Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Νόνη Δούνια: Η σχέση με τον σύζυγό της, η δύσκολη εφηβεία του...

Η Νόνη Δούνια παραβρέθηκε στο πλατό της εκπομπής «The...

Bασίλισσα Σοφία της Ισπανίας: Υστερα από τέσσερις ημέρες νοσηλείας επέστρεψε στο παλάτι

Υστερα από τέσσερις ημέρες νοσηλείας και αγωνίας για τον...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τετάρτη 17 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Πολλά είναι αυτά που θα λειτουργήσουν θετικά στη...

Η Μαρίνα Σάττι μίλησε για όλους και για όλα πριν από...

«Ζαριά» με τους δημοσιογράφους έριξε η Μαρίνα Σάττι και......

Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2016

ΔΙΔΥΜΟΙ: Μη δίνετε διαστάσεις σε άσκοπες κόντρες, γιατί ίσως η μονοτονία της σχέση σας να γίνει αιτία για καβγάδες. Τα κοινωνικά ανοίγματα θα σας δώσουν ευκαιρίες να διευρύνετε τον κύκλο σας με ενδιαφέρουσες γνωριμίες.

ΚΡΙΟΣ: Φροντίσετε να είστε πιο αποδοτικοί και επανεκτιμήστε ποιες εργασίες σας πρέπει να έχουν προτεραιότητα ώστε στη συνέχεια να συντονίσετε αναλόγως τις κινήσεις σας. Δώστε προσοχή στις συναλλαγές σας, αλλά και στον τρόπο με τον οποίο θα χειριστείτε τον λόγο.

ΤΑΥΡΟΣ: Τώρα σας δίνεται η ευκαιρία να νιώσετε ηρεμία, γαλήνη και υπεροχή. Δώστε λύσεις σε πολλά θέματα, κυρίως οικονομικά, και παρά το γεγονός ότι βρίσκεστε σε αδιέξοδο, οι περισσότεροι από εσάς θα δώσετε λύση σε πολλά προβλήματα.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Μη δίνετε διαστάσεις σε άσκοπες κόντρες, γιατί ίσως η μονοτονία της σχέση σας να γίνει αιτία για καβγάδες. Τα κοινωνικά ανοίγματα θα σας δώσουν ευκαιρίες να διευρύνετε τον κύκλο σας με ενδιαφέρουσες γνωριμίες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Φανείτε υποχωρητικοί εκεί που πρέπει, γιατί η διαλλακτικότητα θα σας βγάλει πολλές φορές από τη δύσκολη θέση. Η σύγχυση που θα προκύψει έχει τις ρίζες της στις παρεμβάσεις τρίτων. Τολμήστε μια υγιή ανανέωση στην ερωτική ζωή και αντιμετωπίστε την με νέο πνεύμα.

ΛΕΩΝ: Αποφύγετε να εκτεθείτε κάνοντας κινήσεις για τις οποίες θα χρειαστεί να απολογηθείτε. Με τη λογική να επικρατεί βγάλτε συμπεράσματα για θέματα που σας απασχολούν. Προσπαθήστε να αντιμετωπίσετε με ευγενικό τρόπο μια δύσκολη κατάσταση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Φανείτε περισσότερο συντηρητικοί στις καινοτομίες ή στα ανοίγματα του επαγγελματικού χώρου. Η σχέση με τον σύντροφό σας θα γίνει πιο ενδιαφέρουσα και ο ερωτισμός ανάμεσά σας θα είναι διάχυτος. Μη φορτωθείτε πάνω στη βιασύνη σας περισσότερα από όσα θα έπρεπε και από όσα αντέχετε.

ΖΥΓΟΣ: Σχηματίστε μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα για το πώς, πού ή με ποιους θα συνεργαστείτε ή θα συμπορευτείτε. Το μυαλό σας θα συνεργαστεί άριστα με τη διαίσθησή σας και έτσι το αποτέλεσμα θα είναι κάτι παραπάνω από καλύτερο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αποφύγετε κάθε είδους υπερβολές και να θυμάστε ότι σε όλα πρέπει να έχετε μέτρο. Δεν είναι εποχή για ήρωες, γι’ αυτό μην υπερεκτιμήσετε τις δυνατότητές σας. Τα επαγγελματικά ζητήματα αρχίζουν να αποδίδουν αυτά που περιμένατε εδώ και καιρό.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Στηριχτείτε πρώτα στις δικές σας δυνάμεις και μετά σε αυτές των άλλων. Εκμεταλλευτείτε τις όποιες ευκαιρίες σάς δοθούν, γιατί μπορεί να παρατηρηθεί κινητικότητα στο πορτοφόλι σας. Αντιμετωπίστε «μαχαιρώματα» στον εργασιακό χώρο με ευπρέπεια και ανωτερότητα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μην αφεθείτε ώσπου να καταλήξετε σε ασφαλή συμπεράσματα για το τι σας συμφέρει. Οπλιστείτε με ψυχραιμία για να αντιμετωπίσετε οικογενειακές και επαγγελματικές διαφορές. Κάντε ριζικές αλλαγές, κυρίως στον χαρακτήρα σας, και αποβάλλετε ό,τι κακό και επίπονο υπάρχει γύρω.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Το σημείο που θα πρέπει να προσέξετε είναι το τι θα πείτε και πού θα το πείτε, καθώς τα μεγάλα λόγια οδηγούν σε υποσχέσεις που δεν έχετε τη δυνατότητα να πραγματοποιήσετε ή να φανείτε συνεπείς.

ΙΧΘΥΕΣ: Για το καλό της σχέσης σας λειτουργήστε ενωτικά και μην το βάζετε κάτω με το παραμικρό. Σταθείτε στο ύψος των περιστάσεων για να μην μπορεί ο σύντροφός σας να σας καταλογίσει ευθύνες. Ενα φιλικό πρόσωπο θα παίξει καταλυτικό τρόπο σε μια συζήτηση που θα έχετε με τον σύντροφό σας.

04.06 espr.weekend 260x160 630x388 630x388 630x389 630x388 630x388 630x387 630x387 630x387

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ολα στον αέρα» από τη Ζευγαρά

Η Λένα Ζευγαρά, η οποία παρασύρει με τις ερμηνείες...

Η περιπέτεια του πατέρα του Τζέιμς Καφετζή

Ποιος Τζέιμς; Ο πατέρας του, ο Λευτέρης, είναι ο...

Η μισή ελληνική τηλεόραση (από παρουσιαστές μέχρι ηθοποιούς) φλερτάρει με την Ευρωβουλή!

«Φώτα, κάμερα, πάμε!» είναι το σύνθημα των ευρωεκλογών 2024...

Διπλός Λιάγκας στον ΑΝΤ1

Ο Γιώργος Λιάγκας όλα τα σφάζει, όλα τα μαχαιρώνει!...

«Σύμμαχος» του Καρβέλα ο Λαζόπουλος

Τη περιβόητη συνέντευξη του Νίκου Καρβέλα στη Νίκη Λυμπεράκη...

Cool στο κέντρο της Αθήνας ο Μπισμπίκης

Η νέα ταινία του Γιάννη Οικονομίδη «Σπασμένη φλέβα» άρχισε...