Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...

Η Μελάνια πουλάει… κολιέ για χάρη του Τραμπ

Τον δημιουργικό οίστρο της επιστράτευσε η Μελάνια Τραμπ για...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν...

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τρίτη 23 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Πριν αρχίσετε να εκνευρίζεστε με τις υποδείξεις των...

Γιατί χώρισαν Λιάγκας – Σκορδά

Κι άλλο «χτύπημα» στον παρουσιαστή! Δικαίωση της Σπυροπούλου στην αγωγή για τα on air σχόλια

ΔΙΑΖΥΓΙΟ «ΒΟΜΒΑ» • ΟΙ ΛΟΓΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΣΤΟ «ΑΝΤΙΟ»

Πότε άρχισε να ραγίζει το γυαλί για Λιάγκα και Σκορδά! Η ανακοίνωση και η επόμενη μέρα

Υστερα από έξι χρόνια γάμου και την απόκτηση δυο γιων ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά έριξαν τη «βόμβα» στο κοινό: «Ναι, δεν είμαστε πια μαζί, αλλά έχουμε δυο υπέροχα παιδιά που λατρεύουμε και θα μας ενώνουν πάντα». Το ζευγάρι, με μια κοινή, λιτή δήλωση στη «Real News», αποφάσισε να δημοσιοποιήσει αυτό που ψιθυριζόταν έντονα εδώ και μήνες, τον χωρισμό τους.

ΑΠΟ ΤΗΝ
ΕΛΙΣΣΑΒΕΤ ΚΥΡΙΤΣΗ

Οι δυο παρουσιαστές από φέτος χώρισαν (όχι τυχαία, όπως αποδείχτηκε) και τα… πλατό τους, αφού η Φαίη ανέλαβε μόνη της πια το «Πρωινό», ενώ ο Γιώργος έβαλε πλώρη για νέα τηλεοπτικά projects, το τηλεπαιχνίδι «Lucky Room» και το talent show «Rising Star». Οι δυο τους βρέθηκαν σε έναν προσωπικό κυκεώνα τουλάχιστον το τελευταίο οκτάμηνο, αλλά οι πρώτες τριβές είχαν αρχίσει να εμφανίζονται από την καθημερινή συνύπαρξή τους στο πλατό της εκπομπής. Είχαν προηγηθεί συζητήσεις και προσπάθειες και από τις δύο πλευρές, ωστόσο το χάσμα φάνηκε πως ήταν αγεφύρωτο. Για αυτόν τον λόγο έδωσαν προτεραιότητα στην ευτυχία και τη γαλήνη του 5,5 ετών Γιάννη και του 2,5 χρονών Δημήτρη, των δυο γιων τους που υπεραγαπούν. Αλλωστε, τόσο ο Λιάγκας όσο και η Σκορδά έχουν δείξει έως σήμερα πως τον πρωταγωνιστικό ρόλο στη ζωή τους παίζουν τα αγοράκια τους.

Αναζήτηση στέγης

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, το ζευγάρι συνεχίζει προς το παρόν να ζει κάτω από την ίδια στέγη, στο διαμέρισμά του στη Βουλιαγμένη, ωστόσο στο προσεχές διάστημα θα αλλάξει και αυτό, αφού ο παρουσιαστής βρίσκεται σε αναζήτηση στέγης, παραμένοντας στα νότια προάστια, ώστε να είναι κοντά στα αγόρια του. Πάντως, μια ημέρα μετά τη γνωστοποίηση του χωρισμού τους εκείνοι προτίμησαν να ακολουθήσουν τις οικογενειακές, κυριακάτικες συνήθειες. Ετσι ο Γιώργος και η Φαίη πήραν τα παιδιά τους και έκαναν βόλτα κάτω από τον λαμπερό ήλιο, επιδόθηκαν στις συνηθισμένες αθλοπαιδιές και στη συνέχεια γευμάτισαν όλοι μαζί. Πρόθεση του πρώην ζευγαριού είναι οι μεταξύ τους διαφωνίες να μην έχουν αντίκτυπο στις σχέσεις τους με τα παιδιά.

