Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Tρεις τελευταίες παραστάσεις από τον Διονύση Ζάχο στο Mayor

Επιστρέφει, ύστερα από μια μικρή παύση, ο Διονύσης Ζάχος...

Η κίνηση στα social media από Λάλο και Μαυρίδου που επιβεβαιώνει την...

Το αποκλειστικό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της «Espresso» για τον χωρισμό-βόμβα...

Είναι πολλά τα λεφτά για το «GNTM», Ηλιάνα

Μαύρες πλερέζες... για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, καθώς το «GNTM»...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2016

ΛΕΩΝ: Η αυτοσυγκράτηση μπορεί να μην είναι στις συνειδητές προθέσεις σας, όμως επιβάλλεται να την ενεργοποιήσετε για να αποσπάσετε θετικές κριτικές και να κλέψετε την παράσταση.

ΚΡΙΟΣ: Μπορεί να είστε υπέρ του διαλόγου και της ανταλλαγής απόψεων, αλλά ενδέχεται κάποιες φορές να παρεκτραπείτε αν νιώσετε ότι απειλούνται επικίνδυνα κάποια από τα συμφέροντά σας. Εκδηλώστε το ενδιαφέρον σας μόνο σε πράγματα που πραγματικά σας ενδιαφέρουν.

ΤΑΥΡΟΣ: Απομυθοποιήστε άτομα κύρους που ήταν η αιτία για την οποία βρισκόσασταν στα μετόπισθεν. Αξιοποιήστε σωστά κάθε απόφασή σας, ορθώστε το ανάστημά σας και μην κάνετε πίσω. Αποφύγετε να δείξετε εμπιστοσύνη σε άτομα που λένε μόνο μεγάλα λόγια.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Η οριοθέτηση των αναγκών σας θα σας γεμίσει αυτοπεποίθηση και θα σας τροφοδοτήσει με ψυχική ενέργεια. Ξεπεράστε πιθανές συγκρούσεις και διενέξεις με τους γύρω σας. Αναβάλετε ουσιαστικές οικονομικές συζητήσεις για μια άλλη μέρα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Θα σας δοθούν περισσότερες ευκαιρίες αυτόν τον μήνα προκειμένου να αναθεωρήσετε κάποιες από τις απόψεις σας και να ακολουθήσετε πιο ήπια τακτική στις συνδιαλλαγές σας. Η καθιέρωσή σας στον επαγγελματικό χώρο θα έρθει μόνο εάν είστε υπομονετικοί.

ΛΕΩΝ: Η αυτοσυγκράτηση μπορεί να μην είναι στις συνειδητές προθέσεις σας, όμως επιβάλλεται να την ενεργοποιήσετε για να αποσπάσετε θετικές κριτικές και να κλέψετε την παράσταση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Εάν δείτε τα πράγματα περισσότερο αντικειμενικά και λιγότερο εγωιστικά, οι απαντήσεις που θα σας δώσουν θα είναι ικανοποιητικές, γι’ αυτό μην περιστρέφεστε γύρω από τον εαυτό σας. Φροντίστε να συναναστρέφεστε άτομα που έχουν τα ίδια ενδιαφέροντα με εσάς.

ΖΥΓΟΣ: Οι πειρασμοί γύρω σας μπορεί να είναι δελεαστικοί, αλλά ταυτόχρονα είναι και επικίνδυνοι. Αποφύγετε να ενδώσετε σε οποιαδήποτε παρανομία, όσες δυσκολίες και αν συναντήσετε. Σταματήστε να μπερδεύετε τα επαγγελματικά σας θέματα με τη συναισθηματική σας ζωή.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ισως το μέλλον να είναι αβέβαιο, αλλά εσείς το κάνετε ακόμα περισσότερο με το να κόβετε τις γέφυρες γύρω σας και ξεχνώντας όσους σας στήριξαν. Κάντε ελιγμούς εκεί όπου χρειάζονται. Αναπτύξτε τις δημόσιες σχέσεις σας για να πετύχετε περισσότερα.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μη βάλετε στο περιθώριο καταστάσεις που θα ξαναβρείτε μπροστά σας. Αναβάλλοντας να δώσετε λύσεις, θα κωλυσιεργείτε και θα αναμασάτε τα ίδια και τα ίδια. Φροντίστε οι οικονομικές σας διαπραγματεύσεις να γίνονται από πλήρη μυστικότητα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Το αποτέλεσμα στο στοίχημα που έχετε βάλει με τον εαυτό σας να καταφέρετε κάποιες συμφωνίες με τους δικούς σας όρους θα είναι το επιθυμητό, γι’ αυτό μη φανείτε τόσο αδιάλλακτοι. Εστιάστε την προσοχή σας σε ένα επαγγελματικό σας θέμα όπου συναντάτε αρκετές δυσκολίες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Εχετε πολλά να βάλετε κάτω από τον έλεγχό σας. Μην μπλοκάρετε όταν πρέπει να δράσετε άμεσα. Ενεργοποιηθείτε και μη βάζετε φρένο στις επιθυμίες σας. Βρείτε χρόνο να παρακολουθήσετε θεάματα που σας ευχαριστούν και ανεβάζουν την ψυχολογία σας.

ΙΧΘΥΣ: Εάν αρχίσετε να νιώθετε ασφαλείς και ήρεμοι, θα δείτε τα πράγματα να παίρνουν τον δρόμο τους. Οι αντιστάσεις στις εύκολες λύσεις θα σας ανταμείψουν με καλύτερες επιλογές. Μη χαλάτε τις εμπνεύσεις σας ασχολούμενοι με θέματα που δεν σας ταιριάζουν.

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...