Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Τζορτζ Κρίστι: Ο ομογενής ήταν για δεκαετίες αρχηγός λέσχης των Hells Angels

Ομογενής στις ΗΠΑ που επί 40 χρόνια υπήρξε αρχηγός...

«Εκαψαν» την Πισπιρίγκου με τις καταθέσεις τους οι τρεις νοσηλεύτριες του νοσοκομείου...

«Φωτιά» για τη Ρούλα Πισπιρίγκου ήταν οι καταθέσεις που...

Αλμπέρτο Εσκενάζη: Ζεν πρεμιέ στο πλευρό του Κόκκαλη!

Ο 72χρονος ηθοποιός Αλμπέρτο Εσκενάζη είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής με...

Ο μετρ του κεφιού στηρίζει τη Χίλαρι

Ο ομογενής Τζίμης Παναγιώτου (γνωστός και ως Τζιμπάμπουε), που διοργανώνει πετυχημένα lives στην Αστόρια με Ελληνες καλλιτέχνες, μιλά για τις εκλογές και τη σχέση του με τους Κλίντον

Ενας Ελληνας στο πλευρό της Χίλαρι Κλίντον! Ο Τζίμης Παναγιώτου δεν είναι απλά ένας ομογενής, αλλά ο άνθρωπος που έχει συνδέσει το όνομά του με τις πιο ξέφρενες ελληνικές νύχτες στη Νέα Υόρκη.

ΑΠΟ ΤΟΝ 
ΗΛΙΑ ΜΑΡΑΒΕΓΙΑ

Ως υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων στο στέκι των ομογενών, το Melrose Ballroom, στην Αστόρια, έχει βάλει τη σφραγίδα του σε πολύ επιτυχημένα lives με τους διασημότερους Ελληνες καλλιτέχνες, από τον Αντώνη Ρέμο και τη Μαρινέλλα μέχρι την Αννα Βίσση, την Πάολα και τον Βασίλη Καρρά.

Ο ίδιος είναι επίσης ένας από το πλέον ένθερμους υποστηρικτές της Χίλαρι Κλίντον, η οποία ρίχνεται απόψε στη μάχη της αμερικανικής προεδρίας έναντι του Ντόναλντ Τραμπ, και συμμετέχει ενεργά ως εθελοντής στην πολιτική καμπάνια της.

e45yer 2

«Θυμάμαι χαρακτηριστικά ότι το πρόσωπό της έλαμψε μόλις της είπα ότι είμαι από την Ελλάδα» λέει ο Τζίμης στην «Espresso» και συμπληρώνει: «Αυτό που με κέρδισε αμέσως σ’ εκείνη είναι ότι ξέρει να ακούει τον συνομιλητή της». Γεννημένος και μεγαλωμένος στο Κουίνς της Νέας Υόρκης, ο Τζίμης μπήκε στον κόσμο της ελληνικής μουσικής σε ηλικία 15 ετών, όταν έπιασε δουλειά σ’ ένα ελληνικό δισκοπωλείο, στην Αστόρια, το Greek Music and Video. Εκεί βρέθηκε μια μέρα η Αννα Βίσση και ο Τζίμης τής πρότεινε να τη βγάλει βόλτα για φραπέ!

Από Θεσσαλονίκη και Πύργο

Ετσι ξεκίνησε η φιλική σχέση τους, που κρατάει μέχρι σήμερα. Οι ελληνικές ρίζες του Τζίμη Παναγιώτου μοιράζονται ανάμεσα στη Θεσσαλονίκη και στον Πύργο Ηλείας. Ο ίδιος, μάλιστα, επισκέπτεται τα πάτρια εδάφη τουλάχιστον τρεις φορές τον χρόνο. «Είμαι υποστηρικτής της Χίλαρι Κλίντον από το 2000, όταν δηλαδή εκείνη εξελέγη γερουσιαστής στη Νέα Υόρκη. Ημουν, ωστόσο, και θαυμαστής του Μπιλ Κλίντον. Επρόκειτο για μια πολιτική οικογένεια που μπορούσα να κατανοήσω» συνεχίζει ο Τζίμης, ο οποίος τάχθηκε τελικά και επισήμως στο πλευρό της Χίλαρι μόλις ανακοίνωσε την υποψηφιότητά της για την προεδρία των ΗΠΑ το 2015.

«Δεν νομίζω ότι έχει τόση σημασία το γεγονός πως είναι η πρώτη γυναίκα που φτάνει τόσο κοντά σε αυτό το αξίωμα. Η γνώμη μου είναι ότι η Χίλαρι Κλίντον αποτελεί την πιο σωστή επιλογή για τους Αμερικανούς αυτή τη στιγμή, λόγω της εμπειρίας που διαθέτει σε διεθνές επίπεδο» αναφέρει.

Ο Τζίμης, ο οποίος έχει σπουδάσει δημοσιογραφία και μάρκετινγκ, είναι γνωστός στην πιάτσα με το όνομα «Τζιμπάμπουε». Ενας φίλος του τον «βάφτισε» έτσι πριν από χρόνια. Ο ίδιος, ωστόσο, δεν αποκαλύπτει τον λόγο, καθώς -όπως λέει χαρακτηριστικά- είναι το μυστικό του!

Μιλώντας στην «Espresso» για το στέκι των Ελλήνων στην Αστόρια, το Melrose Ballroom, σημειώνει χαρακτηριστικά ότι εκείνο που ενοχλεί κάπως τους καλλιτέχνες από την Ελλάδα και τους μουσικούς τους που πηγαίνουν εκεί είναι «ότι εφαρμόζεται ο αντικαπνιστικός νόμος»! Ο ίδιος εξομολογείται, πάντως, ότι έχει περάσει απίστευτες στιγμές στο στέκι της ομογένειας με τον Νίκο Βέρτη, την Ελλη Κοκκίνου, τον Γιώργο Τσαλίκη, τον Γιώργο Σαμπάνη και βέβαια τον Αντώνη Ρέμο. «Ο Αντώνης έκανε τη μεγαλύτερη εμπορική επιτυχία στο MB τον Μάιο του 2014, με έξι απανωτά sold out» καταλήγει.

04.06 espr.weekend 260x160 630x388 630x388 630x389 630x388 630x388 630x387 630x387

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Δύσκολες ώρες για τη Βίκυ Καγιά: Πέθανε ο πατέρας της

Δύσκολες ώρες για τη Βίκυ Καγιά, όπως ανακοίνωσε η...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...