Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Η Ζέτα Μακρυπούλια έγινε για έκτη φορά θεία

Η Ζέτα Μακρυπούλια έγινε για έκτη φορά θεία, καθώς...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Βίκυ Χατζηβασιλείου: Ρούχα από δεύτερο χέρι; Ποτέ!

Δεν φοράει ποτέ ρούχα από δεύτερο χέρι η Βίκυ...

Μπλόκο στον «φαντομά» που έκλεβε VIPs στο Κολωνάκι

Τον 45χρονο «φαντομά» που είχε ρημάξει γραφεία πολιτικών, πασίγνωστα καταστήματα και δικηγορικά γραφεία στο Κολωνάκι έβαλε στο χέρι το Τμήμα Ασφάλειας Συντάγματος, έπειτα από πολύμηνες έρευνες από ειδική ομάδα αστυνομικών! Η σύλληψη του άνδρα, ο οποίος έμενε στο Ιλιον, έγινε έπειτα από καταδίωξη στην οδό Λυκαβηττού, καθώς οι αστυνομικοί το προηγούμενο βράδυ είχαν εντοπίσει το αυτοκίνητό του σταθμευμένο έξω από πολυκατοικία. Οπως αποδείχθηκε από την αστυνομική έρευνα, ο 45χρονος μέσα σε μερικούς μήνες κατάφερε να βάλει στο «βιογραφικό» του 85 (!) περιπτώσεις κλοπών.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες της «Espresso», ανάμεσα στους «στόχους» ήταν και γραφεία πολιτικών προσώπων, όπως του Σπήλιου Λιβανού, πρώην βουλευτή και νυν συμβούλου επιχειρηματικότητας του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη, και της ευρωβουλευτού Ρόδης Κράτσα (φωτό δεξιά).

Καταστήματα

Επιπλέον, ο 45χρονος είχε χτυπήσει το γραφείο γνωστού ποινικολόγου, μια γκαλερί, πασίγνωστο κατάστημα με είδη γάμου, εργαστήρι ζωγραφικής, αλλά και το κατάστημα της σχεδιάστριας ρούχων και γνωστής στους κοσμικούς κύκλους Χριστίνας Κοντοβά (φωτό αριστερά).
Ο 45χρονος για να μην κινεί τις υποψίες είχε νοικιάσει μαζί με τη σύντροφό του ένα διαμέρισμα στο Ιλιον, όπου και μετέφερε τα κλοπιμαία, προκειμένου στη συνέχεια να τα σπρώχνει σε κλεπταποδόχους. Εδώ και δύο μήνες οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Συντάγματος μελετούσαν τα «χτυπήματα», συλλέγοντας βήμα βήμα στοιχεία και βιντεοληπτικό υλικό.

Επειτα από στοχευμένες έρευνες, οι αστυνομικοί κατάφεραν να μάθουν τόσο την ταυτότητα του δράστη όσο και το αυτοκίνητο με το οποίο κυκλοφορούσε στο Κολωνάκι. Ετσι, αστυνομικοί που περιπολούσαν στο Κολωνάκι με συμβατικό αυτοκίνητο εντόπισαν το όχημα του 45χρονου, σταθμευμένο έξω από πολυκατοικία στην οδό Λυκαβηττού. Εστησαν καρτέρι και μόλις τον είδαν να βγαίνει από την πολυκατοικία και να μπαίνει στο όχημά του τού έκαναν σήμα να σταματήσει. Εκείνος ανέπτυξε ταχύτητα και προσπάθησε να διαφύγει, με αποτέλεσμα να ακολουθήσει καταδίωξη, η οποία έληξε με τη σύλληψή του.

ΘΕΟΔΟΣΗΣ Π. ΠΑΝΟΥ

04.06 espr.weekend 260x160 630x388 630x388 630x389 630x388 630x388 630x387 630x387 630x387

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...