Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Tρεις τελευταίες παραστάσεις από τον Διονύση Ζάχο στο Mayor

Επιστρέφει, ύστερα από μια μικρή παύση, ο Διονύσης Ζάχος...

Η κίνηση στα social media από Λάλο και Μαυρίδου που επιβεβαιώνει την...

Το αποκλειστικό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της «Espresso» για τον χωρισμό-βόμβα...

Είναι πολλά τα λεφτά για το «GNTM», Ηλιάνα

Μαύρες πλερέζες... για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, καθώς το «GNTM»...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Ζητείται star για τον Λευκό Οίκο!

Ο σκηνοθέτης Μάικλ Μουρ καλεί το κόμμα των Δημοκρατικών να επιλέξει τον επόμενο υποψήφιο πρόεδρο ανάμεσα σε Τομ Χανκς – Οπρα Γουίνφρεϊ

Ο σκηνοθέτης Μάικλ Μουρ καλεί το κόμμα των Δημοκρατικών να επιλέξει τον επόμενο υποψήφιο  πρόεδρο ανάμεσα σε Τομ Χανκς – Οπρα Γουίνφρεϊ

Οπρα Γουίνφρεϊ ή Τομ Χανκς; Σε αυτή την ερώτηση θα πρέπει να απαντήσουν οι Δημοκρατικοί, κατά τον ντοκιμαντερίστα Μάικλ Μουρ, και να επιλέξουν έναν εκ των δύο διάσημων και αγαπημένων προσωπικοτήτων ως μελλοντικό υποψήφιο για την προεδρία των ΗΠΑ, αν θέλουν να επιστρέψουν στην εξουσία και στον Λευκό Οίκο.

Ο εκκεντρικός σκηνοθέτης, που κυκλοφόρησε μια άκρως επικριτική ταινία για τον Ντόναλντ Τραμπ πριν από έναν μήνα, θεωρεί ότι με την αποχώρηση των Ομπάμα και Κλίντον μόνο μια celebrity προσωπικότητα θα μπορούσε να νικήσει τον νέο πρόεδρο, προτείνοντας ως καλύτερες λύσεις τη δημοφιλή δημοσιογράφο και τον αγαπημένο ηθοποιό, παρά το γεγονός ότι κανείς από τους δύο δεν εξέφρασε την επιθυμία να κατέβει στον πολιτικό στίβο. Μάλιστα, η Οπρα Γουίνφρεϊ το αρνήθηκε, λέγοντας «αυτό δεν θα συμβεί ποτέ σ’ εμένα», ενώ συνέστησε στους Αμερικανούς να «πάρουν μια βαθιά ανάσα» μετά την πρώτη επίσκεψη Τραμπ στον Λευκό Οίκο και τη συνάντησή του με τον απερχόμενο πρόεδρο Ομπάμα.

Ωστόσο, η άποψη αυτή του Μουρ θα πρέπει να ληφθεί σοβαρά υπόψη από τους Δημοκρατικούς για ηθοποιούς που έχουν εκφράσει αυτή την επιθυμία, όπως οι Αντζελίνα Τζολί, Γουίλ Σμιθ, Ροζάν Μπαρ και Ντουέιν Τζόνσον (που ανακηρύχθηκε «ο πιο sexy άνδρας της χρονιάς» από το περιοδικό «People», αφού μόνο ένας «αγαπητός άνθρωπος», από τους «τόσους πολλούς που έχουμε», μπορεί να «αγκαλιάσει» τον λαϊκισμό. Φέρνει μάλιστα ως παράδειγμα την τακτική των Ρεπουμπλικάνων, οι οποίοι επέλεξαν παλαιότερα «τον Ρόναλντ Ρέιγκαν, τον Αρνολντ Σβαρτσενέγκερ και άλλους». «Γιατί να μην ηγηθεί κάποιος που αγαπά ο αμερικανικός λαός; Πραγματικά θα πρέπει να επιλέξουμε κάποιον έξυπνο και με ορθές πολιτικές αντιλήψεις. Κι αυτοί τα έχουν όλα αυτά».

Μέλος των Illuminati (;) o Τραμπ!

f5 2465144

Της επιλογής Τραμπ (φωτό) θεωρίες επί θεωριών περί της νίκης του έπονται. Μία εκ των οποίων αναρωτιέται αν ο 45ος πρόεδρος των ΗΠΑ είναι μέλος των Illuminati. Θεωρητικοί-συνωμοσιολόγοι, μεταφράζοντας τις χειρονομίες του στη διάρκεια των ομιλιών του ή σε φωτογραφικές λήψεις, υποστηρίζουν σθεναρά ότι συνδέονται με τον αποκρυφισμό και ομολογούν τον ισχυρισμό.

Οι χειρονομίες
Το τσίμπημα του αντίχειρα και του δείκτη μαζί, σε μια στάση που υποτίθεται ότι συμβολίζει τον διάβολο, ή η γροθιά με τον δείκτη και το μικρό δάχτυλο όρθια, όπως τα κέρατα του ταύρου (ή του διαβόλου), χειρονομία που συνδέεται και με τη ροκ μουσική, ακόμη και η τοποθέτηση της παλάμης στο στήθος, όταν ακούγεται ο εθνικός ύμνος, είναι γι’ αυτούς μυστικές χειρονομίες της κοινωνίας των Illuminati και σύμβολο υπερηφάνειας για την ιδιότητά τους ως παγκόσμιας ελίτ.

04.06 espr.weekend 260x160 630x388 630x388 630x389 630x388 630x388 630x387 630x387 630x387

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Ιωάννα Τούνη: Τα επίμαχα «κεφάλαια» του βουλεύματος που στέλνει σε δίκη τους δύο άντρες

Συγκλονιστικά στοιχεία για την υπόθεση revenge porn εις βάρος...