Με ίδιο στόχο!

Ο νέος υφ. Αθλητισμού Γ. Βασιλειάδης δήλωσε κατά την τελετή παραλαβής ότι δεν θα συνεχιστούν οι έκνομες καταστάσεις

Από τον
Γιώργο Σηφάκη

Η αλλαγή στο υφυπουργείο Αθλητισμού είναι μόνο στο πρόσωπο και όχι στην πολιτική, όπως δήλωσε ο Γιώργος Βασιλειάδης κατά την παραλαβή – παράδοση από τον Σταύρο Κοντονή. «Θα συνεχίσω το έργο που αφήνει ο Κοντονής, είναι μεγάλη τιμή η επιλογή μου στη θέση αυτή. Είναι μεγάλη πρόκληση να σου προτείνεται να ηγηθείς ενός υπουργείου, πόσο μάλλον ενός υπουργείου με αντικείμενο ιδιαίτερα δύσκολο και απαιτητικό. Το έργο γίνεται ακόμη δυσκολότερο και ακόμη πιο προκλητικό όταν παραλαμβάνεις από μία αντικειμενικά επιτυχημένη ηγεσία και έναν εξαιρετικά επιτυχημένο υπουργό, που δεν δίστασε από την πρώτη μέρα που ανέλαβε να χτυπήσει τη γροθιά στο μαχαίρι. Ετσι λοιπόν αναλαμβάνουμε σήμερα το υπουργείο Αθλητισμού συνεχίζοντας στην ίδια γραμμή και στο ίδιο μοτίβο από το οποίο παραλαμβάνουμε. Εμείς λέμε ΄΄μέχρι εδώ΄΄. Δεν πάει άλλο. Αυτή είναι η βούληση της πολιτικής ηγεσίας, η οποία εκφράζει και τη βούληση της κοινωνίας. Δεν θα δεχτούμε να συνεχιστούν οι έκνομες καταστάσεις στον χώρο του αθλητισμού. Ο αθλητισμός είναι γιορτή, ο αθλητισμός είναι πολιτισμός. Θα δώσουμε μάχη να ξεριζώσουμε το κακό από τη ρίζα του» τόνισε ο κ. Βασιλειάδης.

Μπήκε τάξη

Από την πλευρά του ο Σταύρος Κοντονής παρέδωσε το υφυπουργείο Αθλητισμού (μετακομίζει στο Δικαιοσύνης) και φανερά ικανοποιημένος από το έργο που άφησε, αφού έκανε τον απολογισμό της θητείας του και μίλησε για το θέμα των τακτικών δικαστών και τις σχέσεις του με την ΕΠΟ, τόνισε: 

«Υπηρετήσαμε 20 μήνες με δικαιοσύνη. Βάλαμε τάξη σε μια χαοτική κατάσταση. Δεν κρύψαμε κάτω από το χαλί τα προβλήματα, αντιθέτως τα αναδείξαμε. Το ζούσαμε αυτό στο γήπεδο κάθε Κυριακή, με τη βία και την αλληλοεξόντωση. 

Και όχι μόνο δεν κρύψαμε το πρόβλημα αλλά το δείξαμε κιόλας λαμβάνοντας τα πρώτα ουσιαστικά μέτρα πάνω σε αυτό το πρόβλημα σε συνδυασμό με το σοβαρότατο πρόβλημα που ενδημεί στον ελληνικό αθλητισμό: της διαφθοράς και της διαπλοκής. Εύχομαι κάθε επιτυχία και θα είμαστε όλοι δίπλα στην νέα ηγεσία».

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