Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Τζορτζ Κρίστι: Ο ομογενής ήταν για δεκαετίες αρχηγός λέσχης των Hells Angels

Ομογενής στις ΗΠΑ που επί 40 χρόνια υπήρξε αρχηγός...

«Εκαψαν» την Πισπιρίγκου με τις καταθέσεις τους οι τρεις νοσηλεύτριες του νοσοκομείου...

«Φωτιά» για τη Ρούλα Πισπιρίγκου ήταν οι καταθέσεις που...

Αλμπέρτο Εσκενάζη: Ζεν πρεμιέ στο πλευρό του Κόκκαλη!

Ο 72χρονος ηθοποιός Αλμπέρτο Εσκενάζη είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής με...

Προς την… έξοδο!

Παραμένει μέχρι νεωτέρας στον «πράσινο» πάγκο ο Στραματσόνι. Τι είπαν χθες με τον Αλαφούζο

Στραματσόνι υπό διαρκή επιτήρηση! Ο Ιταλός τεχνικός συναντήθηκε χθες με τον Γιάννη Αλαφούζο και παραμένει, τουλάχιστον μέχρι νεωτέρας, στον πάγκο του Παναθηναϊκού.

Ο πρόεδρος της «πράσινης» ΠΑΕ ζήτησε εξηγήσεις σε αυστηρούς τόνους από τον 40χρονο κόουτς για τη βαριά προχθεσινή ήττα από τον Ολυμπιακό, αλλά και την αγωνιστική πτώση της ομάδας. Του κατέστησε σαφές με σκληρή γλώσσα ότι η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο και πως η ανοχή του κόσμου έχει εξαντληθεί, ζητώντας του να επιβάλει άμεσα πειθαρχία στην ομάδα, να βελτιώσει τη φυσική κατάσταση των παικτών, καθώς και νίκες, αρχής γενομένης από το ντέρμπι με την ΑΕΚ (20/11).

«Δεν έχω μάθει να τα παρατάω στη ζωή μου. Θα συνεχίσω να παλεύω πάνω σε αυτό που έχτισα για να φέρω αποτελέσματα και πιστεύω ότι μπορώ να αναστρέψω την κατάσταση» τόνισε από την πλευρά του ο «Στράμα», ο οποίος πλέον θα κρίνεται καθημερινά. Το έργο του είναι πολύ δύσκολο και γι’ αυτό οι άνθρωποι του «Τριφυλλιού» έχουν αρχίσει ήδη τις επαφές με ελεύθερους προπονητές, ώστε να είναι έτοιμοι σε περίπτωση «διαζυγίου». Εξάλλου, ο διοικητικός ηγέτης των «πρασίνων» είναι αποφασισμένος να προχωρήσει σε ριζικές αλλαγές.

Εντός της ημέρας θα υπάρξουν νέες συσκέψεις με τους στενούς συνεργάτες του, αλλά και με τον Ζιλμπέρτο Σίλβα. Παράλληλα, ο Γιώργος Καρανάσος παραιτήθηκε από μέλος του Δ.Σ. της ΠΑΕ, εγκαταλείποντας και το πόστο του αντιπροέδρου της Παναθηναϊκής Συμμαχίας. Ο ίδιος ξεκαθάρισε ότι ο λόγος της παραίτησής του αφορά τη γενικότερη λειτουργία στον τομέα της ΠΑΕ.

Τραυματίες

Οσον αφορά τους Λέτο και Ζέκα, που αποχώρησαν με πρόβλημα τραυματισμού από το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, τα νέα ήταν ευχάριστα. Ο Αργεντινός επιθετικός έχει τράβηγμα στον δικέφαλο και θα προλάβει το ντέρμπι με την ΑΕΚ, όπως και ο αρχηγός του «Τριφυλλιού», που απέφυγε την υποτροπή.

Στο μεταξύ, φήμες θέλουν τον 28χρονο τερματοφύλακα Κέβιν Ολιμπά, που αποτελεί παρελθόν από τον Πλατανιά, να ντύνεται στα πράσινα από τον ερχόμενο Ιανουάριο.

Ο χορός του Ιμπάρμπο ξημερώματα και ο «εξάψαλμος» στο Κορωπί!

Μπαρούτι μύριζε η ατμόσφαιρα στο Κορωπί μετά την ήττα του Παναθηναϊκού από τον Ολυμπιακό. Οπαδοί των «πρασίνων» περίμεναν με άγριες διαθέσεις τους παίκτες στο «Γ. Καλαφάτης», όμως αυτοί δεν εμφανίστηκαν και πήγαν με ταξί σπίτια τους.

Εκεί, όμως, βρέθηκε αντιπροσωπία του ποδοσφαιρικού τμήματος, με επικεφαλής τον Γιάννη Αλαφούζο, με την οποία έκαναν διαλόγο σε έντονο ύφος για περίπου μιάμιση ώρα. Οι οπαδοί ζήτησαν από τον πρόεδρο της ΠΑΕ να απολύσει τον Στραματσόνι, ο οποίος ήταν εκεί ακούγοντας και κάποια «γαλλικά», ενώ του μετέφεραν ότι οι παίκτες του ξενυχτάνε.

Μάλιστα, του έδειξαν βίντεο με τον Ιμπάρμπο να χορεύει στο ξενοδοχείο τα ξημερώματα πριν από το ντέρμπι. Από τα πυρά του κόσμου δεν γλίτωσε ούτε ο Αλαφούζος. Μάλιστα, η κατάσταση πήγε να ξεφύγει όταν του είπαν να βάλει στην ομάδα όσα χρήματα επενδύει και στο κανάλι του. «Εάν δεν με θέλετε, να φύγω» τους απάντησε ο Αλαφούζος εκνευρισμένος και λίγο αργότερα αποχώρησε.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...