Σταθμός για parking συζύγων σε mall της Σανγκάης

Μετά το «baby parking», να που εφευρέθηκε και το «husband parking»!

Μετά το «baby parking», να που εφευρέθηκε και το «husband parking»! Οι Κινέζες που θέλουν να πάνε για ψώνια στο εμπορικό κέντρο Vanke Mall στη Minhang District της Σανγκάης έχουν πλέον την ευκαιρία, εκτός από την κούραση και το κλάμα των παιδιών τους, να γλιτώσουν και από τη συζυγική γκρίνια της κούρασης και τη μουρμούρα της βαρεμάρας, αφού το εμπορικό κέντρο δημιούργησε τον «σταθμό συζύγων», όπου μπορούν να «παρκάρουν» τους συζύγους τους και να συνεχίσουν εκείνες ανενόχλητες το shopping.

Το «husband nursery» (ή σταθμός συζύγων), όπως ονόμασαν την αίθουσα οι εμπνευστές της, είναι σχεδόν γυμνό από διακόσμηση, σύγχρονου σχεδιασμού και προσφέρει στους απρόθυμους για ψώνια ή στους κουρασμένους συζύγους δυνατότητες χαλάρωσης και διασκέδασης: Μπορούν να δουν τηλεόραση, να διαβάσουν εφημερίδες ή να ξεφυλλίσουν τα διαθέσιμα περιοδικά, να επικοινωνήσουν ανενόχλητοι μέσω διαδικτύου, να συζητήσουν με άλλους συζύγους, να απολαύσουν ένα μασάζ στις ειδικές πολυθρόνες ή ακόμη και να κοιμηθούν. Δεν έχει γίνει γνωστό αν η παραμονή στον «σταθμό» είναι επί πληρωμή, ελεύθερη ή υπό προϋποθέσεις.

Αυτό που έχει γίνει γνωστό είναι πως ο «σταθμός συζύγων» έχει κερδίσει τη διαδικτυακή προσοχή, όπου κυκλοφορούν ήδη φωτογραφίες του, και έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον εντός και εκτός Κίνας, όπου συζητιέται η κατασκευή τέτοιων χώρων και σε άλλα μεγάλα εμπορικά κέντρα.

04.06 espr.weekend 260x160 630x388 630x388 630x389 630x388 630x388 630x387 630x387 630x387

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