή στη δίκη του «Mr Fresh» και της πρώην συζύγου του

Καθημερινότητα είναι πια οι δικαστικές διαμάχες με την πρώην σύζυγό του για τον Ηλία Κρασσά…

Καθημερινότητα είναι πια οι δικαστικές διαμάχες με την πρώην σύζυγό του για τον Ηλία Κρασσά (φωτό αριστερά), την ώρα που διάγει βίον ανθόσπαρτον με τη σημερινή, Βίκυ Καγιά.

Ο «Mr Fresh» ήταν κατηγορούμενος χθες το πρωί για ενδοοικογενειακή απειλή και σωματική βλάβη, έπειτα από μήνυση που είχε υποβάλει εναντίον του το 2011 η πρώην σύζυγός του Λίλα Μπάρλα (φωτό δεξιά). Η υπόθεση πήρε για ακόμα μία φορά αναβολή, λόγω κωλύματος ενός εκ των συνηγόρων, ωστόσο φάνηκε ότι ο «πόλεμος» μεταξύ του άλλοτε αγαπημένου ζευγαριού μαίνεται ακόμη, παρά όποιες προσπάθειες έγιναν στο παρελθόν για να πέσουν οι τόνοι. Υπενθυμίζεται ότι η «Espresso» είχε αποκαλύψει ακόμα μία δικαστική διαμάχη μεταξύ του άλλοτε ζευγαριού, όταν η κυρία Μπάρλα είχε καταθέσει αίτηση ασφαλιστικών μέτρων σε βάρος του πατέρα των παιδιών της, με αντικείμενο τη διατροφή που της καταβάλλει αλλά και τη διεκδίκηση ενός αυτοκινήτου.

Τότε, η πλευρά του συζύγου της Βίκυς Καγιά είχε ζητήσει να απορριφθεί ως απαράδεκτη η αίτηση, με το αιτιολογικό ότι ο Ηλίας Κρασσάς καταβάλλει ένα μεγάλο ποσό μηνιαίως. Η πρόταση για εξεύρεση εξωδικαστικής λύσης δεν εισακούσθηκε και η αδελφή της Λίλας Μπάρλα, που κατέθεσε ως μάρτυρας, άφησε αιχμές για την κοσμική ζωή του κ. Κρασσά με τη νέα οικογένειά του.

«Τα παιδιά κάνουν άλλη ζωή με τον κ. Κρασσά και άλλη με τη μητέρα τους. Ο ίδιος έχει μια Porsche Carrera, έχει σκάφος, πάνε ταξίδια με ιδιωτικά μέσα. Πολλά πράγματα είναι επικίνδυνα για τα παιδιά. Η ιατροφαρμακευτική κάλυψη που τους παρείχε έχει λήξει» είχε καταθέσει.

Από την πλευρά του Ηλία Κρασσά είχε καταθέσει μια συνεταίρος του στην αλυσίδα ζαχαροπλαστείων Fresh, η οποία προσπάθησε να εξηγήσει ότι η οικονομική κατάστασή του δεν είναι όπως φαίνεται στα περιοδικά.

04.06 espr.weekend 260x160 630x388 630x388 630x389 630x388 630x388 630x387 630x387

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