Η αλήθεια είναι πως το φετινό καλοκαίρι υπήρξαν τα πρώτα «σημάδια» που έδειχναν ότι η προσωπική ζωή των δυο παρουσιαστών περνούσε σοβαρή κρίση. Είδαμε πρώτη φορά τον Γιώργο Λιάγκα να κάνει διακοπές μόνος του και να διασκεδάζει με φίλους στη Μύκονο, τη στιγμή που η Φαίη Σκορδά είτε βρισκόταν στο σπίτι τους στην Τήνο με τα παιδιά είτε στην ιδιαίτερη πατρίδα της, στο Κιλκίς. Ο πρώην σύζυγός της, μάλιστα, «συνελήφθη» από τον φωτογραφικό φακό να κάνει μοναχικές βόλτες με το σκάφος του, τη στιγμή που τους είχαμε συνηθίσει να… αλωνίζουν μαζί τις ελληνικές θάλασσες.

Ανθρωποι από το περιβάλλον τους, πάντως, επισημαίνουν ότι από την αρχή σχεδόν της σχέσης τους υπήρχε ασυμφωνία χαρακτήρων. Πιο εξωστρεφής ο Γιώργος, ήθελε να παρακολουθεί τα νυχτερινά σχήματα αλλά και τις θεατρικές πρεμιέρες.

Οι δύο εγκυμοσύνες

Σπιτόγατα η Φαίη, δεν ήταν λίγες οι φορές που από μόνη της στον αέρα της εκπομπής παραδεχόταν πως πρότεινε στον Δημήτρη Ουγγαρέζο στην αρχή, στη Σάσα Σταμάτη και στον Θέμη Γεωργαντά μετέπειτα να συνοδεύουν τον Γιώργο στις εξόδους του, την ώρα που εκείνη παρέμενε στο σπίτι ανεβάζοντας φωτογραφίες με την πιτζάμα της στο Instagram!

Σε αυτό, φυσικά, έπαιξαν ρόλο και οι δύο εγκυμοσύνες της Φαίης, όπως και το γεγονός ότι το ζευγάρι δεν εμπιστευόταν τη φροντίδα των παιδιών τους σε τρίτους, παρά μόνο στους γονείς της Φαίης, που όμως είναι μόνιμοι κάτοικοι Κιλκίς.

Η τελευταία δημόσια εμφάνιση της Σκορδά ήταν στην πρόσφατη Athens Xclusive Designers Week, όπου βρέθηκε μόνη της να παρακολουθεί τα fashion shows, ενώ ο Γιώργος Λιάγκας παρακολούθησε πριν από δυο εβδομάδες, σόλο κι εκείνος, την επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Ρωμαίος και Ιουλιέτα» στο dfawerfa 3θέατρο Πάνθεον. Μαζί, ωστόσο, έχουμε να τους δούμε από τις αρχές Ιουλίου, όταν είχαν παρευρεθεί στην πρεμιέρα του έργου «Κοκομπλόκο».

Πάντως, μετά την είδηση «βόμβα», δεν ήταν λίγοι εκείνοι που συμπαραστάθηκαν διαδικτυακά στην παρουσιάστρια, αφήνοντας τρυφερά μηνύματα στην πιο πρόσφατη ανάρτησή της στο Instagram. Αξίζει, επίσης, να αναφέρουμε πως η χρονιά δεν κλείνει και με τον καλύτερο τρόπο για τον Γιώργο, αφού την περασμένη άνοιξη έχασε τον πολυαγαπημένο πατέρα του Γιάννη, ο οποίος υπήρξε στήριγμα για τον παρουσιαστή.

