Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Η Μαρίνα Ασλάνογλου μιλά για τον ρόλο της στις «Ψυχοκόρες» του ANT1!

Τη στιγμή που η ταλαντούχα ηθοποιός Μαρίνα Ασλάνογλου περιοδεύει...

Φίλος «οχιά» και δολοφόνος του άτυχου καρκινοπαθούς Γερμανού στην Κρήτη

Τον δρόμο για τη φυλακή πήρε χθες, μετά την...

Τρεις για ένα τηλεπαιχνίδι

Χαμός για ένα τηλεπαιχνίδι! Συνεχίζονται τα δοκιμαστικά στο Mega...

To άγχος του ταξιδιάρη Αρναούτογλου για το «Travel Show» στον ΑΝΤ1!

«Travel Show»! Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου επιστρέφει με νέα εκπομπή...

Νικολούλη: «Δεν έχω δει τέτοια μάνα»

Η κατάθεση της Νικολούλη στη δίκη για τη δολοφονία του Πολύζου! Κατέρρευσε η 49χρονη κατηγορουμένη

Καθήλωσε το δικαστήριο με τη δίωρη κατάθεση, που «έκαψε» τη σατανική μητέρα του Κωστή Πολύζου, η Αγγελική Νικολούλη. Χαρακτηρίζοντας την κατηγορούμενη για τον φόνο του 23χρονου παιδιού της Δέσποινα Κουτσέγκου ψυχρή και αδιάφορη, η δημοσιογράφος ως βασική μάρτυρας κατέθεσε ότι αυτό που την ενδιέφερε, όταν εμφανίστηκε στην εκπομπή της, ήταν να… τη μακιγιάρουν!

ΑΠΟ ΤΟΝ
ΝΙΚΟ ΠΙΤΣΙΑΚΙΔΗ

Η 49χρονη, που κατηγορείται για ανθρωποκτονία από κοινού με τον 42χρονο πατριό του άτυχου νέου Χρήστο Ντιό στη Σιάτιστα Κοζάνης, αρνήθηκε ότι είναι «σύγχρονη Μήδεια». Οπως είπε: «Δεν μπορούν να δουν όσα νιώθω. Πρέπει να επιβληθεί θανατική ποινή στον δολοφόνο του γιου μου! Δεν μπορώ να καταλάβω ποια κτήνη ήταν αυτά που αποφάσισαν να στερήσουν τη ζωή από το παιδί μου, είχε όνειρα».

Πάντως, στην απολογία της η κατηγορούμενη έδειχνε ατάραχη. Η μοναδική φορά που συγκινήθηκε ήταν όταν περιέγραψε πώς πήγε στο χωράφι όπου βρέθηκε το πτώμα του γιου της. Η δίκη διακόπηκε αργά χθες βράδυ, καθώς η Κουτσέγκου αισθάνθηκε έντονη αδιαθεσία και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Η δίκη για την πολύκροτη υπόθεση άρχισε με την κατάθεση της Αγγελικής Νικολούλη: «Στην αρχή φαινόταν πως η μητέρα πίστευε πως το παιδί είναι στο Αγιο Ορος. Ομως υπήρχε αδιαφορία. Δεν το έχω ξαναδεί αυτό». Οπως τόνισε η δημοσιογράφος: «Οταν βρίσκεις το παιδί σου νεκρό, σκάβεις τη γη με τα νύχια! Τις πρώτες στιγμές η μητέρα με ρωτούσε μόνο τι δήλωσαν οι μάρτυρες».

Σύμφωνα με τη μάρτυρα, η κατηγορούμενη της μιλούσε τότε για δύο υπόπτους. Ο ένας ήταν ο παιδικός φίλος του θύματος, που έμενε απέναντί τους, και ο άλλος από το περιβάλλον του βιολογικού του πατέρα. Επίσης, στα διαλείμματα της εκπομπής «Φως στο Τούνελ» ανησυχούσε για τα τηλεφωνήματα από τη Σιάτιστα, γιατί, όπως έλεγε, «υπάρχει κλίμα έντασης στην περιοχή».

Η Αγγελική Νικολούλη έκανε ιδιαίτερη αναφορά στον 17χρονο ετεροθαλή αδελφό του Κωστή. Οπως είπε, εξέτασαν με ειδικούς το βίντεο της συνέντευξής του στην εκπομπή και διαπίστωσαν ότι ήταν σαν να αφηγείται την κατάθεσή του: «Οταν ήταν μια ερώτηση που τον έβγαζε από την έρευνα, κοιτούσε προς το βάθος του κήπου. Εκεί ήταν η μητέρα του». Με την κατάθεσή της η δημοσιογράφος «έκαψε» και τον πατριό, κάνοντας λόγο για ίδια ανεξήγητη ψυχραιμία: «Δεν θα τα ξεχάσω ποτέ στα 21 χρόνια όλα αυτά. Αυτό το πράγμα δεν μου έχει ξανατύχει!»

Με ενδιαφέρον άκουσε το δικαστήριο την κατάθεση του ανηλίκου, ο οποίος στήριξε τους γονείς του λέγοντας ότι δεν πιστεύει πως είναι δολοφόνοι. Αναφορά έκανε και στα δάνεια που ήταν στο όνομα του Κωστή Πολύζου: «Ο πατέρας μου είναι εγγυητής. Δεν τους ρώτησα γιατί τα δάνεια πάρθηκαν στο όνομα του Κωστή. Κοιτούσαμε πάντα σαν οικογένεια να βρούμε κοινές λύσεις».

04.06 espr.weekend 260x160 630x388 630x388 630x389 630x388 630x388 630x387 630x387 630x387

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Θύμα και… η αδελφή της Μηλιού – Η υπόθεση του άγριου ξυλοδαρμού από τον σύντροφό της

Την ώρα που το πανελλήνιο προσπαθεί να συνέλθει από...

Το Open είναι… ανοιχτό για τους «Παγιδευμένους»

To Open θέλει τον δημοφιλή ηθοποιό Μιχάλη Λεβεντογιάννη στους κόλπους...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...