Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Tρεις τελευταίες παραστάσεις από τον Διονύση Ζάχο στο Mayor

Επιστρέφει, ύστερα από μια μικρή παύση, ο Διονύσης Ζάχος...

Η κίνηση στα social media από Λάλο και Μαυρίδου που επιβεβαιώνει την...

Το αποκλειστικό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της «Espresso» για τον χωρισμό-βόμβα...

Είναι πολλά τα λεφτά για το «GNTM», Ηλιάνα

Μαύρες πλερέζες... για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, καθώς το «GNTM»...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Αρχίζει η δίκη για τον φόνο του Κωστή Πολύζου! Ανοίγει ο φάκελος για τα αίτια θανάτου του πατέρα του

Ανοίγει σήμερα στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Καστοριάς η αυλαία της δίκης για την πολύκροτη υπόθεση δολοφονίας του Κωστή Πολύζου στη Σιάτιστα

Ανοίγει σήμερα στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Καστοριάς η αυλαία της δίκης για την πολύκροτη υπόθεση δολοφονίας του Κωστή Πολύζου στη Σιάτιστα, με κατηγορουμένους τη 49χρονη μητέρα του Δέσποινα Κουτσέγκου και τον 42χρονο πατριό του Χρήστο Ντιό, που θα καθίσουν στο εδώλιο για ανθρωποκτονία από πρόθεση, από κοινού, σε ήρεμη ψυχική κατάσταση.

Οπως είπε στην «Espresso» ο θείος του άτυχου 23χρονου Βαγγέλης Πολύζος, το μόνο που ζητούν τόσο εκείνος όσο και η αδελφή του Χρυσούλα είναι να τους επιτραπεί να παραστούν ως πολιτικοί ενάγοντες στη δίκη και όχι απλώς να καταθέσουν ως μάρτυρες. Αλλωστε, εκείνοι ήταν που αγκάλιασαν τον ανιψιό τους, όταν έφυγε από τη ζωή ο πατέρας του και η θλίψη τους για τον χαμό του είναι μεγάλη.

«Ο μοναδικός που έχει δικαίωμα να παρασταθεί ως πολιτικός ενάγων είναι ο ετεροθαλής αδελφός του Κωστή. Ομως, επειδή είναι ανήλικος και στο εδώλιο κάθονται οι γονείς του, δεν μπορεί να στραφεί εναντίον τους. Οι αμέσως επόμενοι συγγενείς είναι η οικογένεια του βιολογικού πατέρα του Κωστή, οπότε ελπίζουμε ότι θα γίνει δεκτό το αίτημα. Δεν διεκδικούν χρηματική αποζημίωση, αλλά μόνο ηθική ικανοποίηση» λέει ο δικηγόρος της οικογένειας Θανάσης Τέλλιος και προσθέτει ότι οι θείοι του Κωστή συσχετίζουν τον χαμό του με αυτόν του πατέρα του:

«Σύντομα θα αποδείξουμε ότι και αυτός ο θάνατος ήταν δολοφονία και όχι ανακοπή, όπως είχε λεχθεί τότε από το ίδιο πρόσωπο. Πάντα θεωρούσαν υπαίτια την κατηγορουμένη για όλα τα δεινά που βρήκαν την οικογένειά τους. Το παιδί μεγάλωσε στο σπίτι τους όλα τα χρόνια, πριν επισημοποιηθεί η σχέση της μητέρας του με τον πατριό. Νιώθουν έντονα συναισθήματα θλίψης για τον χαμό του».

Μήνυση

Για την έρευνα ως προς τον θάνατο του βιολογικού πατέρα του Κωστή Πολύζου ο κ. Τέλλιος τόνισε ότι σύντομα θα καταθέσουν μήνυση, πριν παρέλθει ο χρόνος των 20 ετών και παραγραφεί το αδίκημα. «Υπάρχουν δύο ένορκες βεβαιώσεις, από τον γιατρό που τον εξέτασε στο Κέντρο Υγείας Σιάτιστας και από τον δεύτερο γιατρό που τον εξέτασε στην Κοζάνη, όπου μεταφέρθηκε. Ο ιατρικός φάκελος εξαφανίστηκε μυστηριωδώς από το νοσοκομείο και καταθέσαμε μηνυτήρια αναφορά» τονίζει.

Τα ίχνη του Κωστή Πολύζου χάθηκαν από το σπίτι του στη Σιάτιστα στις 11 Φεβρουαρίου του 2011. Δύο εβδομάδες μετά η μητέρα και ο πατριός του ζήτησαν βοήθεια από την εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη. Το μυστήριο λύθηκε, όταν τα σκυλιά ενός κυνηγού ξέθαψαν το μισοφαγωμένο πτώμα του στο χωράφι του πατριού του. Τον περασμένο Ιανουάριο το ζευγάρι συνελήφθη με ένταλμα στο σπίτι του, στην Ελευσίνα, αλλά δεν έχει ομολογήσει την ενοχή του.

ΡΟΥΛΑ ΚΟΥΣΚΟΥΡΗ

04.06 espr.weekend 260x160 630x388 630x388 630x389 630x388 630x388 630x387 630x387 630x387

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Ιωάννα Τούνη: Τα επίμαχα «κεφάλαια» του βουλεύματος που στέλνει σε δίκη τους δύο άντρες

Συγκλονιστικά στοιχεία για την υπόθεση revenge porn εις βάρος...