Ενας μεγάλος έρωτας, που γεννήθηκε από μια φαρμακερή ατάκα

Ενα τηλεοπτικό πλατό και μια… φαρμακερή ατάκα έγιναν η αφορμή για να έρθουν κοντά ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά. Οι δυο τους ήταν καλεσμένοι της εκπομπής «Gala» της Μαρίας Σταματέρη το 2007 στο Star και η φράση «αν ήσουν γυναίκα μου, θα ήθελα να ήσουν πιο σεμνά ντυμένη» έβαλε… φωτιά στο στούντιο και, όπως φάνηκε, και στις καρδιές του Γιώργου και της Φαίης. Κάπως έτσι άρχισε ο μεγάλος έρωτας των δυο παρουσιαστών. Αν και την περίοδο της γνωριμίας τους ήταν και οι δυο στα χωρίσματα από τις σχέσεις τους, εκείνοι επεδίωκαν να συναντιούνται.

dfawerfa 2«Συναντιόμασταν μια φορά στις είκοσι μέρες και βγαίναμε με παρέες, περνούσε ο χρόνος με τέτοια ραντεβού. Πρώτη φορά μού έτυχε στη ζωή μου σε ραντεβού, αφού τελείωσα το φαγητό μου, να με ρωτάει αν θα φάω άλλο και μετά το έτρωγε! Μιλάμε για ραντεβού που δεν θα φας άνετα για να πεις θα φάω και δύο γλυκά… Εχεις μια συστολή, είναι και της ηλικίας ανασφάλεια. Βγαίναμε κάποιες φορές με παρέα, αλλά δεν είχε γίνει κάτι. Υπήρχε ένα παιχνίδι στον αέρα, αλλά όχι κάτι συγκεκριμένο ότι είμαστε μαζί» είχε πει η Φαίη στην εκπομπή «Τα Καρντάσιανς».

Οταν το «τοπίο» της προσωπικής ζωής τους ξεκαθάρισε, εκείνοι έγιναν ζευγάρι για τρία χρόνια, ενώ το 2010 ήρθε η πρόταση γάμου, αν και προηγουμένως συγκατοικούσαν. Ωστόσο, ο Γιώργος πήγε στο Κιλκίς, γνώρισε την οικογένεια της αγαπημένης του και -παραδοσιακά- ζήτησε το χέρι της από τον πατέρα της Δημήτρη Σκορδά. Το «save the date» για τους 500 καλούς φίλους και συγγενείς τους ορίστηκε για τις 20 Ιουνίου 2010, στο εκκλησάκι του Island στη Βάρκιζα. Κουμπάρος του ζευγαριού ήταν ο Νίκος Χατζηνικολάου, γι’ αυτό και επέλεξαν να ανακοινώσουν τον χωρισμό τους μέσα από τη «Real News». Η Φαίη έλαμπε μέσα στο νυφικό της διά χειρός Nikolas, μια μίνι δημιουργία με μακριά ουρά, ενώ το μακιγιάζ και τα μαλλιά της είχε επιμεληθεί ο dfawerfa 4φίλος και συνεργάτης της Δημήτρης Γιαννέτος..

Τα πρώτα «κλικ» μετά τον χωρισμό

Λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση πως πλέον ακολουθούν δρόμους χωριστούς, ο Γιώργος Λιάγκας βρέθηκε στο εστιατόριο Chefi στο Χαλάνδρι με τους συνεργάτες του από το τηλεπαιχνίδι «Lucky Room», με τους οποίους έκανε γύρισμα ως αργά. 

Μάλιστα, ο διευθυντής προγράμματος του ΑΝΤ1 Νίκος Κάλης ανάρτησε και τη σχετική φωτογραφία στο Instagram. 

Από την άλλη, η Φαίη Σκορδά καλημέρισε τις φίλες της με μια παιχνιδιάρικη ανάρτηση, δείχνοντας τα πόδια της, αλλά κι εκείνα του ενός γιου της, στα οποία πόζαρε ένα… λούτρινο αλογάκι.

