Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Σάσα Μπάστα: Ποιους τσάκωσε ο φακός στα γενέθλια της τραγουδίστριας

Glamorous γενέθλια για τη Σάσα Μπάστα. Η γνωστή τραγουδίστρια...

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Πότε και πού ντύνεται γαμπρός ο «Greek Freak»

Γάμος αλά ελληνικά για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο. Μετά την...

Το 2050 ο μισός πλανήτης θα φορά γυαλιά μυωπίας

Με γοργό ρυθμό εξαπλώνεται πανδημία που ωστόσο περνάει απαρατήρητη...

Baby bloom για τον κανακάρη της Μαρίας Καρλάκη

Διπλό όνομα και νησιωτικό location στο baby bloom του...

Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2016

ΤΑΥΡΟΣ: Οσο και αν κάποια άτομα σας προκαλέσουν, προτιμήστε τη σιωπή. Μη βασιστείτε σε υποσχέσεις ατόμων που ποτέ δεν σας έχουν στηρίξει

ΚΡΙΟΣ: Οι ξεκάθαρες συμφωνίες θα σας βοηθήσουν να κάνετε καλές επιλογές. Πλησιάστε άτομα που ξέρετε ότι έχετε αδικήσει στο παρελθόν και βοηθήστε τα. Μάθετε να μην υποτιμάτε ούτε τους ανθρώπους ούτε τις καταστάσεις.

ΤΑΥΡΟΣ: Οσο και αν κάποια άτομα σας προκαλέσουν, προτιμήστε τη σιωπή. Μη βασιστείτε σε υποσχέσεις ατόμων που ποτέ δεν σας έχουν στηρίξει. Κάντε μια ουσιαστική συζήτηση, εάν εξακολουθείτε να έχετε προβλήματα επικοινωνίας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Μη σπαταλάτε τα λόγια σας σε άτομα που δεν εννοούν να σας καταλάβουν. Κάποιες ανασφάλειες έρχονται να σας αναστατώσουν, αλλά θα καταφέρετε να τις ξεπεράσετε. Υπάρχει η δυνατότητα να ομορφύνει η σχέση σας, γι’ αυτό αποφύγετε τις υπερβολές.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Σκεφτείτε πολύ καλά προτού ενδώσετε σε έναν έρωτα που δεν ξέρετε τι σας επιφυλάσσει. Μην επιτρέψετε σε κανέναν να παίξει με τα συναισθήματά σας και κυρίως με τον ψυχισμό σας. Ζητήστε από άτομα του παρελθόντος να σας αποδείξουν έμπρακτα αυτά που υποστηρίζουν.

ΛΕΩΝ: Εάν πετάτε μονίμως στα σύννεφα, κινδυνεύετε να απογοητευτείτε. Μη δείχνετε πρόθυμοι να συμβιβαστείτε με τις λύσεις που σας δίνουν. Πισωγυρίζοντας σε καταστάσεις που σας πονάνε δεν θα αποκαταστήσετε την ψυχική υγεία σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Δημιουργήστε τα κατάλληλα κίνητρα που θα σας βοηθήσουν στις παρούσες συνθήκες. Δείτε τι μπορείτε να κάνετε μόνοι σας, απομυθοποιώντας πρόσωπα και καταστάσεις. Εξηγήστε στον σύντροφό σας ότι χρειάζεστε συντροφικότητα και όχι κριτική.

ΖΥΓΟΣ: Απαλλαγείτε από σταθερές συνήθειες που δύσκολα αποχωρίζεται κανείς και κάνετε την υπέρβασή σας, προκειμένου να πετύχετε την εξάλειψη όσων πραγμάτων σας ταλαιπωρούν αλλά και την επίτευξη αυτών που επιθυμείτε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ; Δεν μπορείτε να αποφύγετε την επανάσταση ενός συνεργάτη που είχατε πιέσει αρκετά. Χαράξτε κοινή πορεία με τον σύντροφό σας και ακολουθήστε την πιστά χωρίς αλλαγές. Μπορεί να σας αρέσει το σασπένς, αλλά στη σχέση σας δεν χωράει παρασκήνιο.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μην εγκαταλείπετε ό,τι σας δίνει χαρά και είναι ιδιαίτερα σημαντικό για εσάς. Για να αντεπεξέλθετε σε προκλήσεις, φανείτε δυναμικοί και εργατικοί. Διοχετεύστε την υπερένταση στον ερωτικό τομέα και περάστε ένα υπέροχο βράδυ.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Οι προσωπικές συναισθηματικές ανασφάλειές σας δεν σας αφήνουν να δεχτείτε και αυτές που έχει ο σύντροφός σας. Από το να κρατάτε τον θυμό μέσα σας, μιλήστε ανοιχτά σε αυτούς που σας ενοχλούν. Ξεκαθαρίστε ποιες είναι οι επιδιώξεις σας γιατί δεν υπάρχει μέση λύση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Εξομολογηθείτε στους δικούς σας ανθρώπους τους φόβους που έχετε και παραδεχτείτε τα λάθη σας. Με σκληρή δουλειά και υπομονή θα δείτε τα όνειρά σας να πραγματοποιούνται. Αποφορτιστείτε από την ένταση που έχετε με μια μικρή εκδρομή που θα σας χαλαρώσει.

ΙΧΘΥΕΣ: Μοιράστε αρμοδιότητες, αντί να φορτώνεστε ευθύνες που αναλογούν σε άλλους. Τακτοποιήστε εκκρεμότητες που η επίλυσή τους θα σας δώσει ανακούφιση. Τολμήστε να κάνετε μερικές αλλαγές στον προσωπικό και τον επαγγελματικό χώρο σας.

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...