Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

O Ιερός Καθεδρικός Ναός του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στην Αλεξάνδρεια κινδυνεύει με...

Με άμεσο «σφράγισμα», λόγω φθορών, κινδυνεύει ο Ιερός Καθεδρικός...

Στη φυλακή σάτυρος που θώπευσε 22χρονη κοπέλα στη Θεσσαλονίκη

Τον δρόμο για τη φυλακή πήρε ένας 48χρονος άνδρας...

Η Μαρίνα Ασλάνογλου μιλά για τον ρόλο της στις «Ψυχοκόρες» του ANT1!

Τη στιγμή που η ταλαντούχα ηθοποιός Μαρίνα Ασλάνογλου περιοδεύει...

Φίλος «οχιά» και δολοφόνος του άτυχου καρκινοπαθούς Γερμανού στην Κρήτη

Τον δρόμο για τη φυλακή πήρε χθες, μετά την...

«Ανοίγουν τα στόματα» για το διαζύγιο Σκορδά – Λιάγκα

Η μετωπική σύγκρουση της Σκορδά με τον Λιάγκα στο backstage της εκπομπής «Το Πρωινό», τα συνεχή νεύρα, το τριήμερο για σκι και τα νυχτοπερπατήματα που τους έφτασαν στα άκρα

Νέες αποκαλύψεις έρχονται στο φως για το ηχηρό διαζύγιο, που «σφράγισε» τον λαμπερό γάμο και τον άλλοτε ευτυχισμένο έγγαμο βίο του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά.

Μετά τη δημόσια παραδοχή του ζευγαριού πως δεν είναι πλέον μαζί, τα στόματα ανθρώπων τόσο από το φιλικό όσο και από το επαγγελματικό του περιβάλλον ανοίγουν σιγά σιγά και αποκαλύπτουν στην «Espresso» άγνωστα γεγονότα, τα οποία «πυροδότησαν» τον εκρηκτικό μηχανισμό που «τίναξε» τον γάμο του στον αέρα.

Στους συνεργάτες και αυτόπτες μάρτυρες των περσινών ομηρικών καβγάδων τους στα backstage της εκπομπής «Το Πρωινό» η ανακοίνωση του διαζυγίου δεν προκάλεσε έκπληξη. Οι πληροφορίες ήθελαν, άλλωστε, το ζευγάρι στα πρόθυρα του χωρισμού από τα Χριστούγεννα του 2015. Η καθημερινότητα τους περιλάμβανε προσωπικές εντάσεις για ασήμαντες αφορμές, και αυτό είχε στοιχίσει στην ψυχολογία όχι μόνο των «πρωταγωνιστών» αλλά και των εργαζομένων.

«Ο Γιώργος τους τελευταίους μήνες ήταν καταβεβλημένος. Φαινόταν ότι περνούσε ζόρια. Τα πρωινά έφτανε στο στούντιο στενοχωρημένος, αλλά δεν έλεγε τίποτε. Τα εν οίκω τα κρατούσαν ως επτασφράγιστο μυστικό» δηλώνει πρόσωπο από τον στενό επαγγελματικό κύκλο του ζευγαριού.

gewrgweh 5Το γεγονός ότι είχε φτάσει ο κόμπος στο χτένι επιβεβαιώθηκε με μια σφοδρή μετωπική σύγκρουση των δυο τους στο στούντιο, που άφησε άφωνους ακόμα και τους συμπαρουσιαστές τους. Αφορμή στάθηκε η κίνηση του Λιάγκα να επιβάλει στη Σκορδά την άποψή του για ένα θέμα που συζητούσαν ζωντανά στον αέρα. Οταν έπεσαν διαφημίσεις εκείνη ξέσπασε την οργή της: «Αν με διορθώσεις ξανά στον αέρα, θα γίνει χαμός!» φώναξε έξαλλη μπροστά σε τριάντα άτομα απευθυνόμενη στον σύζυγό της.

Τα δικά του νεύρα ο δημοσιογράφος τα ξεσπούσε στη δημοσιογραφική ομάδα, με δικαιολογία τη θεματολογία της εκπομπής. Είχε ξεπεράσει μάλιστα κάθε όριο και γινόταν ολοένα πιο αιχμηρός στα σχόλιά του για πρόσωπα της showbiz, με τη Φαίη να αντιδρά μειδιώντας και κρατώντας αποστάσεις gewrgweh 2ασφαλείας από τις απόψεις του.

Αλλο ένα σκηνικό που θυμούνται -με τρόμο- άτομα της παραγωγής ήταν όταν ο Γιώργος πήρε άδεια από τη «σημαία» και έλειψε για ένα τριήμερο στα μέσα της σεζόν για να ταξιδεύσει με τον Ηλία Κοκοτό και τον Θέμη Γεωργαντά στην Ελβετία για σκι.

