Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Άγριο κράξιμο στην Κιμ Καρντάσιαν για το fake μακροβούτι

Πάλι καλά που η Κιμ Καρντάσιαν δεν καρφώθηκε με...

Γιάννης Ευαγγελίδης: Ο αρχηγός της Αστυνομίας του Φώσκολου στο «Καλημέρα ζωή» αναπολεί...

«Η δουλειά κάνει τους άντρες». Αυτός είναι ο τίτλος...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για το Σάββατο 20 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Για να μην παρεξηγηθείτε, πείτε τη γνώμη σας...

Στη φόρα βίντεο με επτάχρονο να ξυλοκοπά οκτάχρονο στην Πάτρα για να...

Δεν έχει προηγούμενο το νέο περιστατικό βίας ανηλίκων που...

«Μενεγάκη» για το κανάλι της Βουλής!

Ο Νίκος Βούτσης αναζητεί παρουσιάστρια η οποία θα εκλαϊκεύει όσα θα γίνονται στην Ολομέλεια

ΑΠΟ ΤΗ ΒΙΒΙΑΝ ΜΠΕΝΕΚΟΥ

Ο Νίκος Βούτσης αναζητεί παρουσιάστρια η οποία θα εκλαϊκεύει όσα θα γίνονται στην Ολομέλεια

Ψάχνει «Μενεγάκη» ο Νίκος Βούτσης για την πρωινή ζώνη της τηλεόρασης της Βουλής, που ξεκινά το νέο πρόγραμμά της τη Δευτέρα 21 Νοεμβρίου. Ο γλυκός καναλάρχης Βούτσης μάς ενημέρωσε ότι «η πρωινή ζώνη θα εμπλουτιστεί με νέα εκπομπή, που θα παρουσιάζει και θα εκλαϊκεύει τις δραστηριότητες της Ολομέλειας και των επιτροπών» του Κοινοβουλίου. Δηλαδή τα «βαριά γαλλικά» που λέγονται σωρηδόν στις ολομέλειες και μάλλον αδυνατεί να τα καταλάβει ο κοινός νους θα μας τα κάνει λιανά η παρουσιάστρια! Τι να πει κανείς; Δεν είναι κακό να φύγει η μούχλα από το εν λόγω κανάλι, που θα εκπέμπει και ταινίες, τηλεοπτικές σειρές, μουσικά προγράμματα (όπερα, χορός, θεατρικές παραστάσεις και νεανικό πρόγραμμα), μόνο που γι’ αυτό χρειάζεται όντως μια λαμπερή παρουσιάστρια. Φαντάζομαι όμως ότι οι νέες προσλήψεις θα το περιλαμβάνουν κι αυτό!

Κυριάκος με κατσούνα και σεμέν στον λαιμό!

mitsotakis 1

Μητσοτακέικο χωρίς κατσούνα (η παραδοσιακή κρητική μαγκούρα) γίνεται; Ως φαίνεται όχι, γι’ αυτό και ο γιος Κυριάκος Μητσοτάκης στην Κρήτη φωτογραφήθηκε με την γκλίτσα την παραδοσιακή, ακριβώς όπως κάνει χρόνια τώρα και ο πατέρας του, πρώην πρωθυπουργός Κωνσταντίνος Μητσοτάκης. Η περίφημη κατσούνα λοιπόν φτιάχνεται αποκλειστικά από ένα φυτό που λέγεται αμπελιτσά. Είναι ένα είδος δέντρου, που απαντάται μόνο στην Κρήτη και σε μέτρια με μεγάλα υψόμετρα. Πρόκειται για αρχέγονο ενδημικό φυτό του νησιού, γι’ αυτό και ως πολιτικό δώρο έχει μεγάλη αξία. Ο πρόεδρος Κυριάκος λοιπόν την κράτησε στα χέρια του, όπως και ο μπαμπάς του. Μόνο που πρέπει να τη συνηθίσει, γιατί και το κράτημά της έχει και παραδοσιακή βερσιόν, η οποία πάντως δεν συνδυάζεται με το… σεμέν στον λαιμό, πρόεδρε. Είπαμε, παραδοσιακά, αλλά τόσο πια;

Η απογοήτευση του Μπάμπη Τσέρτου για τον ΣΥΡΙΖΑ

1940719
«Αυτοί δεν έχουν ταίρι» μας είπε αναφερόμενος στον ΣΥΡΙΖΑ ο δημοφιλής ρεμπέτης Μπάμπης Τσέρτος, εννοώντας ότι αυτά που γίνονται επί κυβερνήσεώς τους δεν έχουν προηγούμενο. Κι αυτό θα ήταν ακόμη μια αρνητική κριτική, εάν προερχόταν από οποιονδήποτε. Εδώ όμως μιλάμε για έναν βαθύ αριστερό, όπως είναι ο Μπάμπης, που πίστευε και πιστεύει στην Αριστερά. Παρ’ όλα αυτά, δηλώνει απογοητευμένος και, όπως λέει στη στήλη μας, ίδια είναι και η αίσθηση του κόσμου που τον ακούει στα ρεμπετάδικα και του λέει τον καημό του.

