Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Η Αννα Βίσση δεν «ψήνεται» για το «Voice»

Η Αννα Βίσση είπε «όχι» σε μια θέση στην...

Συμμορίες Ρομά έχουν ρημάξει τους τελευταίους μήνες την ανατολική Θεσσαλονίκη

Σε μάστιγα έχουν εξελιχθεί τους τελευταίους μήνες οι κλοπές,...

Η Κατερίνα Βρανά γιορτάζει την ημέρα που σχεδόν πέθανε

Είναι μια μαχήτρια της ζωής και δεν ξεχνά ποτέ...

Ο Κώστας Καραμανλής πάει στη Λαμία για να τιμήσει τη Μαριέττα Γιαννάκου

Εμφάνιση του πρώην πρωθυπουργού σε γιορτή στελεχών της Νέας Δημοκρατίας

ΑΠΟ ΤΗ ΒΙΒΙΑΝ ΜΠΕΝΕΚΟΥ

Εμφάνιση του πρώην πρωθυπουργού σε γιορτή στελεχών της Νέας Δημοκρατίας

Αν και δεν το συνηθίζει, αυτή η περίσταση είναι διαφορετική και σηματοδοτεί το άνοιγμα της… ατζέντας του τόσα χρόνια μετά. Τη φίλη του, λοιπόν, Μαριέττα Γιαννάκου θα τιμήσει με την παρουσία του σε εκδήλωση προς τιμήν της ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής. Θα γίνει στη Λαμία την Κυριακή 13 Νοεμβρίου.

Ο Κώστας Καραμανλής θα βρεθεί σε μια γιορτή που οργανώνεται από στελέχη της Νέας Δημοκρατίας με τη συμβολή του βουλευτή και πρώην υπουργού Χρήστου Σταϊκούρα, καθώς και του πατέρα του Κώστα, που υπήρξε επί χρόνια στενός συνεργάτης του Κώστα Καραμανλή. Αλλωστε, η Μαριέττα Γιαννάκου είναι προσωπικότητα αιχμής, όχι μόνο για τον δεξιό χώρο, αλλά συνολικά. Οι περιπέτειες δε της υγείας της έδειξαν ότι είναι και ένας πολύ δυνατός άνθρωπος. Κι αυτόν τον άνθρωπο τιμά και ο πρώην πρωθυπουργός.

Διεργασίες για τα κόκκινα χαλιά

f 2

Προετοιμάζει το έδαφος για την επίσκεψη Μπαράκ Ομπάμα ο νέος πρέσβης των ΗΠΑ. Για τον λόγο αυτόν βρέθηκε στη Βουλή, για να συζητήσει με τον πρόεδρο Νίκο Βούτση τις λεπτομέρειες του προεδρικού προγράμματος. Ο νέος πρέσβης των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής στην Ελλάδα, κ. Τζέφρι Πιάτ, πήγε χθες στο Κοινοβούλιο, σε μια ιδιαίτερα φορτισμένη μέρα λόγω των αμερικανικών εκλογών, αλλά παρ’ όλα αυτά οι διεργασίες για την επίσκεψη Ομπάμα δεν μπορούν να περιμένουν. Συζητήθηκαν τα μέτρα ασφαλείας και ό,τι συνεπάγεται ο ερχομός του Αμερικανού προέδρου στην Αθήνα. Ακόμη και τα κόκκινα χαλιά που θα στρωθούν… Μεγαλεία ο Νίκος Βούτσης!

Στο ίδιο αμφιθέατρο όπου ήταν ο μπαμπάς

img 1840

Ο Αποστόλης ορκίστηκε στο ίδιο αμφιθέατρο όπου κάποτε φόρεσε τήβεννο και ο μπαμπάς του. Ο λόγος για τον γιό του Γιώργου Βουλγαράκη, που αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο Πειραιώς και συνεχίζει τις σπουδές του στη Νομική σχολή. Ο πρώην υπουργός, συγκινημένος, ανάρτησε φωτογραφία στη σελίδα του, γράφοντας: «Στο ίδιο αμφιθέατρο που ορκίστηκα, χρόνια πριν, ορκίστηκε σήμερα και ο Αποστόλης μου.

img 1839

Βέβαια, δύο χρόνια μετά την αποφοίτησή του τον πάλευα για να πάει στη τελετή. Μεγάλη χαρά και συγκίνηση. Και μόνο που ξαναμπήκα στην αίθουσα, ένιωσα σαν να μην πέρασε ούτε μια μέρα. Από εκεί άλλωστε άρχισαν όλα! Τώρα συνεχίζει ακάθεκτος στη Νομική. Με το καλό και στο δεύτερο πτυχίο». Ο Γιώργος Βουλγαράκης, ως φαίνεται, είναι μπαμπάς με τα όλα του, κι ο Αποστόλης… στα χνάρια του.

Πανηγυρική περιοδεία (με ρακές) στην Κρήτη

mitsotakis 0

Πήγε επίσκεψη στα ρακοκάζανα κι ύστερα παρακολούθησε τις αμερικανικές εκλογές στο σπίτι του. Από την Κρήτη παρακολούθησε τη μάχη Χίλαρι – Τράμπ ο πρόεδρος της Ν.Δ. Κυριάκος Μητσοτάκης, που βρίσκεται εκεί για περιοδεία από χθες. Πήγε με αφορμή τις εορταστικές εκδηλώσεις για τα 150 χρόνια από το Ολοκαύτωμα του Αρκαδίου, αλλά η περιοδεία ήταν σχεδόν πανηγυρική, αφού ο κόσμος ήταν θερμότατος μαζί του, γεγονός που ενθουσίασε τον ίδιο και το επιτελείο του Κυριάκου Μητσοτάκη. Στη ρακή, μάλιστα, του ευχήθηκαν καλή επιτυχία στην πορεία του, αφού τσούγκρισαν τα ποτήρια.9

(!)

papakosta aylonitoy

Οι δύο Ελληνίδες κύριες της πολιτικής που διαπληκτίζονται εντός φωτογραφίζονται εκτός! Χθες η βουλευτής της Ν.Δ. Κατερίνα Παπακώστα και η Ελένη Αυλωνίτου του ΣΥΡΙΖΑ βρέθηκαν να πίνουν καφεδάκι στο Στρασβούργο, στο περιθώριο της διήμερης επίσκεψη της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης της Μεσογείου (Parliamentary Assembly of the Mediterranean – PAM) στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.

Αντικείμενο των συνεδριάσεων είναι η ενημέρωση των κοινοβουλευτικών εκπροσώπων των 27 κρατών-μελών της Κ.Σ. της Μεσογείου για ζητήματα ανθρωπίνων δικαιωμάτων και τρομοκρατίας. Τόσο η Κατερίνα όσο και η Ελένη στάθηκαν στο ύψος τους όσον αφορά την ελληνική εκπροσώπηση, παρά τις διαφορετικές πολιτικές θέσεις τους.

04.06 espr.weekend 260x160 630x388 630x388 630x389 630x388 630x388 630x387 630x387 630x387

{{-PCOUNT-}}22{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...