Αυτό δεν άρεσε καθόλου στη σύζυγό του, που την άφησε μόνη στην εκπομπή αλλά και στο σπίτι, αν και τον «κάλυψε», λέγοντας πως έλειπε στις πρόβες του «The Voice 2».

Ωστόσο τα νέα δεν άργησαν να κυκλοφορήσουν στους δημοσιογραφικούς κύκλους, αφού οι ίδιοι «προδόθηκαν» από φωτογραφίες που δημοσίευσαν στο διαδίκτυο, τις οποίες όμως γρήγορα «κατέβασαν», όταν κατάλαβαν την γκάφα τους.

Μοναχικές βόλτες με το σκάφος

Οι καθημερινές βουτιές (χειμώνα – καλοκαίρι) του Γιώργου Λιάγκα στον Αστέρα Βουλιαγμένης με τη Φαίη να μένει στο σπίτι με τα παιδιά, η αγάπη του για βόλτες με το σκάφος, στο οποίο ελάχιστες φορές εκείνη εθεάθη, τα νυχτοπερπατήματα στα κέντρα διασκέδασης και άλλες συνήθειες του δημοσιογράφου, που δεν περιλάμβαναν τη σύζυγό του, έφτασαν τον γάμο τους «στο κόκκινο».

Είχε προηγηθεί, ωστόσο, ένα μεγάλο οικονομικό ατόπημα του Γιώργου Λιάγκα: Τον Ιούλιο του 2011 άνοιξε ένα ρεστοράν συνεταιρικά με κάποιους επιχειρηματίες στη Βουλιαγμένη, στα εγκαίνια του οποίου μάλιστα παρέλασε όλη η showbiz.

gewrgweh 3Ο παρουσιαστής πίστευε πως με αυτή την επένδυση οι δυο τους θα μπορούσαν να εξαργυρώσουν τη δημοφιλία τους ως τηλεοπτικό ζευγάρι, ωστόσο αποχώρησαν γρήγορα από το project. «Remezzo Vouliagmeni τέλος. Πάμε για άλλα…» είχε γράψει τον Νοέμβριο του 2011 στο twitter ο Γιώργος.

Ποιοι γνώριζαν για τα σύννεφα στη σχέση τους και η τακτική της σιωπής από την παρουσιάστρια

Ελάχιστοι είναι οι έμπιστοι φίλοι του ζευγαριού. Η διάλυση του γάμου τους και η ανάγκη διαφύλαξης της προσωπικής τους ζωής είναι μια δύσκολη, πρωτόγνωρη και για τους δύο κατάσταση. Η Φαίη Σκορδά συνεχίζει την ίδια τακτική της σιωπής και μετά την gewrgweh 4παραδοχή του χωρισμού της από τον Γιώργο Λιάγκα κυκλοφορεί σαν σφίγγα στους διαδρόμους του καναλιού και δεν ανοίγει καμία προσωπική κουβέντα ούτε με τη δημοσιογραφική της ομάδα. Το ίδιο ισχύει και με τους συμπαρουσιαστές της.

Ο μόνος που γνωρίζει πράγματα και γεγονότα είναι ο επί χρόνια στιλίστας της και έμπιστος φίλος της Βαγγέλης Ζάχος, με τον οποίο η παρουσιάστρια εθεάθη το καλοκαίρι στα πρώτα της μπάνια στη θάλασσα.

Στο πλευρό του Γιώργου Λιάγκα είναι ο Θέμης Γεωργαντάς αλλά και ο βουλευτής της Ν.Δ. Βασίλης Κικίλιας, ο οποίος τα τελευταία χρόνια ήρθε πολύ κοντά με τον παρουσιαστή. Αλλωστε, έχουν κοινά ενδιαφέροντα, όπως είναι η αγάπη τους για τη θάλασσα.

Ο γοητευτικός πολιτικός, όπως αναφέρουν έγκυρες πηγές, πέρυσι εθεάθη αρκετές φορές στα στούντιο Κάπα προκειμένου να στηρίξει ψυχολογικά τον καλό του φίλο, και φέρεται ότι γνώριζε τις δυσκολίες στον γάμο του δημοσιογράφου.

04.06 espr.weekend 260x160 630x388 630x388 630x389 630x388 630x388 630x387 630x387 630x387

{{-PCOUNT-}}21{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Θύμα και… η αδελφή της Μηλιού – Η υπόθεση του άγριου ξυλοδαρμού από τον σύντροφό της

Την ώρα που το πανελλήνιο προσπαθεί να συνέλθει από...

Το Open είναι… ανοιχτό για τους «Παγιδευμένους»

To Open θέλει τον δημοφιλή ηθοποιό Μιχάλη Λεβεντογιάννη στους κόλπους...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...

Στο… μικροσκόπιο 20 Ελληνες Influencers που ελέγχονται για παραπλανητικές πρακτικές

Στο μικροσκόπιο των ελεγκτικών μηχανισμών μπαίνουν 20 Ελληνες influencers...