Σφηνάκι με ρόδι

sfinaki rodi

«Αϊντε στην υγειά του everybody», που είχε πει κάποτε ο πρώην υπουργός Μιχάλης Λιάπης σε έναν οίστρο ελληνοαγγλικής πρόποσης! Ταιριάζει, νομίζω, απόλυτα και στη φωτογραφία της Φώφης Γεννηματά από την επίσκεψή της στην έκθεση «Πελοπόννησος EXPO», τη στιγμή που της πρόσφεραν το μαγικό ζουμί του ροδιού να δοκιμάσει. Τη ζάλισαν πριν το πιει… Μετά τις δηλώσεις της ότι τα κόμματα της Ευρώπης πρέπει να αναδιοργανωθούν για να αντιμετωπίσουν τον Ντόναλντ Τραμπ (δηλαδή τι να κάνουν;) ένα σφηνάκι ρόδι θα διορθώσει λόγο και μυαλό!

Πετυχημένοι δικαστές στο περιστύλιο

Αδελφός της πρώτης εισαγγελέως κατά της Διαφθοράς στη χώρα μας Ελένης Ράικου είναι ο Δημήτρης Ράικος, ο πρώτος Ελληνας δικαστής του Δευτεροβάθμιου Δικαστηρίου του ΟΗΕ. Το όνομά του συζητήθηκε πολύ χθες στο περιστύλιο, όπου όλοι περίμεναν με αγωνία την έκβαση της διάσκεψης των προέδρων για το ΕΣΡ. Η κουβέντα μεταξύ των βουλευτών περιστράφηκε στους δικαστές και δη τους πετυχημένους. Μάλιστα πριν από δύο εβδομάδες οι βουλευτές είχαν παρακολουθήσει τον δικαστή Ράικο στη συνεδρίαση του Δικαστηρίου του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών να εκφωνεί τις πρώτες αποφάσεις υποθέσεων, στις οποίες ο ίδιος ήταν εισηγητής.

(!)

zoh

Τι γίνεται, παιδιά; Πώς πάει το κόμμα; Γιατί πολύ στο θέατρο το ρίξατε… Η Ζωή Κωνσταντοπούλου και ο Διαμαντής Καραναστάσης πήγαν στην πρεμιέρα του θεατρικού «Φοβάσαι», όπου πρωταγωνιστεί ο Νίκος Ψαρράς. Ο μόνιμος πια συνεργάτης ηθοποιός της προέδρου της Πλεύσης την έχει μυήσει στα θεατρικά δρώμενα. Γι’ αυτό και η Ζωή καθόλου δεν φοβάται!

04.06 espr.weekend 260x160 630x388 630x388 630x389 630x388 630x388 630x387 630x387 630x387

{{-PCOUNT-}}18{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Θύμα και… η αδελφή της Μηλιού – Η υπόθεση του άγριου ξυλοδαρμού από τον σύντροφό της

Την ώρα που το πανελλήνιο προσπαθεί να συνέλθει από...

Οσα έγιναν στο παρασκήνιο και οδήγησαν στο… διαζύγιο του Mega από την Ελένη Μενεγάκη

Τη στιγμή που γίνεται μεγάλος ντόρος στα δημοσιογραφικά γραφεία...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...

Φίλος «οχιά» και δολοφόνος του άτυχου καρκινοπαθούς Γερμανού στην Κρήτη

Τον δρόμο για τη φυλακή πήρε χθες, μετά την...

Το Open είναι… ανοιχτό για τους «Παγιδευμένους»

To Open θέλει τον δημοφιλή ηθοποιό Μιχάλη Λεβεντογιάννη στους κόλπους...

Η τοποθέτηση Παπανώτα περί κακοποίησης και η αντίδραση Κασσελάκη

«Καλύτερα να μασάς παρά να… πολυμιλάς» είναι η φράση...

«Βράζει» η Νίσυρος με την αποκάλυψη πως δημόσιος υπάλληλος παρέσυρε αγόρια ηλικίας 10-15 ετών

Σοκ προκαλεί η αποκάλυψη πως ο αρχαιοφύλακας του μουσείου...