Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Η Αμαλία είναι απογοητευμένη με τον Ντίνο

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Στο… μικροσκόπιο 20 Ελληνες Influencers που ελέγχονται για παραπλανητικές πρακτικές

Στο μικροσκόπιο των ελεγκτικών μηχανισμών μπαίνουν 20 Ελληνες influencers...

Ο Σκάι καλοβλέπει το τηλεπαιχνίδι «Still Standing» με παρουσιάστρια την Καραβάτου

Τα δημοφιλή τηλεπαιχνίδια δεν πεθαίνουν ποτέ! Από τα χέρια...

Το ΟΠΑΠ Forward στηρίζει το γυναικείο επιχειρείν

Nα ενισχύσουν τη θέση τους στο επιχειρηματικό τοπίο, μέσω...

Το τραγούδι που είπε ο Χάρης Γαλανός για τον Αλέξη και η ατάκα του για τον Κυριάκο

Εγινε πραγματικός χαμός σε bar-restaurant, όταν τραγούδησε «Πεθαίνω για σένα κι ας είσαι απάτη»

ΑΠΟ ΤΗ ΒΙΒΙΑΝ ΜΠΕΝΕΚΟΥ

Εγινε πραγματικός χαμός σε bar-restaurant, όταν τραγούδησε «Πεθαίνω για σένα κι ας είσαι απάτη»

Χαμός με τις αφιερώσεις σε Τσίπρα και Κυριάκο σε μοδάτο bar restaurant στα σύνορα Ψυχικού και Χαλανδρίου, το βράδυ της περασμένης Τετάρτης.

Στο μαγαζί έκανε γκεστ εμφάνιση ο λαϊκός τραγουδιστής Χάρης Γαλανός, τον οποίο οι θαμώνες -μιας ηλικίας πλέον- θυμούνται από τα φοιτητικά χρόνια τους στο Λονδίνο, στις βραδιές από το θρυλικό Elysee. Πρόκειται για τα… μπουζούκια του Λονδίνου, στα οποία ξέσκαγαν οι γόνοι της ελληνικής ελίτ, όταν σπούδαζαν. Η εμφάνιση του Γαλανού στο Ντε Κούντι προκάλεσε συναγερμό, και αυτός τους αποζημίωσε. Πρώτα τους ζέστανε με το άσμα «Πεθαίνω για σένα, κι ας είσαι απάτη», που το αφιέρωσε στον Αλέξη Τσίπρα και έγινε χαμός. Προτού κοπάσουν όμως τα χειροκροτήματα τους την έφερε, λέγοντάς τους: «Αλάνια μου, τώρα εσείς νομίζετε ότι θα σας σώσει ο Κούλης;» Πάλι έγινε της τρελής! Σημειωτέον ότι το Ντε Κούντι, ιδιοκτησίας του Εδουάρδου Καρέρ, είναι έδρα του Μανώλη και της Γκρατσιέλα Κεφαλογιάννη, οι οποίοι συχνάζουν εκεί.

Για ψαράκι στην πιο ελίτ ταβέρνα των βορείων προαστίων

Που να φανταζόμασταν ότι «ο καβάλα στο άλογο» πρωθυπουργός, που θα άλωνε την Ε.Ε. και θα ξήλωνε τα Μνημόνια, θα έφτανε να δειπνεί στην πιο ελίτ ψαροταβέρνα των πολύ βόρειων προαστίων και γνωστό στέκι της καπιταλιστικής νομενκλατούρας του τόπου. Συν γυναιξί και τέκνοις λοιπόν και μαζί με τον Νίκο Παππά συνέφαγε ο Αλέξης Τσίπρας στον Κουρσάρο, στη Δροσιά. Ξάφνου η ήσυχη γειτονιά της οδού Λαμπράκη, βράδυ μετά τις 10 της Παρασκευής, γέμισε φρουρούς και τσιλιαδόρους. Το τραπέζι που επελέγη να καθίσουν ήταν μακριά από αδιάκριτα βλέμματα, γι’ αυτό και ο Αλέξης αισθανόταν ασφαλής. Ο πρωθυπουργός μεταξύ «ψαριού και αχλαδίου» συζήτησε με τον φίλο του Παππά τα «επινίκια του ανασχηματισμού», που μόλις είχε γίνει. Στην παρέα τους και γνωστός συριζαίος δημοσιογράφος, που μάλιστα πλήρωσε και το τραπέζι. Μεγαλεία τρελά για τους συριζαίους, με σφυρίδα και λευκό κρασί.

