Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Στη φόρα βίντεο με επτάχρονο να ξυλοκοπά οκτάχρονο στην Πάτρα για να...

Δεν έχει προηγούμενο το νέο περιστατικό βίας ανηλίκων που...

O Ιερός Καθεδρικός Ναός του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στην Αλεξάνδρεια κινδυνεύει με...

Με άμεσο «σφράγισμα», λόγω φθορών, κινδυνεύει ο Ιερός Καθεδρικός...

Στη φυλακή σάτυρος που θώπευσε 22χρονη κοπέλα στη Θεσσαλονίκη

Τον δρόμο για τη φυλακή πήρε ένας 48χρονος άνδρας...

Η Μαρίνα Ασλάνογλου μιλά για τον ρόλο της στις «Ψυχοκόρες» του ANT1!

Τη στιγμή που η ταλαντούχα ηθοποιός Μαρίνα Ασλάνογλου περιοδεύει...

Σαββατοκύριακο 5-6 Νοεμβρίου 2016

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Διατηρήστε ένα καλό κλίμα και δώστε στον εαυτό σας αυτό που ζητά -ό,τι και αν είναι-, ώστε να αποκλείσετε το ενδεχόμενο να…

ΚΡΙΟΣ: Γίνετε πιο ανεξάρτητοι στη ζωή σας, γιατί δεν χρειάζεται να λογοδοτείτε για κάθε σας κίνηση. Ο σύντροφός σας θέλει όσο τίποτε άλλο να ξεκαθαρίσετε διενέξεις που σας έχουν κουράσει. Μάλλον πρέπει να αλλάξετε τακτική και να γίνετε λιγότερο απρόβλεπτοι.

ΤΑΥΡΟΣ: Υπάρχουν αρκετές ευκαιρίες να βρείτε διεξόδους σε κάθε πρόβλημα που ανακύπτει. Δραστηριοποιηθείτε για να δημιουργήσετε ένα καλύτερο κλίμα. Δεν βοηθάτε τον εαυτό σας με το να του στερείτε την προσωπική σας ελευθερία.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Σταματήστε να συμπεριφέρεστε σαν άβουλα πιόνια στα χέρια των άλλων και πείτε τα πράγματα με το όνομά τους. Το ψυχικό σθένος σας αλλά και το ένστικτό σας θα σας σώσουν στις δύσκολες στιγμές. Ακολουθήστε δοκιμασμένες διαδρομές και πείτε «ναι» σε κάτι που θα σας προσφέρουν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η κοινωνικότητά σας θα αποδειχτεί ιδιαίτερα ωφέλιμη τόσο για τον επαγγελματικό σας τομέα όσο και για τον προσωπικό. Οι καλές ημέρες δεν θα λείψουν και θα πρέπει να τις εκμεταλλευτείτε για να διευρύνετε τις επαγγελματικές σας επιδιώξεις.

ΛΕΩΝ: Ακόμα κι αν κάποιες στιγμές είστε ενάντια σε περιστάσεις ή ανθρώπινες συμπεριφορές που τυγχάνει να μη σας ταιριάζουν, θα ανταμειφθείτε για ό,τι προσφέρατε στο περιβάλλον σας και έξω από αυτό, ενώ θα δικαιωθείτε για ό,τι πιστεύατε και για ό,τι ελπίζατε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μόνο αν καθίσετε και τακτοποιήσετε τις σκέψεις σας, θα δείτε ξεκάθαρα τι έχει συμβεί. Επειδή θα καταφέρετε πολλά περισσότερα, αν διατηρήσετε την υγεία σας σε άριστα επίπεδα, πετάξτε από πάνω σας κακές συνήθειες και αναζητήστε άλλες ψυχολογικές διεξόδους.

ΖΥΓΟΣ: Προχωρήστε σε σωστές αναθεωρήσεις που θα αφορούν τα επαγγελματικά σας θέματα. Μην πιέζεστε και μη φορτώνεστε με όλο και περισσότερες ευθύνες, χωρίς πρώτα να έχετε τακτοποιήσει τις εκκρεμότητές σας, γιατί αυτή η τακτική σάς κουράζει όχι μόνο πνευματικά, αλλά και σωματικά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Διατηρήστε ένα καλό κλίμα και δώστε στον εαυτό σας αυτό που ζητά -ό,τι και αν είναι-, ώστε να αποκλείσετε το ενδεχόμενο να βγουν στην επιφάνεια κάποιες ευαισθησίες που θα επηρεάσουν το αμυντικό σας σύστημα.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μπείτε στην ενεργό δράση και ασχοληθείτε με απόλυτη μυστικότητα με τα μακρόπνοα σχέδιά σας. Αν έχετε προβλήματα στη σχέση με τον σύντροφό σας, πρέπει να αφοσιωθείτε σε αυτά και να βρείτε χρόνο να κάνετε μια ειλικρινή συζήτηση εφ’ όλης της ύλης.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Η μέρα έχει αρκετές παγίδες, γι’ αυτό κρατηθείτε μακριά από κάθε λογής αδικαιολόγητο εγωισμό. Καθώς έχετε έντονη κοινωνική ζωή, θα κάνετε καινούργιες γνωριμίες, αλλά προτού επενδύσετε σε έναν σύντροφο, φροντίστε να ελέγξετε πρώτα αν σας ταιριάζει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μετρήστε σωστά τις αξίες της ζωής και μετά καταστρώστε το δικό σας πρόγραμμα αναλόγως. Το ανικανοποίητο «εγώ» σας είναι ικανό να σας δημιουργήσει τόσα προβλήματα, που θα καταστρέψουν ακόμα και τις σταθερές σας σχέσεις.

ΙΧΘΥΕΣ: Δώστε έμφαση στα έντονα συναισθήματά σας, δείχνοντας τις ουσιαστικές σας ανάγκες. Αφήστε το χτες και σκεφτείτε το σήμερα. Απίστευτες ευκαιρίες θα σας δοθούν και πρέπει να είστε έτοιμοι να βοηθήσετε τον εαυτό σας ποικιλοτρόπως.

04.06 espr.weekend 260x160 630x388 630x388 630x389 630x388 630x388 630x387 630x387

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Θύμα και… η αδελφή της Μηλιού – Η υπόθεση του άγριου ξυλοδαρμού από τον σύντροφό της

Την ώρα που το πανελλήνιο προσπαθεί να συνέλθει από...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...

Το Open είναι… ανοιχτό για τους «Παγιδευμένους»

To Open θέλει τον δημοφιλή ηθοποιό Μιχάλη Λεβεντογιάννη στους κόλπους...

Στο… μικροσκόπιο 20 Ελληνες Influencers που ελέγχονται για παραπλανητικές πρακτικές

Στο μικροσκόπιο των ελεγκτικών μηχανισμών μπαίνουν 20 Ελληνες influencers...

Οσα έγιναν στο παρασκήνιο και οδήγησαν στο… διαζύγιο του Mega από την Ελένη Μενεγάκη

Τη στιγμή που γίνεται μεγάλος ντόρος στα δημοσιογραφικά γραφεία...