Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024

Τσιρότο βάζει τέλος στον εφιάλτη των παιδιών

Οι ενέσεις, οι οποίες αποτελούν τον μεγαλύτερο φόβο των...

Χειροπέδες στον άφαντο «Ιησού του Bitcoin»

Στην Ισπανία ξετρύπωσαν οι αμερικανικές Αρχές τον λεγόμενο «Ιησού...

Σάλος με τη μέθοδο περιποίησης που κάνει η Κιμ Καρντάσιαν!

Η «μέθοδος βαμπίρ» για την περιποίηση του προσώπου που...

Στη μονή της Ντάλι με «ξεναγό» τον Ξεκούκη

Κατακόμβη με λείψανα μοναχών, σκήτες μέσα σε σπήλαια που...

Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2016

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μη σπαταλήσετε τη γενναιοδωρία σας σε άτομα που είναι πιθανόν να σας εκμεταλλεύονται. Κάντε μια ειλικρινή συζήτηση και…

ΚΡΙΟΣ: Θα έχετε αρκετή όρεξη για περιπέτεια και ίσως αποφασίσετε να κάνετε μια μικρή εκδρομή. Θα ανεβάσετε το κοινωνικό σας επίπεδο, χάρη σε κάποιες επαγγελματικές επιτυχίες και στην οικονομική σας άνοδο. Επανεξετάστε τις ιεραρχίες στον επαγγελματικό τομέα.

ΤΑΥΡΟΣ: Δεν χρειάζεται να στερηθείτε την ελευθερία σας ή να περιορίσετε τα πράγματα που σας ευχαριστούν για να ανταποκριθείτε στις υποχρεώσεις σας. Εάν μοιράσετε σωστά τον χρόνο σας, θα υπάρχει περίσσευμα για να το εκμεταλλευτείτε δημιουργικά.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Το γενικό κλίμα αμφισβήτησης θα σας ωθήσει σε αρκετές αναθεωρήσεις όσον αφορά το αισθηματικό κατεστημένο σας. Δεν αποκλείεται τις μέρες που θα ακολουθήσουν να οδηγηθείτε σε κάποιες εκκεντρικές και πέραν των «πρέπει» καταστάσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η αυτοπεποίθηση, η δημιουργικότητα και η προσωπικότητά σας θα σας ανοίξουν δρόμους και θα σας κάνουν εύκολα αποδεκτούς στις κοινωνικές συναναστροφές σας. Τα πράγματα ηρεμούν και αυτό σας βοηθάει να διορθώσετε τα κακώς κείμενα.

ΛΕΩΝ: Τα κρυφά χτυπήματα πίσω από την πλάτη πρέπει να λάβουν ένα τέλος. Επιβάλλεται να ιεραρχήσετε εκ νέου τις προτεραιότητές σας για να μπορέσετε να αποδώσετε στο έπακρο. Διαπραγματευτείτε με τους συνεργάτες σας και αναπτύξτε τη διπλωματία σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μη βασιστείτε σε υποσχέσεις φίλων, επειδή επιθυμείτε διακαώς τη στήριξη από το περιβάλλον σας. Προστατέψτε τον εαυτό σας από κρυφούς εχθρούς και μην απομονώνεστε. Προσέχετε τις συναλλαγές σας και αποφύγετε να προβείτε σε επενδυτικά διαβήματα.

ΖΥΓΟΣ: Κρατήστε αποστάσεις από κακόβουλους και κακεντρεχείς ανθρώπους. Η επικοινωνία και οι νέες συνεργασίες θα συμβάλουν στην αναβάθμιση των οικονομικών σας. Διαφωνίες και καθυστερήσεις σε ό,τι έχετε υποσχεθεί θα επιβαρύνουν το κλίμα στην οικογένεια.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μην κάνετε κάτι που δεν αντέχει το φως της μέρας και παράλληλα σιγουρευτείτε ότι τα σχέδιά σας βρίσκονται στον σωστό δρόμο. Υπάρχει το ενδεχόμενο να εντυπωσιαστείτε από ένα πρόσωπο που κρύβει πολλές δυσκολίες στη ζωή του.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μη σπαταλήσετε τη γενναιοδωρία σας σε άτομα που είναι πιθανόν να σας εκμεταλλεύονται. Κάντε μια ειλικρινή συζήτηση και αποδεχθείτε και τις αδυναμίες σας. Πρέπει να περιορίσετε τις απαιτήσεις που έχετε από τον σύντροφό σας, γιατί τον πιέζετε πολύ.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Βρείτε λίγο χρόνο για τον εαυτό σας ή σχεδιάστε κάποιες μέρες διακοπών πριν καταρρεύσετε. Για κάθε ενδεχόμενη αλλαγή να είστε έτοιμοι έχοντας εναλλακτικές λύσεις. Με λογικές και πρακτικές κινήσεις από πλευράς σας θα έρθει η αναβάθμιση της θέσης σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Εχει φτάσει η στιγμή που δεν γίνεται άλλο να περνάει το δικό σας και επιβάλλεται να κάνετε κάποιους συμβιβασμούς. Μην αφήσετε μια αβάσιμη πληροφορία που θα πάρετε να μετατρέψει τον εργασιακό χώρο σας σε πεδίο μάχης.

ΙΧΘΥΕΣ: Μια πρόταση για αλλαγή δουλειάς θα σας βρει απροετοίμαστους, γι’ αυτό ζητήστε πίστωση χρόνου. Μπορεί το ταίρι σας να σας καταπιέζει με τη ζήλια του, αλλά χωρίς αυτήν δεν λειτουργείτε. Αποφύγετε καβγάδες και αντίποινα που θα διαταράξουν τη σχέση σας.

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Vips με γιοτ και σούβλες σε Σπέτσες και Μύκονο

Τις παλιές, ένδοξες εποχές του θυμίζει από το βράδυ...

Ταχτσίδης-Θεοδωροπούλου: «Βόμβα» χωρισμού με τρίτο πρόσωπο

«Μια φορά μονάχα φτάνει, να ραγίσει το γυαλί, η...

Κώστας Σκαφίδας: Η φιλία με Καζαντζίδη, ο Περπινιάδης και η χρυσές πίστες

Επειτα από 68 ολόκληρα χρόνια στο τραγούδι, κατεβάζει ρολά....

Στη μονή της Ντάλι με «ξεναγό» τον Ξεκούκη

Κατακόμβη με λείψανα μοναχών, σκήτες μέσα σε σπήλαια που...

«Χρυσά δάκρυα» της Johnson & Johnson για το καρκινογόνο ταλκ της εταιρίας

Διατεθειμένη να πληρώσει όσο όσο για να απαλλαγεί από...

Εκτός «Super Κατερίνα» ο Μικρούτσικος μετά τη νέα επίθεση στην Κατερίνα Καινούργιου

Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος διαζυγίου! Παρελθόν φαίνεται πως αποτελεί...

Χριστιανοί έβαλαν στο στόχαστρο την Τέιλορ Σουίφτ

Σάλο προκάλεσε με δύο νέα τραγούδια της η Τέιλορ...