Τετάρτη, 19 Μαρτίου, 2025

Το βίντεο του Κακοσαίου έριξε το TikTok

Το video clip του Γιώργου Κακοσαίου για το καινούργιο...

«Άγιος έρωτας»: Η Βιργινία λέει στη Χλόη την αλήθεια για την Πετρούλα

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Άγιος έρωτας».Η Χριστίνα αποκαλύπτει στον Παύλο πως υπάρχει...

«Τεχνικοί ΔΕΗ» με Mercedes ρήμαζαν σπίτια στα Β.Π.

Eχοντας ως κάλυψη μια πολυτελή νοικιασμένη Mercedes «όργωναν» τις...

Η Ευαγγελία Συριοπούλου καταφθάνει στο «Grand Hotel»

Στο «Grand Hotel» μια λαμπερή άφιξη θα φωτίσει το...

Εξι μαχαιριές στην πλάτη από τη φόνισσα του Κορωπίου

Αποκαλυπτική για τον τρόπο με τον οποίο δολοφονήθηκε η 35χρονη Θεοδώρα στο Κορωπί είναι η ιατροδικαστική έκθεση

Αποκαλυπτική για τον τρόπο με τον οποίο δολοφονήθηκε η 35χρονη Θεοδώρα στο Κορωπί είναι η ιατροδικαστική έκθεση, η οποία, μαζί με όσα προέκυψαν από την κύρια ανάκριση για το φονικό (από έρωτα) που έγινε στις αρχές Αυγούστου, βρίσκεται στα χέρια εισαγγελέα.

Η άτυχη γυναίκα δέχτηκε πισώπλατες μαχαιριές με κουζινομάχαιρο από την 26χρονη Νικολέτα, την ερωμένη του συζύγου της. Οπως προκύπτει από την ιατροδικαστική εξέταση, η φόνισσα κατάφερε έξι μαχαιριές στην πλάτη και στο πίσω μέρος του θώρακα της 35χρονης με το κουζινομάχαιρο, μήκους άνω των οκτώ εκατοστών.

Πολλαπλοί τραυματισμοί

«Το θύμα μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Κορωπίου την 3/8/2016 περί ώρα 20.50 με πολλαπλούς τραυματισμούς από νύσσον όργανο (κουζινομάχαιρο) από οικείους της σε κατάσταση μυδρίασης» αναφέρει ο ιατροδικαστής. Βάσει της νεκροψίας – νεκροτομής, η μητέρα δύο παιδιών δέχτηκε χτυπήματα στην οπίσθια θωρακική χώρα, στην αριστερή θωρακική πλευρά, στη δεξιά μασχάλη και στην ωμοπλάτη, ενώ δύο μαχαιριές έπληξαν ζωτικά όργανα: «Διαμπερές τραύμα με τραύμα εισόδου στην πλάγια επιφάνεια του άνω λοβού του δεξιού πνεύμονα μήκους τεσσάρων εκατοστών και τραύμα εξόδου στην πρόσθια επιφάνεια του άνω λοβού του δεξιού πνεύμονα μήκους δύο εκατοστών» ήταν το πρώτο θανάσιμο τραύμα, ενώ για το δεύτερο αναφέρεται: «Τραύμα μήκους ενός εκατοστού και βάθος τεσσάρων στην οπίσθια επιφάνεια του κάτω λοβού του αριστερού πνεύμονα».

Η γυναίκα είχε εκδορές σε πολλά σημεία του σώματός της, κάτι που σημαίνει ότι προηγήθηκε πάλη και όλα δείχνουν ότι η Θεοδώρα αμυνόταν μέχρι την τελευταία στιγμή!
Η 26χρονη και ο 42χρονος Γιάννης (την επόμενη ημέρα, θέλοντας να πάρει εκδίκηση για τη δολοφονία της γυναίκας του, πυροβόλησε και τραυμάτισε τον πατέρα της ερωμένης του) είναι προφυλακισμένοι.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Γιατί η Ράπτη δεν πρόλαβε να χαρεί την παραμονή της στην κυβέρνηση

Δεν την άφησε να χαρεί την παραμονή της στο...

Μαζεύεται ξανά «Το σόι σου»

Χαμπέοι και Τριαντάφυλλοι μας στρώνουν ξανά το τραπέζι! Οταν...

Χωμενίδης στον ΑΝΤ1 με τη «Νίκη»

Η ελληνική λογοτεχνία εμπνέει την ελληνική τηλεόραση! Και τρίτο...

Το… γυαλί δεν κολλάει για Παπαρίζου και Καψάλη, και όλα δείχνουν οριστικό χωρισμό

Λιγοστεύουν οι πιθανότητες επανασύνδεσης, αφού σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες...