Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Tρεις τελευταίες παραστάσεις από τον Διονύση Ζάχο στο Mayor

Επιστρέφει, ύστερα από μια μικρή παύση, ο Διονύσης Ζάχος...

Η κίνηση στα social media από Λάλο και Μαυρίδου που επιβεβαιώνει την...

Το αποκλειστικό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της «Espresso» για τον χωρισμό-βόμβα...

Είναι πολλά τα λεφτά για το «GNTM», Ηλιάνα

Μαύρες πλερέζες... για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, καθώς το «GNTM»...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2016

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Αν ξεπεράσετε τις ψευδαισθήσεις σας, θα έχετε αρκετές προοπτικές για το μέλλον. Οι αλλαγές στον τρόπο σκέψης σας θα συμβάλουν στην ανανέωση της σχέσης σας

ΚΡΙΟΣ: Oταν συζητάτε για τη σχέση σας, δεν χρειάζεται να κάνετε τόσο τους άνετους, γιατί πολύ σύντομα θα το μετανιώσετε. Πριν βάλετε περισσότερο πάθος χρειάζεται να κατανοήσετε τις συνήθειες και τους τους ρυθμούς του συντρόφου σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Διώξτε παλιές νοοτροπίες, γιατί από αυτό θα εξαρτηθεί η εξέλιξή σας. Θα υπάρχει μεγάλη έλξη με ορισμένα πρόσωπα, αλλά θα παιχτούν και αρκετά παιχνίδια κυριαρχίας. Να θυμάστε πως τα έντονα πάθη δεν πρόκειται να σας ωφελήσουν.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Μόνο μέσα από τη σχέση σας θα καταλάβετε την αξία της συντροφικότητας. Προσεγγίστε το ταίρι σας με αγάπη και μη φοβηθείτε να κοντραριστείτε σε θέματα στα οποία δεν συμφωνείτε. Η αισιοδοξία θα σας βοηθήσει να ξεπεράσετε τους φόβους σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Αν ξεπεράσετε τις ψευδαισθήσεις σας, θα έχετε αρκετές προοπτικές για το μέλλον. Οι αλλαγές στον τρόπο σκέψης σας θα συμβάλουν στην ανανέωση της σχέσης σας. Οι συνθήκες θα σας υποχρεώσουν να ξεκαθαρίσετε τις υποχρεώσεις σας.

ΛΕΩΝ: Οι κοινωνικές δραστηριότητες θα σας επιφορτίσουν με νέες υποχρεώσεις. Βγείτε με άτομα του περιβάλλοντός σας που θα ανεβάσουν την ψυχολογία σας. Μην επιβαρύνετε την ήδη τεταμένη ατμόσφαιρα στην οικογένειά σας με σπασμωδικές κινήσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Δείξτε μεγαλύτερο ενδιαφέρον και προσήλωση στα επαγγελματικά σας θέματα. Πριν τολμήσετε να προβείτε σε αλλαγές, κάντε την αυτοκριτική σας. Αντιμετωπίστε τα επαγγελματικά προβλήματα που σας ταλαιπωρούν και μην τα αφήνετε για αργότερα.

ΖΥΓΟΣ: Μη μένετε δέσμιοι σε οικογενειακούς κανόνες που δεν σας εκφράζουν. Δείχνοντας ευαισθησία θα κρατήσετε κοντά σας όσους αγαπάτε. Αν νιώθετε πιο καλά όταν είστε μόνοι σας, βρείτε χρόνο να απομονωθείτε και να γεμίσετε τις μπαταρίες σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Χρειάζεται να κάνετε μια πιο ήρεμη προσέγγιση για να λύσετε τις διαφορές που έχετε με φίλους και συνεργάτες. Μην αφήσετε εξωτερικές επιρροές να κάνουν κουμάντο στη ζωή σας. Κρατηθείτε μακριά από πρόσωπα που ταράζουν την ηρεμία σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Φανείτε συντηρητικοί με τις οικονομικές δραστηριότητές σας. Δείξτε κατανόηση στις απόψεις που έχουν οι συνεργάτες σας για κάποια συγκεκριμένα θέματα. Πρέπει να αρχίσετε να κοιτάτε το δικό σας συμφέρον και να μην ακούτε μόνο τους άλλους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Επαναστατικές αλλαγές θα σας βγάλουν από τη ρουτίνα της καθημερινότητας. Διασκεδάστε όσο γίνεται και μη μένετε σπίτι να κλαίτε τη μοίρα σας. Για να προχωρήσετε μπροστά πρέπει πρώτα να αποδεσμευτείτε από τις διάφορες εκκρεμότητες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Επιτρέψτε στις ευαισθησίες σας να εκδηλωθούν και μην ξεχνιέστε στη δουλειά. Το καλύτερο δώρο που μπορείτε να κάνετε στον εαυτό σας είναι μια εκδρομή. Αντιμετωπίστε τους απαιτητικούς συνεργάτες σας με ένα μεγάλο χαμόγελο.

ΙΧΘΥΕΣ: Συνειδητοποιώντας την πραγματικότητα θα μπορέσετε να φανείτε προνοητικοί στις δύσκολες ώρες και να διατηρήσετε τις ισορροπίες, ακόμα και στις πιο ανοιχτές προκλήσεις. Καλό είναι να αποφύγετε αγορές που δεν τις έχετε πραγματική ανάγκη.

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Ιωάννα Τούνη: Τα επίμαχα «κεφάλαια» του βουλεύματος που στέλνει σε δίκη τους δύο άντρες

Συγκλονιστικά στοιχεία για την υπόθεση revenge porn εις βάρος...