Σάββατο, 26 Ιουλίου, 2025

Γιώργος Λάνθιμος: Υποψήφιος για Χρυσό Λέοντα στο 82ο Φεστιβάλ της Βενετίας

Το «Bugonia» του Γιώργου Λάνθιμου, στο οποίο ο διεθνούς...

Έπαιρνε επιχορηγήσεις για θερμοκήπια με χασισόδεντρα

Τέλος στη δράση ενός 46χρονου αγρότη, ο οποίος πλούτιζε όχι με επιχορηγήσεις, αλλά καλλιεργώντας στα θερμοκήπιά του δενδρύλλια κάνναβης,

Έλενα Παναγιωτίδου: Μας παρασύρει με το νέο της τραγούδι «Θάλασσα και αεράκι»

Αφού πρόλαβε να γίνει viral στο Tiktok το νέο τραγούδι της Έλενας Παναγιωτίδου  κυκλοφόρησε κι επίσημα και είναι έτοιμο να μας ταξιδέψει.

«Κάτοικος» Φαλήρου ο Πάτρας

Το έλα να δεις... γίνεται αυτή την περίοδο στη...

401 χρόνια (πάλι) στον Σειραγάκη για κακοποίηση 36 αγοριών

Ούτε έναν χρόνο δεν γλίτωσε από την πρωτόδικη ποινή του ο Νίκος Σειραγάκης

Ούτε έναν χρόνο δεν γλίτωσε από την πρωτόδικη ποινή του ο Νίκος Σειραγάκης, καθώς το Μεικτό Ορκωτό Εφετείο Πειραιά καταδίκασε τον γυμναστή-προπονητή από την Κρήτη σε 401 χρόνια για την κακοποίηση 36 αγοριών!

Το δικαστήριο έκρινε και πάλι τον 52χρονο ομόφωνα ένοχο για όλα τα αδικήματα (κατάχρηση ανηλίκου σε ασέλγεια, αποπλάνηση κ.τ.λ.) σε βάρος ανήλικων στο Ρέθυμνο και απέρριψε το αίτημα της χορήγησης ελαφρυντικού λόγω πρότερου έντιμου βίου.

Την ενοχή και την καταδίκη του αμετανόητου παιδεραστή για όλες τις κατηγορίες είχε προτείνει και η εισαγγελέας, εκφράζοντας την ελπίδα ο 52χρονος να κατανοήσει έστω και τώρα τι ακριβώς έκανε! Απολογούμενος πάντως, ο Νίκος Σειραγάκης ήταν προκλητικός, δηλώνοντας ότι δεν πείραξε ποτέ κάποιο από τα 36 παιδιά. Είπε ψύχραιμα ότι δεν συνελήφθη στο κρεβάτι με δύο ανήλικους, ηλικίας 13 ετών, σύμφωνα με την κατηγορία, αλλά στην πολυθρόνα του σαλονιού του και ντυμένος.

Επιχειρώντας να διαστρεβλώσει τις καταθέσεις των παιδιών και των αστυνομικών, σημείωσε ότι τα λόγια των αγοριών ήταν «αδιανόητες τερατολογίες» έπειτα από πιέσεις, όπως ισχυρίστηκε ότι δέχθηκαν οι ανήλικοι, ενώ πρόσθεσε ότι δεν συνελήφθη μετά τις καταγγελία των παιδιών, αλλά έπειτα από αυτεπάγγελτες ενέργειες της Αστυνομίας.

Συνελήφθη επ’αυτοφώρω

Πάντως δεν έπεισε τους δικαστές, οι οποίοι, όπως και πρωτόδικα, του επέβαλαν συνολική ποινή κάθειρξης 401 ετών, η οποία με τη συγχώνευση γίνεται 220 χρόνια (πρέπει να εκτίσει τα 25, με βάση το ισχύον νομικό καθεστώς).
Η δράση του παιδεραστή είχε αποκαλυφθεί την 1η Δεκεμβρίου του 2011, όταν συνελήφθη επ’ αυτοφώρω μέσα στο σπίτι του να ασελγεί σε βάρος δύο ανήλικων αγοριών κατά τη διάρκεια αιφνιδιαστικής εφόδου της Αστυνομίας.

Είχε προηγηθεί πολύμηνη έρευνα της  Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνου, που είχε θέσει υπό στενή παρακολούθηση τον Σειραγάκη, όταν πια είχε στα χέρια της καταγγελίες γονέων παιδιών που αποκάλυπταν τη δράση του.

ΓΙΟΥΛΗ ΣΤΑΡΙΔΑ

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Χώρισε η Μελίνα Νικολαϊδη – Τα μάζεψε κι έφυγε από το σπίτι του Φιντιρίκου

Μπορεί η Μελίνα Νικολαΐδη να ετοίμασε σε συνεργασία με...

Απαστράπτουσα η Τίνα Μεσσαροπούλου στη δεξίωση του Προεδρικού Μεγάρου

Η Τίνα Μεσσαροπούλου επέστρεψε για λίγο από την Πάρο...

Κωνσταντίνος Εμμανουήλ: «Εχω κάνει σεξ με celebrities και των δύο φύλων»

Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ έκανε coming out ως bisexual μέσω...

Κλαούντιο Κολντεμπέλα: Το διαζύγιο με τη Χριστίνα Παππά και η τωρινή εντυπωσιακή σύζυγός του

Ο Κλαούντιο Κολντεμπέλα υπήρξε πέρα από σπουδαίος μπασκετμπολίστας, σύζυγος της Χριστίνας Παππά για χρόνια.

Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος: Με αυτή την ηθοποιό υπήρξε παντρεμένος και απέκτησαν δύο παιδιά

Ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος είναι από τους πιο ταλαντούχους ηθοποιούς της γενιάς του.

Σπάνια εμφάνιση της Ναταλίας Λιονάκη – Η μοναχή Φεβρωνία στα εγκόσμια

Ταξίδι - αστραπή στην Κρήτη έκανε η μοναχή Φεβρωνία, που εθεάθη πριν από λίγες ημέρες στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου.

Γνωστός τραγουδιστής χώρισε με ηθοποιό και τρεις μήνες μετά περιμένει παιδί από τη νέα του σύντροφο

Ο έρωτας με έρωτα περνάει αλλά ο τραγουδιστής βάλθηκε να τα κάνει όλα μαζί!

Γιος γνωστής τραγουδίστριας απολαμβάνει τις βουτιές του

Τις διακοπές του φαίνεται να απολαμβάνει τις τελευταίες μέρες ο γιος γνωστής τραγουδίστριας λίγο πριν την έναρξη της νέας τηλεοπτικής σεζόν.
spot_img
spot_img