Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Η Αμαλία είναι απογοητευμένη με τον Ντίνο

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Στο… μικροσκόπιο 20 Ελληνες Influencers που ελέγχονται για παραπλανητικές πρακτικές

Στο μικροσκόπιο των ελεγκτικών μηχανισμών μπαίνουν 20 Ελληνες influencers...

Ο Σκάι καλοβλέπει το τηλεπαιχνίδι «Still Standing» με παρουσιάστρια την Καραβάτου

Τα δημοφιλή τηλεπαιχνίδια δεν πεθαίνουν ποτέ! Από τα χέρια...

Το ΟΠΑΠ Forward στηρίζει το γυναικείο επιχειρείν

Nα ενισχύσουν τη θέση τους στο επιχειρηματικό τοπίο, μέσω...

Σαββατοκύριακο 12-13 Νοεμβρίου 2016

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Αναλάβετε τις ευθύνες σας σε υποθέσεις που εκκρεμούν και μην αλλάζετε τις μεθόδους με τις οποίες λειτουργείτε. Απεμπλακείτε από…

ΚΡΙΟΣ: Ζητήστε από άτομα με τα οποία συνδέεστε με κάποιο τρόπο να πράξουν όπως εσείς. Ανεξάρτητα σε τι φάση της ζωής σας βρίσκεστε, πρέπει να καταλάβετε ότι οι επαναστάσεις δεν σας βοηθούν να προχωρήσετε και ότι απλώς αυξάνουν τον πανικό της εσωτερικής σας μοναξιάς.

ΤΑΥΡΟΣ: Ακόμα και αν έχετε να αντιμετωπίσετε μεγάλες δυσκολίες, θα τα καταφέρετε. Εδραιωθείτε στον εργασιακό σας χώρο, ενώ θα πρέπει να δώσετε περισσότερη προσοχή σε νέα άτομα, που σας πλησιάζουν με σκοπό τη συνεργασία.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Να είστε επιφυλακτικοί με συνεργάτες και φίλους που σας έχουν απογοητεύσει στο παρελθόν. Είστε αρκετά εύστροφοι ώστε να δίνετε λύσεις στον εαυτό σας, γι’ αυτό μη βιάζεστε να βγάλετε συμπεράσματα στηριζόμενοι στα λόγια τρίτων.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Σκεφτείτε λογικά και διαλευκάνετε όλες τις αντιθέσεις σας προτού πάρετε αποφάσεις και, αν είστε ελεύθεροι, μην ξαναγυρίσετε σε καταστάσεις που είναι ήδη φθαρμένες, μόνο και μόνο γιατί φοβάστε τη μοναξιά.

ΛΕΩΝ: Κάντε μια αναδρομή στις εμπειρίες που έχετε αποκομίσει μέχρι τώρα και, αν δείτε ότι τα πράγματα δεν σας πηγαίνουν καλά, μην ξεσπάσετε στα άτομα της οικογένειάς σας, γιατί και εκεί το κλίμα θα είναι έντονο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Αναλάβετε τις ευθύνες σας σε υποθέσεις που εκκρεμούν και μην αλλάζετε τις μεθόδους με τις οποίες λειτουργείτε. Απεμπλακείτε από καταστάσεις που θα σας αποσπάσουν από τα καθήκοντά σας. Η συνεχής αλλαγή κατεύθυνσης δεν σας βοηθά να φτάσετε στον προορισμό σας.

ΖΥΓΟΣ: Πρέπει με κάθε τρόπο να εκφράσετε και να εκπληρώσετε τις συναισθηματικές σας ανάγκες. Επεκτείνετε τον κοινωνικό σας κύκλο, χωρίς να απομακρύνεστε από το οικείο περιβάλλον σας. Οι δρόμοι που θα σας ανοιχτούν θα σας βοηθήσουν μελλοντικά στα επαγγελματικά σας σχέδια.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Να σκέφτεστε ψύχραιμα και λογικά προτού πάρετε σημαντικές αποφάσεις, που θα σχετίζονται άμεσα με το μέλλον σας. Αποφύγετε περιττά έξοδα και άσκοπες επενδύσεις, που θα επιβαρύνουν τον οικονομικό προϋπολογισμό σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ακούστε την καρδιά σας και αφεθείτε στη μαγεία του έρωτα. Μην απομονωθείτε και μην κλείσετε πόρτες σε άτομα που θα σας πλησιάσουν. Μετρήστε τις δυνάμεις σας βλέποντας και αναγνωρίζοντας ποιοι είναι οι πραγματικοί σας φίλοι.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Τα εξωτερικά γεγονότα θα σας επηρεάζουν και θα σας υποχρεώνουν να δείχνετε τον καλύτερο εαυτό σας. Είναι απόλυτα λογικό να νιώθετε πιεσμένοι, ενώ τα διλήμματά σας ολοένα θα πληθαίνουν. Μην αφήσετε τις απαιτήσεις των άλλων να επηρεάσουν την προσωπική σας ζωή.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Καταλάβετε τι σας κάνει καλό και τι σας βγάζει εκτός εαυτού, ώστε να ξέρετε τι θα κρατήσετε και τι θα πετάξετε. Ενισχύετε η αντίληψη και η διορατικότητά σας. Φύγετε από πρόσωπα, πράγματα ή καταστάσεις που δεν σας ταιριάζουν, σας ακινητοποιούν ή σας βλάπτουν.

ΙΧΘΥΕΣ: Χωρίς να λείψουν οι δυσκολίες, είστε πλέον σε θέση να τις ξεπεράσετε και να κάνετε πολλές αλλαγές έως τις αρχές της άνοιξης. Αν και η καθημερινότητά σας θα είναι αρκετά γεμάτη, δεν θα λείψουν οι ευκαιρίες, που θα σας κάνουν να χαμογελάσετε.

04.06 espr.weekend 260x160 630x388 630x388 630x389 630x388 630x388 630x387 630x387 630x387

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τετάρτη 17 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Πολλά είναι αυτά που θα λειτουργήσουν θετικά στη...

Διπλός Λιάγκας στον ΑΝΤ1

Ο Γιώργος Λιάγκας όλα τα σφάζει, όλα τα μαχαιρώνει!...

Cool στο κέντρο της Αθήνας ο Μπισμπίκης

Η νέα ταινία του Γιάννη Οικονομίδη «Σπασμένη φλέβα» άρχισε...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...

Bασίλισσα Σοφία της Ισπανίας: Υστερα από τέσσερις ημέρες νοσηλείας επέστρεψε στο παλάτι

Υστερα από τέσσερις ημέρες νοσηλείας και αγωνίας για τον...