Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Και ξαφνικά κόντρα ανάμεσα σε Πετρουτσέλι και Πιερίδη

Νωρίς νωρίς τα... τσούγκρισαν τα πασχαλινά αβγά η Φλορίντα...

Ο Λευτέρης Χαρίτος μετά τη Μαρκέλλα Γιαννάτου βρήκε τον έρωτα στην αγκαλιά...

Ο Λευτέρης Χαρίτος είναι ξανά ερωτευμένος και δεν το...

Καμία ευθύνη δεν ανέλαβε ο Δημήτρης Κουτσολιούτσος για το σκάνδαλο της Folli...

Καμία ποινική ευθύνη για τους «μαγειρεμένους» ισολογισμούς της εταιρίας...

Ο Τσακαλώτος ξεπέρασε τη… Γιόχανσον και παρομοίωσε τη Μαρία Καρυστιανού με...

Αφησε τη Σκάρλετ Γιόχανσον και «έπιασε» την Τζούλια Ρόμπερτς...

Τον εκβίαζαν με «στημένο» online βίντεο

Χειροπέδες σε πατέρα και γιο που ζητούσαν 70.000 ευρώ από τον έμπορο Γιάννη Φλωρίδη! Τον απειλούσαν πως είχαν στοιχεία ότι βάφτιζε «ντόπια» κρέατα εισαγωγής

Χειροπέδες σε πατέρα και γιο που ζητούσαν 70.000 ευρώ από τον έμπορο Γιάννη Φλωρίδη! Τον απειλούσαν πως  είχαν στοιχεία ότι βάφτιζε «ντόπια» κρέατα εισαγωγής

Ενας 58χρονος και ο 32χρονος γιος του κατηγορούνται ότι εκβίαζαν τον γνωστό έμπορο κρεάτων Γιάννη Φλωρίδη, ζητώντας του μεγάλο χρηματικό ποσό για να μην ανεβάσουν στο διαδίκτυο βίντεο στο οποίο φαινόταν ένας αλλοδαπός εργαζόμενος της εταιρίας του να αλλάζει τις σφραγίδες σε κρέατα εισαγωγής και να βάζει ελληνικές! Μάλιστα, είχαν σκηνοθετήσει το οπτικό υλικό για να το χρησιμοποιήσουν στον εκβιασμό!

ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΕΟΔΟΣΗ Π. ΠΑΝΟΥ

Ολα άρχισαν πριν από μερικούς μήνες, όταν άγνωστος τηλεφώνησε στον ιδρυτή της εταιρίας εμπορίας κρεάτων Φλωρίδης ΑΒΕΚ και προειδοποίησε τον κ. Φλωρίδη ότι είχε στοιχεία πως στην επιχείρησή του «βαφτίζονταν» ντόπια τα χοιρινά, αρνιά και βοοειδή εισαγωγής. Ο επιχειρηματίας θορυβήθηκε, καθώς γνώριζε απόλυτα πως η εταιρία του λειτουργεί τηρώντας τη νομοθεσία για την ασφάλεια των καταναλωτών και την ενημέρωσή τους σχετικά με την προέλευση των κρεάτων. Ετσι, αντέδρασε άμεσα στο τηλεφώνημα του αγνώστου.

Ωστόσο, ακολούθησε και δεύτερη ενόχληση, αυτή τη φορά με συγκεκριμένες απαιτήσεις από την πλευρά των εκβιαστών, που ζητούσαν από τον επιχειρηματία να καταθέσει το ποσό των 70.000 ευρώ σε συγκεκριμένο τραπεζικό λογαριασμό, προκειμένου να μη δημοσιοποιήσουν το οπτικό υλικό. Ο κ. Φλωρίδης απευθύνθηκε αρχικά στον δικηγόρο του και στη συνέχεια στην Ασφάλεια, όπου κατήγγειλε τον εκβιασμό.

Λίγες ημέρες μετά, όμως, το επίμαχο βίντεο ανέβηκε αιφνιδιαστικά σε ιστοσελίδα, με αποτέλεσμα να υποστεί δυσφήμηση η εταιρία του γνωστού εμπόρου. Στο υλικό φαινόταν καθαρά ένας αλλοδαπός να αντικαθιστά τις σφραγίδες στα κρέατα με ελληνικές! Οι αστυνομικοί πήραν αμέσως κατάθεση από τον εργαζόμενο, ο οποίος αποκάλυψε πως ένας 32χρονος συνάδελφός του τον έπεισε να κάνουν… πλάκα και για τον λόγο αυτόν δέχθηκε να τον βιντεοσκοπήσει, αφού πρώτα του έδωσε οδηγίες για το τι έπρεπε να κάνει!

Στον εισαγγελέα

Επειτα από έρευνες, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας κατάφεραν να εντοπίσουν τον 32χρονο και στη συνέχεια τον πατέρα του, και μάλιστα στις εγκαταστάσεις ανταγωνιστικής εταιρίας στην περιοχή του Ρέντη όπου εργάζονταν, καθώς είχαν αποχωρήσει από την εταιρία του κ. Φλωρίδη! Πατέρας και γιος συνελήφθησαν και θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα κατηγορούμενοι για απάτη και εκβίαση, ενώ το στημένο βίντεο κατέβηκε άμεσα από το διαδίκτυο.

04.06 espr.weekend 260x160 630x388 630x388 630x389 630x388 630x388 630x387 630x387 630x387

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....