Οι σαγιονάρες που είχαν κάνει θραύσηimg 1857

Ολοι γυαλίζουν παπούτσια για να υποδεχτούν τον πρόεδρο Μπαράκ Ομπάμα, και η στήλη έβγαλε από το ντουλάπι τις σαγιονάρες Ομπάμα, αφιερωμένες στον πλανητάρχη. Το 2012, όταν επανεξελέγη ο Ομπάμα, στη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας του, ο Ελληνοαμερικανός βουλευτής Λου Ραπτάκης μάς έστειλε τις σαγιονάρες με το κεφάλι του Μπαράκ πάνω τους, ως ένα αντιπροσωπευτικό δείγμα της φρενίτιδας που επικρατούσε τότε για τον Αφροαμερικανό πρόεδρο. Τις κρατήσαμε κειμήλιο, διότι ήταν το σημαντικότερο διαφημιστικό της καμπάνιας του και στην Αμερική είχαν κάνει θραύση. Ηταν το σήμα κατατεθέν των Δημοκρατικών. Οι σαγιονάρες ήταν συλλεκτικές και έγιναν ανάρπαστες. Η στήλη υποδέχεται λοιπόν τον Μπαράκ Ομπάμα με τις σαγιονάρες του!

Η «εξαφανισμένη» Ρένα δεν έχασε τον Μαραθώνιο

dsfdfasdf 0
Μετά τη νίκη της με την ανακήρυξη της Ελευσίνας ως πολιτιστικής πρωτεύουσας 2021, που, όπως μαθαίνουμε, οφείλεται πολύ σε εκείνη, η περιφερειάρχης Ρένα Δούρου πήγε να τρέξει στον 34ο Μαραθώνιο της Αθήνας. Η «εξαφανισμένη από τη φθορά του ΣΥΡΙΖΑ» Ρένα, λαμπερή και απαστράπτουσα, φωτογραφήθηκε με συναδέλφους της πολιτικούς και με αθλητές που πήραν μέρος στον αγώνα. Τα αθλητικά τους έβαλαν και ο Αδωνις Γεωργιάδης, ο Σταύρος Θεοδωράκης και ο Ανδρέας Λοβέρδος. Μάλιστα ο Αδωνις Γεωργιάδης, που είναι αυτό που λέμε «λείπει ο Μάρτης απ’ τη Σαρακοστή;», ευχαρίστησε τον γιατρό, τον διατροφολόγο του, τον… παπά της ενορίας του και ποιος ξέρει ποιον άλλον, που τα κατάφερε να… φωτογραφηθεί στον Μαραθώνιο! Η Ρένα Δούρου, πάντως, παρακολούθησε την αφετηρία και το μεγαλύτερο μέρος του Μαραθωνίου παρέα με τον φίλο της, δήμαρχο Μαραθώνα, Ηλία Ψινάκη.

(!)

spilios kai tritsis
Και επειδή τελευταία πληθαίνουν οι μαραθώνιοι κι ο καθένας κάνει κι από έναν, παλαιοί αθλητές διαμαρτύρονται για την αλλοίωση του χαρακτήρα του Μαραθωνίου. Μεταξύ αυτών και ο Σπήλιος Ζαχαρόπουλος, επί χρόνια χρυσός πρωταθλητής στίβου. Αναρτώντας μια ωραία φωτογραφία με τον Αντώνη Τρίτση, γράφει σχετικώς: «Με Αντώνη Τρίτση. Εποχή που το Παναθηναϊκό Στάδιο ήταν στη διάθεση του αθλητισμού και του πρωταθλητισμού. Τώρα οι παράγοντες, ως σύγχρονοι Ρωμαίοι, το έχουν παραδώσει στα θεάματα. Κρίμα».

04.06 espr.weekend 260x160 630x388 630x388 630x389 630x388 630x388 630x387 630x387 630x387

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τετάρτη 17 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Πολλά είναι αυτά που θα λειτουργήσουν θετικά στη...

Διπλός Λιάγκας στον ΑΝΤ1

Ο Γιώργος Λιάγκας όλα τα σφάζει, όλα τα μαχαιρώνει!...

Cool στο κέντρο της Αθήνας ο Μπισμπίκης

Η νέα ταινία του Γιάννη Οικονομίδη «Σπασμένη φλέβα» άρχισε...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...

Bασίλισσα Σοφία της Ισπανίας: Υστερα από τέσσερις ημέρες νοσηλείας επέστρεψε στο παλάτι

Υστερα από τέσσερις ημέρες νοσηλείας και αγωνίας για τον...