Μεταμορφώσεις πολλών αστέρων

Στη νέα παράστασή του ο Διονύσης Ζάχος υποδύεται τις Στάη, Μαλβίνα και Μαρινέλλα

Στη νέα παράστασή του ο Διονύσης Ζάχος υποδύεται τις Στάη, Μαλβίνα και Μαρινέλλα

Ο Διονύσης Ζάχος έγινε… Ελλη Στάη, Μαλβίνα Κάραλη και Μαρινέλλα.

Οι μιμήσεις του γνωστού performer για τις ανάγκες της νέας παράστασής του «Κάνε κουράγιο, Ελλάδα μου» είναι εντυπωσιακές. Ο ίδιος έχει ετοιμάσει ένα φαντασμαγορικό πρόγραμμα, που θα φιλοξενείται κάθε Τετάρτη σε κολωνακιώτικο στέκι, ταξιδεύοντας τους θεατές στον χρόνο μέσα από τη σάτιρα.

Στο πλευρό του Ζάχου θα βρίσκεται η εκρηκτική Shaya, η οποία θα «μεταμορφώνεται» επίσης σε Τίνα Τέρνερ, Νίνα Σιμόν και Νταϊάνα Ρος. Σε μια σειρά από βίντεο, που γυρίστηκαν υπό την καθοδήγηση του Γιώργου Γκάβαλου και θα προβάλλονται στη ροή της παράστασης, ο Διονύσης θα εμφανίζεται ακόμη ως Γιώργος Τράγκας, Ζωή Κωνσταντοπούλου και Αλίκη. Τη μουσική επιμέλεια υπογράφει ο Ακης Παππάς, τη σκηνογραφία ο Βαγγέλης Μπουλάς, το μακιγιάζ ο Νίκος Ζήσης και τα κοστούμια είναι από το βεστιάριο Τα Ρούχα του Βασιλιά.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αποκλειστικό! Η προαγγελία γάμου των Οικονομάκου – Τσερέλα: Δεν παντρεύονται στην Πάρο

Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Μπρούνο Τσερέλα σε λίγες ημέρες θα είναι παντρεμένοι.

Εκτός εκπομπής ο Άκης Παυλόπουλος – «Ούτε πρόκειται να τον δείτε. Μέχρι νεωτέρας, θα δούμε πότε θα ‘ρθει»

Ο Άκης Παυλόπουλος δεν βρισκόταν στην εκπομπή «Καλημέρα ΣΚΑΙ» με τον Δημήτρη Οικονόμου να καλημερίζει τους τηλεθεατές και να κάνει αναφορά στην απουσία του συναδέλφου του.

Πασίγνωστος τραγουδιστής αρραβωνιάστηκε με τον σύντροφό του!

Μετά από τρία χρόνια σχέσης ήρθε και ο αρραβώνας!

Σία Κοσιώνη: Η νέα «σιδηρά κυρία» της Αγίας Παρασκευής

Η Κοσιώνη θα παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της...

Ζευγάρι ηθοποιών παντρεύτηκε στα κρυφά – Ερωτεύτηκε στα γυρίσματα πετυχημένης σειράς

Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος που οδήγησε σε γάμο!

Οι «επώνυμοι» της σόουμπιζ βολτάρουν στο κέντρο της Αθήνας

Ο φωτογραφικός φακός του Espressonews.gr κατέβηκε στο κέντρο της Αθήνας και απαθανάτισε πολλά γνωστά πρόσωπα της σόουμπιζ.

Πρωταγωνίστρια σειράς του ALPHA: «Οριακά έχω προσωπική ζωή, έχω ξεχάσει πως είναι να με φλερτάρουν»

Απογοητευμένη δηλώνει η γνωστή ηθοποιός καθώς δεν τη φλερτάρουν όπως εξομολογήθηκε σε συνέντευξή της.