Εχασαν τη μάχη για τη ζωή τα δίδυμα της 42χρονης, που «έσβησε» λίγο πριν από τη γέννα

Με τον χειρότερο τρόπο ολοκληρώθηκε η τραγωδία με την έγκυο από τα Νέα Στύρα, η οποία πέθανε λίγο προτού γεννήσει τα δίδυμα που κυοφορούσε

Με τον χειρότερο τρόπο ολοκληρώθηκε η τραγωδία με την έγκυο από τα Νέα Στύρα, η οποία πέθανε λίγο προτού γεννήσει τα δίδυμα που κυοφορούσε. Τρεις εβδομάδες μετά τον θάνατο της μητέρας Γιάννας Παπαγεωργίου έχασαν τη μάχη για τη ζωή και τα δύο νεογέννητα αγοράκια της, που νοσηλεύονταν στην Εντατική Νεογνών του Νοσοκομείου Παίδων.

Η 42χρονη έγκυος είχε αφήσει την τελευταία πνοή της στις 16 Οκτωβρίου, την ώρα που μεταφερόταν εσπευσμένα σε ιδιωτικό μαιευτήριο της Αθήνας, καθώς είχε παρουσιάσει υψηλή υπέρταση και είχε χάσει τις αισθήσεις της.

Οι γιατροί δεν είχαν καταφέρει να σώσουν τη ζωή της μητέρας, που ήταν ήδη νεκρή όταν έφτασε στο μαιευτήριο, αλλά τα δύο αγοράκια που κυοφορούσε είχαν γεννηθεί ζωντανά με καισαρική τομή. Ωστόσο, τα δίδυμα παρουσίασαν προβλήματα υγείας και ύστερα από αίτημα των συγγενών είχαν μεταφερθεί για νοσηλεία σε θερμοκοιτίδες της ΜΕΘ Νεογνών του Νοσοκομείου Παίδων «Αγία Σοφία».

Με διαφορά λίγων ωρών

Δυστυχώς, η μοίρα αποδείχθηκε σκληρή και για τα δύο νεογέννητα. Παρά τις προσπάθειες των γιατρών, η κατάσταση της υγείας τους επιδεινώθηκε, με αποτέλεσμα να μην αντέξουν τη σκληρή δοκιμασία και να αφήσουν την τελευταία πνοή τους την περασμένη Δευτέρα, με διαφορά λίγων ωρών το ένα από το άλλο! Τραγική φιγούρα, ο σύζυγος της 42χρονης και πατέρας των παιδιών Κώστας Πηλιχός, που έχει βυθιστεί σε ανείπωτη θλίψη από την αναπάντεχη απώλεια της οικογένειάς του.

Στις λίγες κουβέντες που κατάφερε να ψελλίσει χθες ανέφερε ότι τα δύο νεογνά «έφυγαν» από ανακοπή καρδιάς. Στο πένθος έχει βυθιστεί και η κοινωνία των Νέων Στύρων, η οποία δεν μπορεί να πιστέψει το φοβερό δράμα που ζει η οικογένεια.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αποκλειστικό! Η προαγγελία γάμου των Οικονομάκου – Τσερέλα: Δεν παντρεύονται στην Πάρο

Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Μπρούνο Τσερέλα σε λίγες ημέρες θα είναι παντρεμένοι.

Εκτός εκπομπής ο Άκης Παυλόπουλος – «Ούτε πρόκειται να τον δείτε. Μέχρι νεωτέρας, θα δούμε πότε θα ‘ρθει»

Ο Άκης Παυλόπουλος δεν βρισκόταν στην εκπομπή «Καλημέρα ΣΚΑΙ» με τον Δημήτρη Οικονόμου να καλημερίζει τους τηλεθεατές και να κάνει αναφορά στην απουσία του συναδέλφου του.

Πασίγνωστος τραγουδιστής αρραβωνιάστηκε με τον σύντροφό του!

Μετά από τρία χρόνια σχέσης ήρθε και ο αρραβώνας!

Σία Κοσιώνη: Η νέα «σιδηρά κυρία» της Αγίας Παρασκευής

Η Κοσιώνη θα παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της...

Ζευγάρι ηθοποιών παντρεύτηκε στα κρυφά – Ερωτεύτηκε στα γυρίσματα πετυχημένης σειράς

Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος που οδήγησε σε γάμο!

Οι «επώνυμοι» της σόουμπιζ βολτάρουν στο κέντρο της Αθήνας

Ο φωτογραφικός φακός του Espressonews.gr κατέβηκε στο κέντρο της Αθήνας και απαθανάτισε πολλά γνωστά πρόσωπα της σόουμπιζ.

Αναστάσης Ροϊλός – Στέλλα Ψαρουδάκη: Τα παθιασμένα τους φιλιά στο αεροδρόμιο

Ο Αναστάσης Ροϊλός είναι τρελά ερωτευμένος με τη συνάδελφό...