Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2016

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Προσέξτε τις επενδύσεις σας, τις αγοροπωλησίες και κυρίως αυτούς που επιδιώκουν να σας ζημιώσουν. Στις προσωπικές σχέσεις μην είστε εύθικτοι και καταπιεστικοί.

ΚΡΙΟΣ: Ενεργήστε με σύνεση και αυτοπεποίθηση. Αν ανοίξετε τα χαρτιά σας την κατάλληλη στιγμή, μπορείτε να αποφύγετε τις ενέργειες κάποιων αντιπάλων που δρουν παρασκηνιακά. Η δύναμη και η ασφάλεια που επιθυμείτε στη ζωή σας θα έρθουν σταδιακά.

ΤΑΥΡΟΣ: Οι επιδιώξεις που έχετε στον εργασιακό χώρο αρχίζουν να υλοποιούνται. Μετριάστε την έπαρση, ελέγξτε τα νεύρα σας και αποφύγετε να δώσετε αφορμές για σχόλια. Μη χαλάτε τη διάθεσή σας για πράγματα που μπορούν εύκολα να διορθωθούν.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Ηρθε η ώρα για εκκαθαρίσεις και δεν έχετε πολλά περιθώρια για υποχωρήσεις και συμβιβασμούς. Προσεγγίστε δυναμικά αυτό που θέλετε να πετύχετε και βάλτε μια τάξη στα πράγματα. Θα εκτιμηθούν ιδιαίτερα η δημιουργικότητα και η καλή σας διάθεση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Προσπαθήστε να ενεργοποιήσετε όλη σας τη θέληση για να πετύχετε μια καλύτερη αξιολόγηση στον εργασιακό χώρο από τους συνεργάτες σας. Είναι ωραίο να κάνετε όνειρα, αλλά πρέπει να δείτε με ποιον τρόπο μπορούν να γίνουν πραγματικότητα.

ΛΕΩΝ: Μείνετε σταθεροί στις θέσεις σας, αποφεύγοντας παράλληλα να γίνεστε προκλητικοί και εριστικοί στις συναναστροφές σας. Οι διαπληκτισμοί με άτομα που δεν είναι έτοιμα να ακούσουν την αλήθεια είναι ανούσιοι και δεν θα έχουν κανένα αποτέλεσμα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Είναι παρακινδυνευμένο άλλα να λέτε και άλλα να κάνετε. Η συνέπεια, η υπευθυνότητα και η αμεσότητα θα σας δώσουν από διάφορες επικοινωνιακές παγίδες. Δημιουργήστε τις προϋποθέσεις για ένα ευχάριστο περιβάλλον στον εργασιακό χώρο σας.

ΖΥΓΟΣ: Θα έχετε τον χρόνο να μείνετε μόνοι και να κάνετε έναν απολογισμό της κατάστασης. Φανείτε επιφυλακτικοί στα οικονομικά και μην πάρετε ριψοκίνδυνες αποφάσεις. Αξιοποιήστε σωστά τους ανθρώπους που εργάζονται σκληρά για το δικό σας συμφέρον.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Δείξτε ενδιαφέρον και κατανόηση στα άτομα που αγαπάτε. Παράλληλα, αποφύγετε να είστε εριστικοί σε όσους έχουν σχέση με τον εργασιακό χώρο σας. Μια συνάντηση με φίλους και ένα βράδυ με καλή παρέα θα ήταν ό,τι καλύτερο για εσάς σήμερα.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Να θυμάστε πως αν θέλετε να περάσετε καλύτερα αυτό το διάστημα, πρέπει να είστε προετοιμασμένοι να αντιμετωπίσετε οτιδήποτε με υπομονή και αισιοδοξία. Με ψυχραιμία και ορθή σκέψη θα καταφέρετε να λύσετε τα περισσότερα από τα προβλήματά σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μπορείτε να αρνηθείτε μια πρόταση ή να ματαιώσετε προς το παρόν κάποιο σχέδιό σας, αφού θα υπάρξουν άλλες ευκαιρίες. Μην αφήνετε τις ανησυχίες να σας κόβουν τη χαρά. Θα σας φανεί χρήσιμο να κρατήσετε επιφυλακτική στάση απέναντι σε νέα πρόσωπα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Προσέξτε τις επενδύσεις σας, τις αγοροπωλησίες και κυρίως αυτούς που επιδιώκουν να σας ζημιώσουν. Στις προσωπικές σχέσεις μην είστε εύθικτοι και καταπιεστικοί. Προχωρήστε σε καινούργια σχέδια για το μέλλον σας και μην κολλάτε στα ίδια.

ΙΧΘΥΕΣ: Φανείτε προνοητικοί και αισιόδοξοι, και μη διστάσετε να ζητήσετε τη βοήθεια ανθρώπων που έχουν αποδείξει ότι σας αγαπούν. Καλό θα ήταν να μην προβείτε τώρα σε σημαντικές ενέργειες. Ελέγξτε την υπερδραστηριότητά σας και εκτονωθείτε με υγιείς τρόπους.

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