Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Πιτσιρικάδες είχαν πετάξει αβγά στην Καρυοφυλλιά Καραμπέτη!

Ποιος να το περίμενε ότι η καλύτερη Ελληνίδα ηθοποιός...

Τα σχέδια Κάβουρα και Τζαβέλλα για το Πάσχα

Μια σύντομη απόδραση για τις ημέρες του Πάσχα έχουν...

Στον χώρο του παλιού αεροδρομίου εντοπίστηκαν 314 βόμβες Αεροπορίας από τον Β’...

Οχι μία ούτε δύο, αλλά… 314 βόμβες Αεροπορίας από...

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2016

ΔΙΔΥΜΟΙ: Για να μην είστε ευάλωτοι και τρωτοί στα σημεία που σας ενδιαφέρουν, σταθεροποιήστε τις απόψεις και τους στόχους σας. Κάθε βήμα που κάνετε θα πρέπει να είναι προϊόν ώριμης σκέψης.

ΚΡΙΟΣ: Μην επιχειρήσετε αλλαγές που δεν είστε σίγουροι ότι μπορείτε να αντέξετε. Μετρήστε τις δυνάμεις σας και κινηθείτε αναλόγως για να αποφύγετε τις παγίδες. Απαιτήστε ό,τι δικαιωματικά σας αξίζει και αφήστε να φανεί η αξία σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Η επιθυμία σας να επεκταθείτε θα αρχίσει να έχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο μέσα σας και θα νιώθετε αρκετά παραγωγικοί, μάχιμοι και ικανοί να καταφέρετε τα πάντα. Τακτοποιήστε τις υποχρεώσεις σας και διατηρήστε άριστη επικοινωνία με τους συνεργάτες σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Για να μην είστε ευάλωτοι και τρωτοί στα σημεία που σας ενδιαφέρουν, σταθεροποιήστε τις απόψεις και τους στόχους σας. Κάθε βήμα που κάνετε θα πρέπει να είναι προϊόν ώριμης σκέψης. Αξιοποιήστε σωστά τον χρόνο σας και διευθετήστε τα κληρονομικά σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Επιβάλλεται να συντονιστείτε με τις απαιτήσεις των γύρω σας, όσο κι αν σας φαίνονται μεγάλες, αφού έτσι κι αλλιώς θα νιώθετε κουρασμένοι από τις πολλές υποχρεώσεις. Μην αφήσετε εξωτερικούς παράγοντες να επηρεάσουν την προσωπική σας ζωή.

ΛΕΩΝ: Προσπαθήστε να μην ανοίγεστε σε άτομα που δεν μπορούν να καταλάβουν τις ανάγκες σας. Είναι προτιμότερο μέχρι να έρθει η κατάλληλη στιγμή να κρατήσετε κλειστά τα χαρτιά σας. Πάρτε τη ζωή στα χέρια σας και αποφασίστε τι είναι αυτά που πραγματικά θέλετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ο,τι λάμπει δεν είναι χρυσός, γι’ αυτό να είστε προσεκτικοί. Μη βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα, γιατί θα είναι εύκολο να παρασυρθείτε από επιφανειακές καταστάσεις. Λύστε τα προβλήματα που έχετε στις συναναστροφές σας με φιλικές προθέσεις.

ΖΥΓΟΣ: Για να ανταποκριθείτε στα καινούργια σας καθήκοντα χρειάζεται καταμερισμός αρμοδιοτήτων. Βάλτε πρόγραμμα και κινηθείτε μεθοδικά για να φανείτε αντάξιοι των προσδοκιών των άλλων.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Το ενδιαφέρον που θα δείξετε στα άτομα που συναναστρέφεστε θα παίξει ρόλο στο πόσο τελικά θα σας εμπιστευθούν για να έρθουν πιο κοντά σας. Δείξτε τους τη θερμή σας παρουσία και το γλυκό σας χαμόγελο.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Εάν εσείς οι ίδιοι δεν προσπαθήσετε να γίνετε πιο ενωτικοί και πιο συγκαταβατικοί, οι συναντήσεις και οι διεξοδικές συζητήσεις δεν μπορούν να σας εγγυηθούν ένα θετικό αποτέλεσμα. Προσπαθήστε να είστε προσεκτικοί σε θέματα που θα αφορούν άτομα του εργασιακού χώρου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αρχίστε να βλέπετε πιο ρεαλιστικά κάποια θέματα, για να αλλάξετε το συναισθηματικά φορτισμένο κλίμα που σας οδηγεί σε αδιέξοδα και σας χαλάει τη διάθεση. Αδράξτε τις ευκαιρίες που θα σας δοθούν για να αποκομίσετε κέρδη και να ανακτήσετε τα χαμένα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Λαμβάνετε υπόψη παράγοντες που ίσως μέχρι τώρα αγνοούσατε ή δεν θέλατε να δείτε και αρχίστε να ελέγχετε τις καταστάσεις αντί να σας ελέγχουν αυτές. Προσπαθήστε να κατανοήσετε τι συμβαίνει γύρω σας και ξεκολλήστε από το παρελθόν.

ΙΧΘΥΕΣ: Για τις όποιες επιτυχίες σας αυτόν τον μήνα θα ευθύνεστε αποκλειστικά εσείς και όχι οι άλλοι. Ανακτήστε τη χαμένη αυτοπεποίθησή σας και αναγνωρίστε τα προσόντα σας. Φροντίστε για την καλή υγεία σας και μη φορτώνετε τον οργανισμό σας με περισσότερο άγχος.

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...