Διαβάστε παρακάτω τη συνέχεια: 

04.06 espr.weekend 260x160 630x388 630x388 630x389 630x388 630x388 630x387 630x387

dfawerfa 5Δικαίωση και 5.800 ευρώ στη Σπυροπούλου για τα σχόλια «στον αέρα»

«Καμπάνα» 5.800 ευρώ έριξε το Πολυμελές Πρωτοδικείο της Αθήνας στον Γιώργο Λιάγκα για όσα είχε αναφέρει σε βάρος της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου. Το δικαστήριο επιδίκασε στην παρουσιάστρια του Alpha το συγκεκριμένο ποσό, καθώς έκρινε προσβλητικά για την προσωπικότητά της όσα είχε σχολιάσει ο παρουσιαστής του ANT1, «κοστολογώντας» όμως την αποζημίωση σε αρκετές χιλιάδες ευρώ χαμηλότερα από τα 50.000 ευρώ που διεκδικούσε.

Αντιθέτως, έκρινε πως τα σχόλια της Σάσας Σταμάτη, σε άλλη εκπομπή, δεν ήταν προσβλητικά, και απέρριψε την αγωγή σε βάρος της.

Η ακροαματική διαδικασία είχε πραγματοποιηθεί στις 22 Σεπτεμβρίου και στη μαραθώνια συζήτηση διάρκειας τρεισήμισι ωρών, που θύμιζε τηλεοπτική εκπομπή, είχαν καταθέσει η Ελεάννα Τρυφίδου και ο Κώστας Σούσουλας.

Ο γενικός διευθυντής του καναλιού της Κάντζας είχε υποστηρίξει ότι όσα σχολίασαν οι δύο παρουσιαστές είναι ψευδή και σε κάθε περίπτωση έθιξαν την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

«Αρχικά να σας πω ότι δεν έχω δει ποτέ τη Σπυροπούλου με bodyguard. Αρα, είναι κάτι που δεν ισχύει και στηρίχθηκε σε ανάρτηση της Ντέπης Γκολεμά. Οταν το κάνεις επειδή έχεις βήμα και λόγο, σημαίνει ότι θα δυσφημήσεις. Επίσης, το “έχει απολύσει τόσο κόσμο” είναι ψευδές. Δεν έχει τη θέση, είναι υπάλληλος του Alpha, όχι αφεντικό» είχε αναφέρει.

Τόνισε δε ότι «η Κωνσταντίνα επηρεάστηκε αρκετά. Στενοχωριόταν πολύ. Κάναμε κουβέντες και της είπα ότι ίσως να είναι αυτό το τίμημα του να είσαι γνωστή και παρουσιάστρια».

Η αρχισυντάκτρια της εκπομπής «Το πρωινό» Ελεάννα Τρυφίδου είχε στηρίξει τους συνεργάτες της, κάνοντας λόγο για μια εκπομπή σχολιαστική και χαλαρή, και τονίζοντας πως τα σχόλια των παρουσιαστών βασίστηκαν σε ρεπορτάζ.

«Πριν από κάποιες μέρες είχε κάνει η Ντέπυ Γκολεμά μια ανάρτηση, περιγράφοντας ένα γεγονός για έναν σωματοφύλακα. Εμείς κάναμε αναπαραγωγή της ανάρτησης και κάναμε ό,τι έκαναν όλα τα σάιτ και οι εκπομπές πριν από μας. Το θέμα των απολύσεων δε σερνόταν για αρκετό καιρό. Είχε ξεκινήσει από την αρχή της σεζόν σειρά δημοσιευμάτων για απομακρύνσεις από την εκπομπή».

ΣΟΦΙΑ ΣΠΙΓΓΟΥ




{{-PCOUNT-}}38{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Γιάννης Φέρτης: Η Βίβιαν Μπενέκου αποκαλύπτει όλα όσα δεν ξέρουμε για τον τεράστιο ηθοποιό

Δάκρυζε όταν άκουγε κλαρίνο, χόρευε τσάμικα με πάθος, αγαπούσε...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

«Εφυγε» ο Ηλίας Μπαρμπαλιάς

«Εφυγε» στα 68 του χρόνια ο Ηλίας Μπαρμπαλιάς που...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

Η Μπόμπα δεν γλίτωσε ούτε αυτή τη φορά τη διαδικτυακή γιούχα

Πρόκειται για χάρισμα και οφείλουμε να τους το αναγνωρίσουμε!...