Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Η κίνηση στα social media από Λάλο και Μαυρίδου που επιβεβαιώνει την...

Το αποκλειστικό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της «Espresso» για τον χωρισμό-βόμβα...

Είναι πολλά τα λεφτά για το «GNTM», Ηλιάνα

Μαύρες πλερέζες... για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, καθώς το «GNTM»...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Οι έφοδοι στα καταφύγια του σατανικού Παφ Ντάντι σε Λος Αντζελες και...

Φύλλο και φτερό έκαναν οι ομοσπονδιακοί πράκτορες τις βίλες...

Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2016

ΖΥΓΟΣ: Μπορείτε να είστε πιο κατασταλαγμένοι όσο αφορά τα αισθήματα και τις σκέψεις σας. Οι ανησυχίες και…

ΚΡΙΟΣ: Μάλλον τον τελευταίο καιρό τρέχετε χωρίς στόχο και χωρίς προορισμό. Η πραγματικότητα, ό,τι και να κάνετε, δεν αλλάζει, γι’ αυτό πρέπει να την παραδεχθείτε. Μια κοινωνική πρόσκληση θα σας βοηθήσει να δείτε τις νέες προοπτικές που δημιουργούνται.

ΤΑΥΡΟΣ: Μιλήστε με κάποιο αγαπημένο πρόσωπο για ένα θέμα που αφορά και τους δυο σας. Ο,τι έχετε να πείτε πείτε το χωρίς αναβολές, γιατί μικρά και ασήμαντα προβλήματα θα πάρουν άλλες διαστάσεις. Μοιραστείτε προβληματισμούς και σχέδια.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Απομονωθείτε για λίγο, αν σας έχουν κουράσει όσα συμβαίνουν γύρω σας. Κάντε μικρές παρεμβάσεις στο σπίτι σας για να αλλάξετε διακόσμηση και παράλληλα τη διάθεσή σας. Αν θέλετε να πετύχετε κάτι ουσιαστικό, αφεθείτε στα αισθήματά σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Για να μπορέσετε να χαλαρώσετε πρέπει να βάλετε σε τάξη τις σκέψεις σας. Αφήστε τη διαίσθησή σας να σας οδηγήσει όπου πρέπει. Υπερνικήστε τις δυσκολίες με κατάλληλους χειρισμούς, αποφεύγοντας προστριβές και εντάσεις στον εργασιακό χώρο σας.

ΛΕΩΝ: Οι δυναμικές ενέργειές σας θα εντυπωσιάσουν τους συνεργάτες σας. Επιβληθείτε σε κάποια άτομα, αν χρειαστεί, για να βάλετε τα πράγματα στη θέση τους. Δεν υπάρχει λόγος να χαλάτε τη διάθεσή σας, επειδή κάποιοι έχουν μάθει να γκρινιάζουν διαρκώς.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Αργά ή γρήγορα θα κουραστείτε, αν δεν σταματήσετε να εξαντλείτε τα περιθώρια. Περιορίστε τις ανησυχίες σας, ειδικά αυτές που είναι αβάσιμες, γιατί γεμίζετε διλήμματα τον σύντροφό σας. Εχει διαμορφωθεί γύρω σας ένα κλίμα που ευνοεί τη σχέση σας.

ΖΥΓΟΣ: Μπορείτε να είστε πιο κατασταλαγμένοι όσο αφορά τα αισθήματα και τις σκέψεις σας. Οι ανησυχίες και οι αμφιβολίες που είχατε για τη σχέση σας ανήκουν στο παρελθόν. Μην κάνετε συνέχεια τον καλό Σαμαρείτη, γιατί δεν εκτιμούν όλοι την καλές προθέσεις σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Συμπαρασταθείτε σε ένα αγαπημένο σας πρόσωπο που σας έχει ανάγκη, γιατί αυτό θα χαροποιήσει και τους δύο. Φροντίστε τα λόγια σας να μην εκθέτουν φιλικά σας πρόσωπα. Δεν θα είναι δύσκολο να δρομολογήσετε καινοτομίες, επεκτάσεις και νέες αρχές.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Περιορίστε την ένταση στην εργασία σας για να μην έχετε επιπτώσεις στην υγεία σας. Ανασκουμπωθείτε και προετοιμαστείτε, καθώς τώρα αρχίζει η μάχη για επικράτηση. Αξιοποιήστε σωστά τον χρόνο σας και περάστε γρήγορα στην οργανωμένη δράση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Επιστρατεύστε θετικές δυνάμεις προς όφελός σας, ενεργοποιώντας θετικά τη φαντασία σας. Η μέρα διαφαίνεται βατή και εύκολα αντιμετωπίσιμη σε όλες τις εκφάνσεις της. Οι συνθήκες θα σας υποχρεώσουν σύντομα να ανταγωνιστείτε τους άλλους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Οι περιστασιακές δυσκολίες δεν είναι τέτοιες που να θεωρούνται αξεπέραστες ή ικανές να σας βάλουν σε κινδύνους στο άμεσο μέλλον. Παρ’ όλα αυτά, καλό θα ήταν οι άσκοπες κόντρες να μη λάβουν διαστάσεις, τουλάχιστον από την πλευρά σας.

ΙΧΘΥΕΣ: Ισως η μονοτονία στη σχέση σας να γίνει αιτία για καβγάδες με τον σύντροφό σας. Αναζητήστε ευκαιρίες για να αποδράσετε από κοινού και να ξεκουραστείτε. Γίνετε πιο δημιουργικοί και βρείτε νέους δρόμους επικοινωνίας για να περάσετε ευχάριστα τη μέρα σας.

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς τον Αδωνη Γεωργιάδη

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Ποια είναι η Στέλλα Κοσμοπούλου, που τρέλανε κόσμο με το τσιφτετέλι της στο «Σάββατο με φίλους»

Χαράς ευαγγέλια στην εκπομπή του Χρήστου Φερεντίνου τα βράδια...